Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Biden mégis tovább építi a Trump falat... de csak, mert ezzel "életeket ment meg"

2022. július 30. - GABOR2

Volt mostanában pár érdekes dolog amerikai bevándorlás ügyében.

Tucker Carlson ismertette a műsorában, hogy volt tán valami felmérés és kiderült, hogy azok akik imádják a diverzitást és ezt el akarják hozni az USA-ba... jellemzően ilyen, legalább 98%-os fehér településeken laknak... vagyis ők maguk súlyosan nem veszik körül magukat kisebbségiekkel.

Meg Texas úgy döntött, hogy a rájuk erőltetett migránsokat elküldi New York-ba, meg Washingtonba... ott úgyis imádják őket.

Most nemrég New York polgármestere tartott egy beszédet ami arról szólt, hogy kisebbségiek, a diverzitás adja nekik az erőt... aztán pár mondattal arréb arról beszélt, hogy a menekültek elárasszák őket és a városnak elfogyott a pénze, adjon a szövetségi állam... rengeteg embert öleltek keblükre és adtak nekik mindenféle juttatást, ami egyszerű amerikainak nem is járna... de a kassza kifogyott:

"Asylum Seekers Flooding NYC Shelters, Mayor Says, Calling on Feds for Help"

"New York City Mayor Eric Adams on Tuesday demanded the federal government help pay for what he said was a wave of asylum seekers pouring into the city, claiming its safety net was being strained by busloads of people coming from border states and elsewhere."

""Currently, New York City is experiencing a marked increase in the number of asylum seekers who are arriving from Latin America and other regions. In some instances, families are arriving on buses sent by the Texas and Arizona governments, while in other cases, it appears that individuals are being sent by the federal government," "

Washingtonban, ahol a legtöbb távoli barátja él a migrációnak pedig a Nemzeti Gárdát akarják már bevetni a migránsok miatt:

"DC requests National Guard help with busloads of migrants"

Szerintük Texas kormányzója gonosz, politikai játszmát űz, hogy politikai pontokat szerezzen magának; dehát... hol van ilyenkor, hogy a diverzitás, a migránsok csakis jók és az erősségünk? Ha saját házaiknál jelennek meg akkor sehol.

És itt van a legújabb hír... Bidenék mégis építik tovább Trump falát... de csak azért, hogy "életeket mentsenek".

"White House to fill gaps in Trump’s border wall after Biden pledged not to build any more"

"The White House is completing more sections of former President Donald Trump’s border wall, with the Department of Homeland Security closing four gaps in the barrier near Yuma, Ariz., that have become a major migrant thoroughfare."

Úgy tűnik talán a texasi módszer hat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr217894357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása