Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Biden egy hónap alatt "10 lépéses" diktátor lett

2021. március 03. - GABOR2

Akik követik a blogom azok tudják, hogy igazából nem annyira rajonganak Bidenért a nem "Biden-progresszívek" és a nagy tech cégek elég szorgalmasan elkezdték kiírtani ezket a Biden ellenes progresszíveket.

Most egy híres ex-Clinton tanácsadó állt elő azzal, hogy figyelmeztesse az USA-t, hogy lássák már meg, hogy épp a szemük előtt válik az USA totalitárius állammá... Érdekes, hogy ezt csak azóta látja, hogy a progresszívek egyik szárnyát is érinti a dolog.

Novemberben még ő is Bidenre szavazott, aztán most hipp-hopp azt mondja, hogy van egy bizonyos 10 lépés amit minden demokráciában megválasztott főember megtesz, ha diktatúrává akarja változtatni az országát és Biden... szerinte ezt megtette egy hónap alatt. Ja amúgy erről írt is egy könyvet, amit meg lehet venni... amíg a diktatúra engedi, tehát sietni kell a vásárlással.

"Ex-Clinton adviser Naomi Wolf warns US becoming 'totalitarian state before our eyes' under Biden"

"Author tells 'Tucker Carlson Tonight' Americans must wake up before it is 'too dangerous to fight back'"

"America is becoming a "totalitarian state before our eyes" under President Biden's leadership, feminist author and former Democratic adviser Naomi Wolf told "Tucker Carlson Tonight" Monday."

"The outspoken liberal, who previously authored a book outlining the ten steps that "would-be tyrants always take when they want to close down a democracy," believes the United States is heading toward what she refers to as "step 10.""

"Whether they are on the left or the right, they do these same ten things," Wolf explained, "and now we’re at something I never thought I would see in my lifetime ... it is step 10 and that is the suspension of the rule of law and that is when you start to be a police state, and we’re here. There is no way around it."

Ő is ahhoz a baloldalhoz tartozik aminek "mennie kell", vagy beállni a sorba, de ő inkább nem áll be. Most aktuálisan az egyik legnagyobb gondolat-eltérés bűne a lezárásokkal kapcsolatban van... ennyi már simán elég a baloldalon, hogy valaki golyót kapjon.

Aztán... nem tudom hallottátok-e... Biden megnyitotatta az első játékházát gyerekeknek a hátár közelében. Egész nap lehet játszani ketrecest.

"U.S. reopens Texas tent facility to hold immigrant teenagers"

Persze talán inkább azt kéne mondani, hogy Biden megnyitott egy korábban bezárt migrációs létesítményt és ide csak gyerekek kerülhetnek be. Korábban azért zárták ezt a helyt be, mert állítólag durva dolgok történtek ott a migránsokkal... meg ketrecbe zárták őket.

Most újra kinyitott és "szokásos módon üzemel", csak mostmár gyerekek vannak ott kizárólag.

Felemerül a kérdés... Mi f@sz?!!! Hát nem az volt az egyik legnagyobb kiakadás a progresszíveknél, hogy a gyerekek ketrecbe vannak zárva?

Figyelem, Biden szóvivője szerint sohase az volt a baj, hogy gyerek ketrecbe vannak zárva, hanem, hogy elválasztották őket a szüleiktől. Őőőőőőő...... De.

Plusz persze ez mind a gyerekek érdekében történik, nem küldhetik vissza őket, a vírus miatt nem engedhetik be őket egyből, plusz a távolságot is tartani kell, úgyhogy nem is egyetlen ketrec mögött van mind, hanem van sok ilyen konténer- rácsokkal dolog inkább.

Na így, már elfogadható? Biden az elnök úgyhogy el KELL így fogadni.

Egyébként eredetileg az volt ígérve, hogy a migráns gyerekek ügyét megoldja majd elnökségének első napján... nos az nem történt meg és a megszülető megoldás is baromira emlékeztet a trumpira.

"Biden Pledged To Sign Executive Order About Separated Migrant Children On Day One. He Still Hasn’t."

Aztán úgy tűnik, hogy a progresszív kiakadás annyira magas szintet ért el a cenzúrázgatásuk ellenére, hogy Biden egyik embere már megbukott mielőtt dolgozhatott volna... de azért másként majd számít a munkájára.

"Joe Biden inkább visszavont egy kinevezést, mert még a saját pártja is cikinek találta"

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr1916448890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2021.03.03. 15:44:06

Amúgy megjegyzem, sokszor maguk a gyerekek állították, hogy igazából azok az emberek akikkel jöttek nem is a szüleik... Ezért is kellett elválasztás, hogy kiderüljön valóban egy család-e.
süti beállítások módosítása