Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Talán megvan a válasz... ( nagyköveti rejtély, 5G )

2020. szeptember 30. - GABOR2

Nemrég lemondott az amerikai nagykövet és hagyott nekünk egy rejtélyes nyilatkozatot miért tette. Állítólag Magyarország iránti szeretete útjában áll a saját országa érdekeinek...

Amiből arra következtetek, hogy Magyarországot büntetni akarják valamiért.

És miért? Van egy tippem. Az amerikai nagykövet és Orbán között volt egy nagy vita arról, hogy ne engedje meg Orbán a kínaiknak, hogy ők építsék ki az 5G Magyarországon; a nagykövet egyenesen azt állítótta, hogy ezen fog múlni az országunk jövője. Sok cikket írtam erről, itt van egy.  Orbán viszont a kínaiakat választotta.

Most lemondott az amerikai nagykövet, kirúgták azt a titkosszolgálati vezetőt aki ilyen ügyekért felelős és... és vártam, hogy mit fogunk kapni.

Ezt kapjuk a kínaiaktól:

"Magyarországon nyit gyárat a Lenovo" 

Jó hát idehoztak egy gyárat... lehet véletlen.

Nos, én még mielőtt elérte volna Magyarországot a Kína mánia (pont amikor már késő) sokat olvastam Kínáról és rengetegszer megírták... a kínaikkal sohase lehet csak úgy üzletelni, ha nagy dologról van szó... nekik mindig kell valami plusz... mint például politikai téren tenni valami szívességet. Legalább valamennyire ide vág: Ez.

Persze talán lesz majd egy másik válasz is az USA-tól... a választás után. Ha Trump nyer akkor valószínű tompított válasz, meg most, hogy csináljuk ezt a rengeteg fegyverbeszerziést, hagyományosan azt szokták mondani, hogy elsímít sok problémát. De biztos, hogy nagyon nem örülnek ennek az USA-ban.

Én várom a folytatást.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr1816222032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása