Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A mai háttérhatalom be akarja gyűjteni a "virtue signaling" pontokat ( Egy összeesküvés beismerése )

2021. február 10. - GABOR2

Ha ezt a story-t egy Youtube-er ma magától mondta volna el, törölték volna a videóját, de lehet a csatornáját is és összeesküvés elméletesnek neveznék. Milyen... kényelmes, hogy maguk a liberálisok árulták el, hogy összeesküdtek.

Ugye vannak elméletek, hogy van háttérhatalom ami hatalmas titoktartással, a háttérből befolyásolja a történelem folyását. De vannak elméletek arról is, hogy a generációk egyre hülyébbek, lelkibetegebbek.

Az egyik ilyen mentális betegség a "virtue pontokért" való hajsza, vagyis hogy egyesek megmutassák, hogy ők mennyire progresszívek... Ez persze sokszor úgy mutatódik ki, hogy megpróbálnak tönkretenni másokat, akik másként gondolkoznak mint ők, vagy monjduk kiderül, hogy 25 évvel ezelőtt írt valamit, ami akkor még totál rendben volt, de ma már akasztás jár érte; de az eltérés lehet egy apróság is, a baloldalon jár érte a golyó... egyenlőre mégcsak virtuálisan.

Node, ezen tetteket még a legapróbb elemek se ingyen csinálják... a nagyokat nyilván milliárdos jóakarók támogatnak, de az egyszerű fórum harcosoknak látniuk kell a sok like-t, hogy tönkretettek valakit és hogy ezért ők milyen jók és progresszívek.

Úgy tűnik viszont, hogy a kibírhatatlan vágy, hogy eldicsekedjenek azzal, hogy minden eszközt bevetve, igazából csalással távolították el Trumpot még a magasabb szinten levőket is megfertőzte és saját magukat elárulva előjöttek, hogy begyűjtsék a "virtue signal" pontokat.

Picit Magyarországra is eljutott, de az Origo nem vette a fáradtságot, hogy lehozza még a lényeget se igazán, de külföldi sajtónál jobban kiverte a biztosítékot.

A Time Magazin simán előállt azzal, hogy bizony valóban igaz, hogy nagy hatalommal rendelkező emberek, mindenféle helyről, mindenféle ideológiai ellentétet félredobva... titokban összeesküdtek ( Time magazin szavai ), hogy az amerikai választás "megfelelő" eredményt adjon ki.

Szó szerint a lényeg:

"That’s why the participants want the secret history of the 2020 election told, even though it sounds like a paranoid fever dream–a well-funded cabal of powerful people, ranging across industries and ideologies, working together behind the scenes to influence perceptions, change rules and laws, steer media coverage and control the flow of information."

Kb. magyarul ez:

- Ezért van az, hogy a résztvevők szeretnék, ha kiderülne a 2020-as választás titkos története, mégha paranoid lázálomnak is tűnik- egy szupergazdag, hatalommal rendelkező emberek összeesküvése, ami átszött iparágakat és ideológiákat, együtt dolgoztak azon a háttérben, hogy hogy befolyásolják a történtek észlelését, megváltoztassák a szabályokat és törvényeket, irányítsák a média tudósításait és ellenőrzzék az információáramlást.

Annyi eszük még maradt, hogy azt mondják ehhez hozzá, hogy nem csalni akartak, hanem, hogy "biztosítsák a szavazást", meg hogy biztosítsák a "megfelelő" eredményt, de mint tudjuk ha figyeltünk, hogy mi történt pl. a Biden botránnyal... egyszerűen nem beszélt róla a média, a közösségi oldalakról meg eltüntették, bár semmilyen szabályt nem szegett meg az aki terjesztette.

Vagyis tudjuk, hogy de... igazából csalás történt, és most nem bírják ki egyesek, hogy ne gyűjtsék be a virtue signal pontokat azonnal, de mondjuk egy hónappal ezelőtt még egy beteg állatnak neveztek volna azért, ha ilyet mertél állítani.

És a közelmúltról is szó van, hogy azon is mennyire dolgoztak, hogy tönketegyék aki azt meri állítani, hogy csalás történt és hamis az eredmény.

Szó van, "civil szervezetekről" akik megállás nélkül győzködtek, fenyegettek bizonyos embereket, hogy álljanak be a sorba...

Ez az amerikai demokrácia... titokban, háttérből befolyásolják; irányítják a médiát és az "információ áramlást".

És... ezért nem szégyellik magukat, nem!!! Azért álltak ezzel elő, mert szeretnék, ha az emberek... megdícsérnék őket ezért és értékelnék a fáradozásaikat... be szeretnék gyűjtani a virtue signaling pontokat.

"The Secret History of the Shadow Campaign That Saved the 2020 Election"

A cím is milyen aranyos... "megmentették a 2020 választást".

Origio nem éppen hosszú írása: "Leleplezte az amerikai baloldal választási összeesküvését a Time magazin"

Főcímnek kéne lennie.

"Egy kevésbé orwelli világban a Time magazin „A 2020-as választásokat megmentő árnyékkampány titkos krónikája" című cikke az év leleplezése lenne - írja elemzésében az Alapjogokért Központ. A hetilap egy olyan "összeesküvésről" és "árnyékkampányról" (az ő kifejezéseik) ír, mely jelentősen alakította a 2020-as amerikai elnökválasztás menetét: "a háttérből manipulálta a közhangulatot, megváltoztatta a szabályokat, irányította a médiát és ellenőrizte az információáramlást". Ami igazán döbbenetes: a szerző mindezt helyesli."

"Részletesen leírja, hogy ezen szereplők hogyan avatkoztak be a választások lebonyolításába november 3-a előtt és hogyan fenyegettek megtorlással mindenkit, aki megkérdőjelezte utána az eredményt."

És nyertek, visszavertek minden próbálkozást ami a "megfelelő" eredményt lerombolta volna:

"Every attempt to interfere with the proper outcome of the election was defeated,”

Lehet, hogy majd pár civilszervezetes kap jutalmul egy golyót, hogy nem bírta ki, hogy ezt elárulja.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr5216422494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2021.02.10. 15:39:18

Azért merte ezt megírni, mert már ezt is meg lehet tenni következmények nélkül, olyan szintre ért az amerikai átlagemberek agymosása mára hogy akkor sem háborodnak fel ha a képükbe röhögve dicsekednek el azzal hogy elcsalták a választást.

GABOR2 2021.02.10. 16:18:55

@Madarász Henrik: Legalábbis nem hiszik hogy érheti őket ezért barmi... De volt már olyan, hogy a vezetők megrészegültek aztán jött az amire nem számítottak...
süti beállítások módosítása