Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Alapvető fordulat a vakcinákkal kapcsolatos kommunikációban, a mainstreamben + egyéb koronavírus hírek

2022. szeptember 01. - GABOR2

Elérkeztünk egy alapvető fordulathoz, úgy tűnik, a vakcinákkal kapcsolatos mainstream kommunikációban.

Ugye kezdődött ott, hogy a vakcinák tökéletesek, 100%-ban hatékonyak, ha beadták neked nem adod tovább a vírust, nem lesznek tüneteid... aztán, ahogy haladt az idő ez végül lényegében az abszolút nullára redukálódott.

A fordulat több dologban is látszik; egyre többet lehet hallani mainstreamben is, hogy hát azért vannak "vakcina-sérültek", meg a mainstream kutatások is egyre inkább azt hozzák ki, hogy a vakcinák egyenesen károsan kezdtek hatni + ami talán a legfontosabb jel... a baloldali média újra Trump vakcinájának kezdi tartani a vakcinákat és azt mondják, hogy Trump miatt nem jók.

Kezdjünk is egy tanulmánnyal, ami megjelenhetett újabban; ez arról szól... figyelem, hogy... a beoltott emberek 5-ször jobban terjesztik a vírust, a beadás utáni 10. napon...

Ez sok mindent megmagyaráz... pl, hogy miért lehet az, hogy nagyon magasan beoltott lakosság ellenére a vírus bizonyos helyeken valóssággal rákapcsol ezerrel... az oltás miatt jobban terjed.

Ez a tanulmány a "A New England Journal of Medicine" hasábjain jelenhetett meg.

"Study: Vaccinated 5X More Contagious Than the Unvaccinated 10 Days After SARS-CoV-2 Infection"

"Duration of Shedding of Culturable Virus in SARS-CoV-2 Omicron (BA.1) Infection"

Azt azért hozzáteszik a tanulmányba, hogy kicsi volt a minta és hogy igázából szerintük ekkora eltérés nem jelentős, szóval ne is foglalkozzunk vele, ennyiből ne vonjunk le következtetést... de ez csak egy az egyre több, fokozatosan adagolt mainstream tanulmányból, ami már a negatív sávba viszi a vakcinákat.

És a politikai oldalon is fordulat állt be, ugye Biden érdemének akarták beállítani a vakcinákat sokáig, de most, hogy annyi rossz hír jön róluk, ismét Trump vakcinája kezd lenni:

"Trump White House exerted pressure on FDA for Covid-19 emergency use authorizations, House report finds"

Ez a cikk kritizálja Trumpot, hogy nyomás alá helyezte a hatóságokat, hogy gyorsan jöjjön ki a vakcina; a hatóságok még úgy is, hogy gyorsítottak, sokkal több tesztet szerettek volna végezni. A vád szerint Trumpék a választások miatt tették ezt.

Aztán itt van egy másik cikk ami meg arról szól, hogy a másik oldalon levők meg éppen azért helyeztek nyomást a Pfizerre, hogy később jöjjön ki a vakcina... megint csak poltikai okokból.

"Nate Silver: ‘Liberal elites’ pressured Pfizer to delay vaccine until after 2020 election"

Persze van itt olyan vélemény, hogy jó volt a siettetés, ami az új, hogy egyre többen mondják, hogy amiért a politika beleszólt a vakcinák ügyébe azért lettek igazából ilyen... sz@rok a vakcinák, amikről az elmúlt években a mainstreamben csak a szép és jó mehetett.

Plusz van itt még bizarr ügy ezekkel a vakcinákkal kapcsolatban. Ügye a két leghíresebb vakcina a Pfizer-é és a Modernáé.

Nos, most a Moderna beperelte a Pfizert, hogy az ő technológiájukat, szabadalmukat használták részben a vakcinákhoz.

"Moderna suing Pfizer over Covid vaccine technology"

Számunkra viszont azért érdekes az eset, mert az állítják a peranyagban, hogy pont nem sokkal a vírus elszabadulása előtt lettek kész, pár évvel, ezzel a technológiával... vagyis kész voltak vele vírus előtt... De ez tán csak egy része annak amiből a vakcina össze áll... de azért érdekes nem, hogy kb. pont akkor, még előtte lett meg a dolog. Persze lehetséges...

Másik érdekes dolog, hogy az USA is bevásárolta magát a technológiába, ami azt jelenti, hogy a koronavírus vakcina elkészítésének egy valamekkora töredékét bírtokolja az USA és ezt sok más esetbe is megtette más vakcináknál, most viszont az USA olyat tett amit nem szokott... ő is kér a koronavírus miatt keletkezettt profitból... ő a Modernától.

"Moderna, U.S. clash in patent dispute over origins of COVID-19 vaccine: report"

Ezekből a perekből talán ki fognak derülni érdekes részletetek arról, hogy hogyan jött létre a vakcina. A Moderna-US perből az derül ki, vagyis inkább azt állítja az USA, hogy nem is annyira a Moderna fejlesztette ki a "Moderna vakcinát", hanem "szövetségi tudósok", adófizetői pénzből, ezért inkább nem kéne hagyni, hogy egy nagyvállalat szedje be érte a profitot egyedül:

"“It’s not merely Moderna’s vaccine,” Maybarduk told Forbes. “Federal scientists helped invent it and taxpayers are funding its development. We all have played a role. It should belong to humanity.”"

"A Moderna állítja: tőle lopta a Pfizer–BioNTech a koronavírus-vakcina technológiáját"

Ami pedig Trumpot illeti... ő a leváltása utánni időben ezerszer elmondta, hogy szeretné, ha a vakcinák miatt neki mondanának köszönetet... nos... most hogy fordul tán a kocka... megkapja, ha nem is azt amire vágyott, de neki fogják tulajdonítani a vakcinákat. Meg a sok "vakcina-balesetet", halált, megnyomorodást stb....

Vagy ki tudja, lehet csak azért fikázzák, az éveken át fikázhatatlan, vakcinákat mert jönnek a újak.

És ez... sokkoló.

Úgy jönnek, hogy... emberi tesztelés zéró volt. Még csak valami nagy főemlős tesztelés se volt... csak egerek.

Emlékszel még amikor azt mondták mindig, hogy nagyon-nagyon fontos a sok éven át tartó többkörös tesztelés... nos ez ki lett dobva a kukába.

Itt az új "szuper vakcina"... emberi tesztelés nélkül van engedélyezve és... hol van itt már vészhelyzet? Ez az új norma. De persze arról gondoskodnak, hogy ne perelhesd be őket, ha baj lenne ebből:

"Sietve engedélyeznék a Pfizer és Moderna új vakcináit, ám van velük egy bökkenő" 

"Az Egyesült Államok élelmiszer- és gyógyszerügyi hivatala (FDA) várhatóan ezen a héten engedélyezi az új koronavírus elleni emlékeztető vakcinákat, mellőzve a szokásos döntéshozatali eljárás egyik legfontosabb elemét, vagyis annak ellenőrzését és alátámasztását adatokkal, hogy a készítmény megfelelően működik és nem veszélyes az emberre nézve."

" Kényelmetlenül érzem magam, amiatt, hogy most tovább lépünk - hogy több millió vagy több tízmillió adagot adnánk az embereknek egereken végzett kísérleti adatok alapján - mondta Paul Offit, az FDA tanácsadója és a Philadelphiai Gyermekkórház Vakcina Oktatási Központjának igazgatója. "

Magyarán... ezután... nincs emberi tesztelés. Te leszel az emberi tesztelő... ha beadod magadnak.

"Problémás továbbá, hogy a klinikai vizsgálati adatok kihagyásán túl az FDA  ezúttal a korábbi koronavírus elleni vakcinák jóváhagyását megvitató felülvizsgálati tanácsát ülését sem hívta össze."

Ja és persze, hogy jóváhagyták:

"Jóváhagyták Amerikában a Pfizer és a Moderna szupervakcináit"

"Szakértők szerint a frissített vakcinák fontosak lesznek az idősebbek és az immunhiányos emberek számára, de azt mondták, hogy korlátozott adatok támasztják alá a kormány által ígért védelmi szintet."

Egyéb koronavírus hírek:

"21 milliárd koronát költöttek a csehek vakcinákra, de csak a harmadát tudták felhasználni"

"Csehország eddig 21 milliárd koronáért (371,12 milliárd forint) vásárolt koronavírus elleni vakcinát, de csak hétmilliárd korona értékű oltóanyagot használt fel - közölte Vlastimil Válek cseh egészségügyi miniszter vasárnap a közszolgálati televízió vitaműsorában."

Hűtlen kezelés problematikája nemcsak a cseheknél vetődik fel...

"Bulgária influenzaként fog tekinteni a koronavírusra"

Ez is érdekes... szóval a koronavírus nem veszélyes már annyira, de azért olyan apróságokat kihagyunk, mint emberi tesztelés mielőtt kidobunk egy új vakcinát... vakcinának mondott valamit.

Aztán... valaki vette a fáradtságot és összehasonlította a korábban velünk, nyilvánosan közölt adatokat, az eltárolt statisztikai adatokkal... és hát nem kicsit eltér. Sokadik jel, hogy hazudtak nekünk a magyar statisztikákkal:

"Eltérő adatokat közölt az NNK a koronavírusban elhunytak számáról"

"A koronavírusban elhunytak valódi számának megismerése érdekében az Átlátszó adatigényléssel fordult a Nemzeti Népegészségügyi Központhoz. Az adatsorok alapján kiderült, hogy a napi számok számos ponton eltértek a koronavirus.gov.hu-n közölt számoktól"

"A publikus számokkal összevetve és korábbi NNK-s adatsorokhoz képest is eltérő az összes elhunyt száma, ami így nem csak a hivatalos adatközlést, de az NNK-nál tárolt adatsorok hitelességét is megkérdőjelezi - tették hozzá."

Százszámra tüntek el halottak:

"A HIVATALOS JÁRVÁNYPORTÁL SZERINT 2020. MÁRCIUS 15. ÉS 2021. DECEMBER 31. KÖZÖTT 39 186 FŐ VESZÍTETTE ÉLETÉT, MÍG AZ NNK SZERINT EZ A SZÁM UGYANERRE AZ IDŐTARTAMRA CSAK 38 909 VOLT, 277 FŐVEL KEVESEBB."

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr3717921591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.09.01. 20:07:00

A legutolsó bekezdés is érdekes, bár az lehet szimpla nyilvántartási, adatbázis kezelési hiba.

De ami előtte megy, az csak egy dolgot igazol: az orvosok megbízhatatlanságát, hiteltelenségét

Deansdale 2022.09.02. 07:56:50

Az a gond, hogy a mainstream sajtó a lényeget sosem fogja lehozni, mármint hogy a világszopatást előre eltervezték, az amúgy meglehetősen nyeszlett vírust laborban legyártották hozzá, előkészítették a "vakcinákat" is amikkel az emberiség (ill. elsősorban a fehér nyugati emberek) termékenységét szándékoltak durván lecsökkenteni, aztán berobbantották a mesterséges világpánikot, az EÜ-t átverték, befenyítették ill. megvesztegették, a disszidenseket elnyomták és elhallgattatták, a politikusok és a média 24/7 hazudtak, és persze jött azonnal a kvázi-kötelező oltás is... És ez az egész cakkompúder "csak" a great reset egy kis fogaskereke volt, szoktatott minket a engedelmességre és a bezártságra, az államtól való függésre, a jogaink és szabadságunk eltiprására, amik mellett bevezettek még pár érdekes új technológiát is, s persze része volt a világgazdaság (részben csak színlelt) bedöntésének is, ami (az orosz-ukrán háborúval együtt) majd jó mentség lesz a globális hiányokra, inflációra és éhezésre.

A tanulmányok és ami a mainstream sajtóban lejön, az csak a mellékes részletek egy töredéke.

KalmanBlog 2022.09.02. 09:12:09

@Deansdale: Nagyon kiváncsi lennék a valódi statisztikára, de most már semmit nem lehet elhinni.

A The Exposé oldalnak voltak nagyon erős kijelentései, amik közül volt amit visszaellenőriztem, és én is azt találtam, a nyers adatokban amit ők állítottak (ilyen gov.uk címekről letölthető statisztikákban bányásznak), de azért volt benne trükk is, például nagyon kis mintaszám, és hasonlók.

Gábor2: Az "Internet törléséről" írtál már? Kissé túlzó elnevezés, arról szól, hogy a Google és több másik kereső is korlátozta a találatok számát ilyen kb 20-40 oldalban. És persze az elején csakis approved dolgok jönnek fel, na és lehet hogy a végéig is.

Nagyon pontosan nem elemeztem ki magamnak, hogy mennyire korlátoznak a keresőmotorok, de például az előbb említett Exposé oldalra rákerestem egy gépen amin nem volt bekönyvjelzőzve és hirtelen meg akartam nézni valamit az oldalukon. Az első oldali találaton csupa olyan cikk volt, ami arról szólt, hogy szerintük a The Exposé fals információt ad. Találomra rákattintottam 1-2 találatra, és egyikben sem találtam linket! Például a Wikipédia oldala is csupa olyan cikket hivatkozik, ahol róluk írnak, de még véletlenül sem a saját oldalukat. Tehát konkrétan ha nincsen direkt linked, akkor simán keresővel soha nem akadhatsz rá a The Exposé-ra.

Más témákban is feltűnt már, hogy mennyire gyenge lett a Google keresője. Csak azt találja meg amit gondol, hogy keresek, és azon belül is csak amit tálalni szeretne nekem. Egyértelműen látszik hogy terelni akar, és torzítani a valóságot.

Ugye ezt sejteni lehetett azóta, hogy írtad régebben, hogy valójában állami (FED) pénzből finanszírozzák ezeket a "sikeres" cégeket, mellétéve, hogy milyen szolgáltatásokat adnak ingyen eléggé egyértelmű lett, hogy kémkedés és befolyásolás céljával jöttek létre. De most ezzel a húzásokkal megint kibújt a szög a zsákból.

vodkasprite 2022.09.02. 10:16:09

@KalmanBlog: Ez az "Internet törlés" már 2019 óta így van. Az a kedvencem, hogy régen még működött az, hogy mondjuk 2018 előtti találatok keresésére állítod, akkor kiadja az infót a kutatásokról, de ha simán rákeresel most, akkor már csak a tényellenőrzött verziót adja ki, ami persze 180 fokos eltérést mutat.

GABOR2 2022.09.02. 12:27:27

@KalmanBlog: Nekem már sok éve feltünt, hogy a Google kihagy dolgokat. Duckduckgo-t kezdtem használni bizonyos dolgok megtalálására. Ami a Googlenél feltünhet még, hogy mostmár ha keresel valamit az oldalra kiadott találatok fele... reklám. A Googlenek igazi nagy pénzforrása a reklám, viszont ugye ők is bevezették, hogy diverz csapatnak kell lennie, ami drága mulatság + cenzúrázzák és szabotálják saját termékeiket, amit így kompenzálnak... hogy ilyen sok reklámot tesznek ki és sz@rrá teszik a termékeiket. Emlékszünk még erre a hírre, amikor annyi jobboldalit tiltottak ki és akkora veszteséget termelt a Youtube, hogy a Google 70 milliárd dollárt vesztett instant az értékéből: "Alphabet had more than $70 billion in market cap wiped out, and it’s blaming YouTube"
Erről a 40 oldalról nem tudok, de a legtöbb ember szerintem nem megy 4 oldalnál messzebb az esetek 99,999%-ban. De lényeg, attól függetlenül is... ideje váltani a Google-ról ha jó találatokat akarsz, nem a negyven utáni miatt, hanem mert már az első oldalon manipuláltak a találatok.

GABOR2 2022.09.02. 12:29:11

@vodkasprite: Így van " Fact check" cuccokat dob, de azokba nem lehet bízni, már rengeteg példával bemutatták.

GABOR2 2022.09.02. 19:28:22

@Deansdale: Szerintem készülhetünk, hogy hamarosan jön a második kör... Európa fázni fog, könnyebben beteg lesz.

Mia and Me 2022.09.03. 08:26:30

@GABOR2: És ha nem lesz kezelve, valamint sok gyógyszer nem lesz elérhető akkor sokan meg is halnak. Még alig 100-150- éve is egy sima meghűlésből vagy arcüreggyulladásból is halál lett.

Madarász Henrik 2022.09.06. 17:59:18

@Mia and Me: Talán ha beleverik az orrukat a szarba felébred a sok elbutított birka Európában és felismeri kik az igazi ellenségei, a saját USA ügynök politikusai és elzavarja őket.
süti beállítások módosítása