Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Microsoft módi: A Win10 játék mód nem gyorsítja, hanem lassítja a játékokat

2020. május 19. - GABOR2

A Microsoft divers. szuper fejlesztő csapata megint kitett magáért. Az amit készítettek, pont az ellenkezőjét hozza el mint amit a létéből adódóan nyújtania kéne... és persze ez úgy jut el hozzánk, hogy közben nem veszi észre ott náluk senki. Sőt, kiadás után is még mehet tovább sokáig így a dolog.

"Baj van a Windows 10 Game Mode-jával -nem gyorsít, hanem lassít a játékokon"

"Meglehetősen komoly problémára derült fény a napokban a Windows 10 pár éve bevezetett újdonságával, a Game Mode-dal (Játék üzemmóddal) kapcsolatban. A szóban forgó funkciók ugyanis a jelek szerint - és eredeti céljával szemben - nem javítja, hanem rontja egyes játékok futási teljesítményét az operációs rendszer alatt."

Ezt amúgy én is tapasztaltam, amíg ideiglenesen használnom kellett egy Win10-et. Rosszabb volt alatta játszani. Azt nem néztem, hogy volt-e Game mod beállítva rajta, de gondolom alapból az van.

Mit is mondhatnánk... a Microsoftnál ez a szokásos.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr3815708318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása