Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A Marriot ugyanazt tette mint eddig és más eredményre számított... de nem jött be... megint

2022. július 07. - GABOR2

Vannak emberek akik egyszerűen semmiáron se tudnak szabadulni a gondolattól, hogy mindent digitalizáljanak és netre kössenek... még akkor se folyamatosan bukik a dolog. Hisz olyan menő... sőt emberek millióinak fontos, bizalmas adatait egy helyen tárolni, neten lógva milyen menő ötlet már... És ha hackerek lopják el ezeket a bizalmas adatokat... az nem opció, hogy esetleg ezután máshogy kéne tenni.

"Hackerek törték fel a Marriott rendszerét, megint"

"A Marriott nemzetközi szállodalánc újabb adatvédelmi incidenst szenvedett el: a kiberbűnözők azt állítják, hogy 20 gigabájtnyi adatot, köztük a vendégek személyes és hitelkártyaadatait lopták el - számolt be a techmonitor.ai oldal.

"A Marriott több mint 8000 szállodát birtokol és üzemeltet világszerte. A vállalat a DataBreachesnek megerősítette a támadás tényét."

Változtatni nem opció, még ha fáj akkor se:

"2020-ban az Egyesült Királyság Információs Biztosának Hivatala 18,4 millió fontra bírságolta a céget egy olyan adatvédelmi incidens miatt, amely 339 millió ügyfelet érintett."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9617876963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.07.08. 03:24:01

Eddig se voltam ügyfelük.

pobeda 2022.07.08. 17:31:50

Mit használnak? XP? Win szerver?
süti beállítások módosítása