Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések 14

2019. október 16. - GABOR2

Megintcsak azzal kezdhetem, hogy Zuckerberg más mint a többi nagy techcég... Nem azért, mert konzervatív, nem azért mert szimpatizálna velük... csak annyiról van szó, hogy ha a konzervatívok súlyos pénzeket fizetnek, akkor leáll velük üzletelni és ezt nagyon rühellik a többiek, akik háborúznak és szupergazdagok.

Most is kapott a fejére rendesen, az egyik demokrata politikus "hamis hirdetést" adott fel, hogy támogatja Zuckerberg Trump-ot. Aztán kijelentette, hogy ez így nem igaz, de a valóságban is Zuckerberg miatt már egyszer megválasztották Trumpot és ezért ideje lenne már leszámolni Zuckerberggel. Emékeztetőül... múltkor szinte az összes részvényes kirúgatta volna saját cégéből Zuckerberget, csak neki különleges jogokat adó részvényei vannak és ezért ez nem sikerült. Most pedig kikiáltották bűnösnek, mert konzervatív hírdetéseket is hajlandó megjeleníteni a Facebook Zuckerberg miatt. Mostani cikkben is írták, hogy Trump hírdetését több cég se, köztük a CNN se volt hajlandó mejeleníteni.

Itt a cikk.

"Ha a Facebook tartja magát a szabályaihoz, nem fogja levenni a reklámot, hiszen politikusok esetében nem tiltják a kamuhírek fizetett hirdetésekben való terjesztését. Warren azért odaírta, hogy a hírből egy szó sem igaz, de hozzátette azt is, hogy „a Facebook egyszer már segített megválasztani Trumpot”, és „ideje, hogy valaki elszámoltassa Mark Zuckerberget”."

Egyébként meg, hogy Trump hazudott volna? Bárki hallgassa meg maga a felvételt ahol Joe Biden beszél és próbáljon rájönni, mégis hogy hazugság amit Trump állít, mikor Biden saját szájacskájával mondja el:

https://www.youtube.com/watch?v=KCF9My1vBP4&feature=youtu.be&t=88

Egyébként a CNN körül most áll a bál, mert a Projekt Veritashoz megint elment egy szivárogató, aki most nem csak az arcát vállalta, hanem rengeteg belsős felvételt is készített amin mások is beszélnek. Ezeknek még csak két részét adták le, talán lesz még több is.

Kiderül az első videóból, hogy a CNN vezetőjének személyes ügy Trump kicsinálása, állítólag több évre visszamelőleg kezdődött ez köztük, de hogy mi az eredeti utálat oka az nem derül ki a videóból.

Sok alkalmazott beszélgetései rajta vannak a videón, amiből kiderül, hogy szerintük Trump egyáltalán nem olyan gonosz, ők teremtették meg a "Trump szörnyeteget" és... ők, az alkalmazottak pár kivételtől eltekintve, már nagyon unják. Felvételen van pl. az is, hogy szeretnének másről hírt adni maguktól, de a főnök megmondja miről írjanak és ez Trump megbuktatása, sőt kiadja, hogy minden hírnek Trump megbuktatásához kell vezetnie végsősoron.

Egy második videóban arról van szó, hogy a CNN-nél a Demokraták közül is szeretnek valakiket, valakiket meg nem; valakit komolyan vesznek valakit nem; valakikről nem tájékoztatnak nagyon, mert nem hoznának elég nézettséget. Például pont Tulsi Gabbordot nem szeretik a Demokraták között ők se. Viszont a republikánusokkal, minddel keményen kell bánni. Érdekes volt még, hogy a főnök aki utálja Trumpot simán megmondja az egyik hírről, hogy tudja, hogy amiről szól az nem fog megvalósulni, de mégis nyomatják, mert jól hangzik... vagyis rosszul Trumpra nézve. Talán az egyik legérdesebbek között van a videóban az egyik senior munkatárs aki szintén olyanokat mondott a videóban amit hivatalosan sose mondana. Lényegében bevallja, hogy amit Biden tett Ukrajnában az bűzlik, de persze megvédik a CNN-nél, de így nem tudja, hogy akkor ha ezt elnézik Bidennek, akkor Trumpnak ugyanolyan dologokat hogyan tudják hitelesen nem elnézni.

Ami még nemrégi, szeritem elég nagy és beteg story, az az, hogy megjelent egy cikk egy baloldali médiában ami azzal foglalkozik, hogy amikor majd kitör a civil háború (természetesen Trump hibájából szerintük) akkor az amerikai hadsereg kinek az oldalára áll majd.

A cikket nem egy akárki újságíró írta, hanem egy korábban titkosszolgálati tisztségeket betöltő dolgozó, akinek hiteles információi vannak erről:

"If Trump’s Rage Brings ‘Civil War,’ Where Will the Military Stand?"

Nem akárki írta a cikket:

"After spending 19 years in Washington with intelligence jobs in Congress, at the FBI and the Department of Homeland Security (focusing on counterterrorism and counterintelligence), I had the opportunity to join the commander’s Red Team at U.S. Central Command in Tampa, Florida."

A cikkből az derül ki, hogy bár a szerző elég rendesen jelzi, hogy útálja Trumpot és szerinte az egész hadseregnek útálnia kellene, mert:

“Donald Trump is everything the U.S. military should despise: a draft dodger, adulterer, flabby, lazy, unread, a tabloid joke for decades, and TV reality show star.”

Igen, mert például egy korábbi TV reality sztár, meg állítólag lusta meg olvasatlan, meg minden szánalmas dolgot ráolvas a szerző.

Először még finoman közli a rossz írt... csak annyit közül, hogy a hadseregen belül is megosztottság van, csak úgy mint az országban.

" Where would the U.S. military stand in such a situation? A view from the inside indicates the armed forces are as divided as the rest of the country—and divided is a dangerous place for the U.S. military to find itself."

Viszont vannak akik továbbolvassák a cikket és kiderül, hogy a baloldal számára igen rossz hírekkel tud beszámolni ez a maga is baloldali szakértő és bár szeretne hazudni, el kell hogy mondja az igazat is.

Igazából országos átlag felett szeretik Trumpt, aki amúgy, épp most volt róla hír, úgy tűnik rengeteg "Trumpra sohase szavazok" embert megnyert. Köztük sajtó munkatársakat is, ami kb. csoda kategória.

Szóval Trump még az országos átlag felett kedvelt a hadseregben, de akik még tovább mennek a cikkben még durvább igazásággal kell szembenézniük... a hadseregben Trumpot, a baloldali fickó szemében, nem csak egyszerűen kedvelik, hanem nagyon nagy számban kultusz-szerűen tisztelik.

"Recent polling shows that among military veterans, approval ratings for Trump are higher than among the civilian population. In my experience, the support for Donald Trump among a large segment of the U.S. military is downright cult-like."

És bizony ha kitör majd egyszer egy civil háború, ami a választás után várható és az utcát elárasztják az Antifások... akkor a hadsereg várhatóan közbelép és el fogja söprni az egészet és várható, hogy akkor majd nemcsak egyszerűen a rendet fogják rendbetenni, hanem a Demokrata bajkeverőkkel, akik a feszültséget okozzák majd leszámolnak, köztük újságírókkal is.

Tehát nem lenne jó ötlet civil háborút kirobbantani a baloldalnak.

Egyébként itthon is be volt készítve, hogy "Orbán csalt a választáson" amiről írok majd részletesebben másik cikkben, de az USA-ban is kijött egy felmérés, hogy főleg a demokraták nem hiszik, hogy tisztességes lesz a következő szavazás ( nem csoda hisz nagyon valószínű elveszítik ) és például rengetegen attól tartanak,hogy külföldiek meghackelik a szavazást... érdekes az a ötlet fel se merül, hogy akkor talán hagyni kéne az elektronikus szavazást.

"New poll shows 'crisis of confidence' in US elections"

"Right now, there is a crisis of confidence in our democracy,” said Cliff Young, the president of Ipsos. “By and large, the American people do not believe our elections are safe from foreign interference, and there is a vast partisan disagreement over whether the next election will be open and fair.” "

"Fifty-eight percent of voters said foreign governments pose a threat to American elections."

Szóval a demokrata oldalon az a verzió kb. nem is létezik már a fejekben, hogy a szavazás tisztességes lesz, tehát ha az jön ki, hogy Trump nyer... az csak csalás lehet. És ezt szívből hihetik sokan, hisz felmérések mutatják, hogy a ballib emberek egyszerűen, kevés kivételtől eltekintve, nem olvasnak ballib médián kívül mást, úgyhogy egy buborékben élnek. Ráadásul egy friss felmérés azt is kimutatta, hogy a jobboldaliak és mérsékeltek nemcsak hogy vegyesen fogyasztják mindkét sajtót, ellentétben a ballibekkel, hanem nem is hisznek abszolút annyira egyik sajtónak se, tehát a sajátjuknak se, míg a ballibek hatalmas mértékben bíznak a saját sajtójukban. Ezt mutatja a linkelt anyag 17. oldala.

Még pár kisebb story a kultúrháborúban...

Batwoman, amit úgy reklámoztak, hogy totál kiverje a biztosítékot Batman rajongói között és ami úgy kezelte a férfiakat a trailerbe mint a sz@rt, köztük természetesen Batmant is, és aminek főszereplő színésznője Bree Larsonhoz hasonlóan azt tanácsolta az "öreg, fehér férfiaknak", hogy ne nézzék a sorozatot... rekord alacsony nézői értékelést és rekord alacsony nézettséget kapott. Aztán az újságírók lecseszték a rohadt fehér férfiakat, hogy azért ilyen rossz a "show" nézettsége, mert nem nézik... miközben előtte előadták, hogy nem nekik szól. Aztán például az egyik ilyen cikk szerzője kifejtette az erős megérzését, hogy mivel azért látták a showt néhányan ők tudják az igazságot, a trollok megszégyenülnek és a nézettség emelkedni fog. Viszont a második részt még sokkal kevesebben nézték meg és az értékelés még lentebb zuhant. Egyébként vannak Youtuberek akik megnézték és azt mondják, hogy annyira nem rossz mint várták, de ez azért is van, mert mint kiderült, a nagyon rossz trailer fogadtatás miatt egy csomó jelenetett újraforgattak és sok feminista alázást kivettek belőle, de ezt nem verték nagy dobra... talán kellett volna, ha nézőket akarnak, csak akkor meg az SJW-k rinyálnának. Mindenesetre a narratíva megvan... leszbikus, meg nő gyűlölők a nézők, vagy nem nézők, de ezt egy idézettel se tudták bizonyítani a nézői kritikák közül. Egy újabb show amit halálra itélt az SJW mentalitás.

Bill Mahar is újra beszólt a szélső baloldalnak, mostmár tudja, hogy vége, minek finomkodni.

Ő nem fogad el mindenféle szélső bal bullshitet:

"Bill Maher Interviews Howard Stern: "We Don't Go For All The Bullsh*t On The Far Left""

Mint múltkor írtam... már kimondáták rá, hogy rasszista.

Aztán egy fura eset történt amiről nem derült ki, hogy igazából mi történt teljesen. Sokan úgy gondolják, hogy az Antifa az a Demokrata párt... mondhatni ütőkeze mostmár, de valószínű arról van szó, hogy mint ahogy a muszlim és az LGBT emberek össze vannak fogva, ők is így vannak a Demokratákkal... vagyis igazából utálják egymás nézeteit, meg egymást is mint a sz@rt, de valamifajta közös érdek ezt "ledugózza". Sokszor olvastam már, hogy a hétköznapi Antifások utálják a Demokratákat, talán még Trumpnál is jobban.

Most pedig azt történt, hogy az Antifások megtámadtak egy Demokrata irodát, de a történet fura, mert előtte tán valami Antifást majdnem elgázoltak, meg lelőttek és csak utánna támadták meg a Demokrata irodát és senki se érti igazából mi van.

"'All Cops Are B*stards': Antifa Vandalize Oregon's Democratic Party Headquarters"


Az egyébként, hogy a "civilek" talán nem igazán őszinték amikor képviselnek valamit és inkább csak pénzes emberkék irányítják őket, megint felmerült, hisz kiderült, hogy pl. környezetvédelmi hisztis tüntetőket heti 150.000 Ft-nak megfelelő pénzzel "támogatnak" ha tüntetnek, jó erőszakosan és... a mi Soros Gyuri bácsink állja a cechet.

"Sorosék hetente 150 ezer forintot fizetnek a Londont megbénító klímacsőcseléknek"

"Brit értesülések szerint az egyik legbőkezűbb támogató nem más, mint a Soros Györgyék érdekeltségébe tartozó Tides Alapítvány. Becslések szerint az Extinction Rebellion a meglapítása óta nagyjából 200 ezer angol fontot emésztett fel, ami átszámítva mintegy 75 millió forint."

Aztán a kultúrháború egy újabb magyar vonatkozása. Állítólag a Facebook a magyar önkormányzati választás előtt cenzúrázta a jobboldali véleményeket. Ez is mutatja, hogy Zuckerberg nem szereti annyira a  jobboldalt, csak ha eleget fizet, eltűri őket az oldalán.

"Gátlástalanul cenzúrázta a jobboldali véleményeket a Facebook az önkormányzati választás idején"

"Az Origo már több alkalommal is beszámolt róla, hogy a Facebook durván cenzúrázza a jobboldali tartalmakat, akadályozza, vagy kifejezetten megtagadja azok hirdetéseinek a közzétételét, és mondvacsinált okokra hivatkozva tilt le jobboldali újságírókat. Választási kampányokban a nemzeti-konzervatív oldallal szemben a Facebook mindig magasabb szintre emeli a cenzúra fokozatát, de ami történt a mostani önkormányzati választási kampányban, az kétségtelenül mindenen túltett."

"Napokig várakoztatták a cikkeket, hátha három nap múlva már kevésbé aktuális"

"Teljes cenzúra: Karácsonyt nem lehetett bírálni, Tarlóst nem lehetett elismerni - cikkek, amelyeket egyáltalán nem engedtek hirdetni "

Trumpnak nemcsak a saját országában kéne rendetteni a közösségi oldalak körül. Bár ez még ott se történt meg, de sietnie kell, hisz ahogy a Projekt Veritas megmutatta, ellenfelei már ezerrel dolgoznak azon, hogy olyan mint ő soha többé ne lehessen elnök, csak az akiket ők akarnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr4915225954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása