Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Ez se jött be ( EV kölcsönés )

2024. május 07. - GABOR2

Arra számítanak egyes elemzők, hogy a trend az lesz, hogy bérlünk dolgokat. Ebben nagyon hisznek egyes cégek, de most is az egyik ilyen úgy tűnik zsákutcába jutott:

"Rossz üzlet az EV-kölcsönzés"

Csak úgy mellékesen megint megtudhatjuk, hogy az AI baromi nagy pénznyelő:

"Általános trendnek látszik, hogy a befektetők egyre türelmetlenebbek a hatalmas AI-költségek és a sokára várható nyereségek miatt, valamint az is, hogy a legtöbb cég az EV-k és az autóipar kapcsán nem látja túl fényesnek a közeljövőt és a keresletet."

"A Hertz Global sem, ugyanis történetének közel legnagyobb egynapos árfolyamzuhanását szenvedte el (24 százalékos mínusszal) azután, hogy a vártnál nagyobb negyedéves veszteséget mutatott fel, mert tovább küszködik az EV-kölcsönzési üzletággal. Az első negyedéves értékvesztésekhez például 195 millió dollárral járultak hozzá az EV-k."

Van egy olyan legenda is, hogy az EV-k javiításának költsége sokkal kisebb. Tényleg?:

" A cég kiadásait és a flotta fenntartásának összegét jelentősen emelték a magasabb javítási költségek is."

Ez nem úgy fest mint a jövő nagy üzlete:

"A Hertz és az Avis idén a piaci értékük nagyjából felét veszítették el."

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr2618398771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása