Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Az IBM nem ismeri Einstein egyik mondását és még mindig remél ( felhő )

2019. július 09. - GABOR2

Szegény IBM, évek óta lejtmenetben van, mert a felhőre fogadott és negyedévről negyedévre jöttek a pofáraesések. Gondolhatnád, hogy tanultak belőle, de nem.

Ami megmaradt korábi dicső mútjából örökségként továbbra is arra pazarolja, ami eddig is csak szenvedést hozott rá: a felhőre.

Ráadásul abnormális nagy összeget.

"Informatikai gigafelvásárlás zajlott le: 34 milliárdért vett céget az IBM"

"34 milliárd dollárért megvette az IBM a Red Hatet, részvényenként 190 dolláros árfolyamon - írja a CNBC. Az októberben bejelentett akvizíció ma zárult le."

"A Red Hat egy nyílt forráskódú szoftverekkel foglalkozó vállalat, megvásárlása az IBM valaha volt legnagyobb értékű akvizícióját jelenti és egyszerre a tech-szektor egyik valaha volt legnagyobb ilyen tranzakciója."

"A Red Hatet teljesen integrálják az IBM strukturájába, a hybrid cloud division alatt fog működni. "

A Red Hat felvásárlása mellett azért döntött az IBM, mert négy növekedési pillérüknek az egyikét, a felhőfejlesztési ágat tervezik megtámogatni. 

Hát mit mondjon az ember... a szinte elpusztíthatalan nagy cégeknek is el kell valahogy pusztulniuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr5514934526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása