Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

New York szavakban bevándorlóbarát polgármestere szerint a városa összeomlás szélére került... 11.000 migráns miatt

2022. szeptember 15. - GABOR2

A távolból a liberálisok nagyon tudják szeretni az illegális migránsokat és sok kioktatást adnak a határ menti településeknek mit és hogyan kéne csinálniuk.

Most, hogy 11,000 migráns New Yorkba került... a polgármester szerint a városa az összeomlás szélére került... New York.

"Now he knows how it feels! NYC Mayor Eric Adams claims the Big Apple is 'near breaking point' after Texas bused 11,000 migrants to 'sanctuary city' - while El Paso has thousands of immigrants sleeping on the streets"

"'In this new and unforeseen reality, where we expect thousands more to arrive every week going forward, the city's system is nearing its breaking point,' Adams said"

Én nem is értem, hisz... nem ők maguk az erőforrás és erősség?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr5017932263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VicThor 2022.09.15. 20:39:14

Az osztrákok sem kerítést építettek, csak kaput oldalsó szárnyakkal.

Madarász Henrik 2022.09.16. 04:17:47

Ez nálunk is jól ismert jelenség- rózsadombi jogvédők. Mondjuk szerintem Soros villájánál is hamar telenyomják ólommal a lelkes lapostévé gyűjtő turistákat.

gigabursch 2022.09.16. 09:38:39

S eközben az Ollyópaji Jujjdejó lelkesen osztja az észt.
A magyarok ellen...

Mert több esze van itt a legutolsó melosnak is, mint annak a brüsszeli gittegyletnek.
süti beállítások módosítása