Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A felhő ereje: most éppen 419 millió felhasználójának telefonszámai szivárgot ki a Facebooktól

2019. szeptember 10. - GABOR2

Igazából Zuckerberg múltját ismerve egyáltalán nem lepődnék meg, ha összejátszana azokkal akik kilopják tőle az infókat. Valószínű több más felhőt használó vállalat is ezt teszi és a titkosszolgálatok is ott vannak az ügyfelek között.

Akárhogyis... most éppen 419 millió felhasználójának telefonszámai szivárgot ki a Facebooktól.

"Több százmillió Facebook felhasználó telefonszáma szivárgott ki"

Igazából ennél lehet simán több is, miért is állnának meg csak ennyinél és nem használnák ki fullosan a felhő erejét és lopják el az összeset? Ez simán lehet csak egy set és még van több ilyen.

"Az adatokat ismeretlenek egy szabadon hozzáférhető szerveren tárolták, azt egyelőre még nem tudni hogy kik, és milyen céllal állították össze a méretes adatbázisokat."

A felhő erejéhez hozzátartozik, hogy végülis szigorúanvéve elég csak egyszer így kirabolni a felhőt, abban már benne van szinte az egész lakosság, tehát egy generációig el vagyunk látva elég adattal.

Egész kontinensek adatait lehet átjátszan zéró büntetés mellett.

Ez a felhő ereje...

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9315060660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása