Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A Marriott hotellánc a tökéletes mintaképe a mai kórnak a digitalizációhoz való hozzáállás szempontjából

2020. április 09. - GABOR2

Ha szeretnéd érezni, hogy milyen az, hogy együttélsz a mai korral, akkor javaslom, hogy foglalj helyett egy Marriott hotelban. Itt egyszerre pihenhetsz és átérezhetet a jelent, a jelent, ahogy az viszonyul a modern technikához. Vagyis azt, hogy kös netre midenféle fontos dolgot és ha a megoldhatatlan sérülékenységi problémák létét a valóság a fejedhez vágja, akkor... NE vond le a megfelelő következtetést, hanem ismételd meg újra és újra a hibát. Állítólag Einstein is mondott valamit az ismétlésről, úgyhogy tuti jó, hogy mi is ismétlünk.

"Ismét ellopták a Marriott vendégeinek személyes adatait"

"Nehéz hete volt a Marriott szállodaláncnak, hiszen nemrég a járvány miatt több tízezer dolgozót küldtek szabadságra, a részvényük árfolyama a felére zuhant és ráadásul most még hacker támadás is érte őket, amelynek során 5,2 millió ügyfél adatait lopták el a bűnözők."

"A mostani a harmadik sikeres hacker támadás a Marriott ellen az elmúlt 18 hónapban a Wall Street Journal értesülései szerint."

Megnyugtatok mindenkit, hogy a cikk most se zárult semmi olyan üzenettel, ami fenyegetné azt, hogy átérezd a jelent az egyik hotelükben, hisz egy szó sincs arról, hogy megpróbálnák ezt a jövőben megakadályozni, igazából már azzal se áltatnak, hogy valami legújabb biztonsági programot telepítenek és utánna majd minden jó lesz, hisz nyilván ez már megtörtént a korábbi esetnél.

A zárás ez:

"A szakértők szerint az ehhez hasonló esetek egyszerűen elkerülhetőek lennek a többlépcsős azonosítással, amivel a szállodalánc nem rendelkezik."

Persze erről is tudjuk, hogy kevés lenne, de legalább a legközelebbi esetnél majd mondhatják, hogy ezzel is megpróbálkoznak... akkor talán lesz erre pénzük.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr1815599920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása