Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

"Egyéb" hírek

2024. március 13. - GABOR2

A francia állam kitalálta, hogy megadózatja a "Spotify-t", hogy állítólag segítse a helyi zenészeket, a végeredmény: a lakosság fizessen többet... minden egyes hónapban... már megint.

"Kiakadt, majd árat emelt a francia streamingadó miatt a Spotify"

"A francia kormány tavaly összerakott, idéntől érvényes 1,2 százalékos streamingadója állítólag a zenészeket és az alkotásaikat segítené." 

Lehet, az emelés nem csak az adót fogja fedezni:

" A Spotify nagy erőkkel lobbizott, hogy ezt lefújják, most jelezték is csalódottságukat, hogy ez nem sikerült. Közölték, hogy minden francia felhasználó előfizetései díját megemelik, így az EU-n belül ők fizetik majd a legmagasabb összeget."

A ChatGPT már megint megörült, lehet őt is túl sok woke-ra oktatták és ez a logikával összeegyezhetetlen.

"Megőrült a ChatGPT mesterséges intelligenciája, értelmetlenségeket kezdett el beszélni"

"Bár aki életében valaha is kipróbálta a ChatGPT-t egy hosszabb beszélgetés erejéig, az tudja, hogy a chatbot néha hamis, vagy úgymond értelmetlen válaszokat ad bizonyos kérdésekre - de azért annyira nagy zöldségeket nem beszél össze. Vagy nem tette eddig - a mesterséges intelligencia ugyanis a jelek szerint a hét elején megőrült, és teljesen értelmetlen szövegeket kezdett el kidobni."

De héj, vegye mindenki, használja mindenki azonnal...

Aztán... még egy ok, hogy miért nem jó ötlet a felhős játék:

"Mostantól reklámokat fog mutatni játék előtt a GeForce Now felhasználóknak az Nvidia"

"Az Nvidia GeForce Now nevű, felhős játékstreaming-szolgáltatásának ingyenes használóinak hamarosan viszonylag sokat kell majd várakozniuk mielőtt elkezdhetnének szórakozni az általuk kiválasztott játékkal. A cég ugyanis állítólag holnaptól kezdődően reklámokat fog majd lejátszani az előtt, mielőtt egyáltalán a játék közelébe engedné a felhasználókat."

"Méghozzá nem is rövideket: az itt megjelenő szpotok hossza ugyanis a kettő percet is elérheti majd, és állítólag nem lehet majd átugrani őket."

"A változás a szolgáltatásért fizető Priority vagy Ultimate felhasználókat nem érinti, és nekik továbbra sem kell majd reklámok megjelenésével számolniuk."

Tegyük hozzá... még. Mint ahogy ez más területeken is történik.

" forgalmas időszakban ugyanis már eddig is előfordulhatott, hogy akár 5-6 órát vagy többet is kellett, hogy várjanak, mielőtt szabad szervert kaptak volna."

Akkor majd ezután a fizetőseknek is kell várni talán...

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9218353589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása