Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Íme egy ok, hogy miért is akarja a Microsoft, hogy ugyanazért fizess újra és újra ( Windows 11 )

2022. április 05. - GABOR2

A Microsoft megpróbál átállni arra a rendszerre, hogy valahogy ugyanaz a terméke termelje neki újra és újra a pénzt, ahelyett, hogy mint régen, új terméket adnak ki, amire érdemes is átállni.

Ugye próbálja azt, hogy legyen egyre több reklám a Windows-ba, legyen felhő...

De olyan mohók voltak, hogy azt mondták, hogy hmmm, mi lenne ha emellett kiadnánk egy új Windowst... bár igazából nincs senkinek se oka váltani rá, nincs semmi érdemi innovációnk.

És a felhasználók válaszoltak:

"Teljesen leállt a váltás a Windows 11-re, nem kell az új rendszer az embereknek" 

Bekövetkezett az, hogy az emberek már nemcsak mondogatják, hogy hát... nincs értelme igazából váltani, hanem nem is váltanak.

Ez elég ilyesztő lehet a Microsoftnak, mert még nem álltak át, de közben a tehetségek helyett sokszor ideológia alapján vesznek fel embereket... Még bőven van lehetőség korrigálni, de lépni kell.

Várható lesz így akkor a még drágább felhő és még több reklám is a jövőben.

Amitől még kevésbé lesz vonzó a termékei. Persze le is nyelhetnék a dolgot, de a Mircosoft nem igazán tűri, hogy a profitja csökkenjen.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9217798355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2022.04.05. 22:27:18

Én sem álltam át a 10-ről a 11-re, nem veszek emiatt új laptopot, hogy megfeleljen a követelményeknek, nekem amúgy is elég a 10-es is, majd ha nem adnak terméktámogatást majd átállok.

GABOR2 2022.04.05. 22:40:02

@Madarász Henrik: Szerintem eleve bugos az... Az egyik ismerősőm gépén amit pár hónapja vett és amin el tud futni jelenleg az összes játék max beállításokon se elég jó neki mutatta... Van egy olyan érzésem, hogy szokásos Microsoft diagnosztika...

GABOR2 2022.04.05. 22:40:58

@Madarász Henrik: " majd ha nem adnak terméktámogatást majd átállok." De addigra meg már lesz tán 12...
süti beállítások módosítása