Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Trump újraindul és már látja, hogy gond az elektronikus szavazás

2022. november 17. - GABOR2

Trump nemrég bejelentette, hogy újraindul és gondolom a mainstream majd teljesen mást emel majd ki mint amit én emelek ki most a beszédéből.

Ugyanis Trump beszélt a halálbüntetésről a drogkereskedőknek dologról és szerintem ezután a beszédről folyó beszélgetések legalább 85%-a erről fog szólni.

Egyébként nemcsak úgy bejelentette a dolgot, hanem elég sok konkrét célt is felvázolt ami szokatlan a legtöbb politikustól, meg beszélt persze a mai helyzetről is. Az élő közvetítést kb. ekkor a CNN és társai elkezték először alákommentárni, hogy ne hallják a nézőik hogy mit mond, végül totál elvágták. Jellemző...

Ami viszont érdekes, hogy Trump úgy tűnik megtanulta azt a leckét is, hogy az elektronikus szavazás nem jó, mert nagyon lehet vele csalni.

Bár szerintem senki se emeli ki, de ő maga külön kifejezetten és többszörösen hangsúlyozta, hogy ha elnök lesz elintézi, hogy ezután a jövőben csak papiron lehessen szavazni és nem lehet olyan se, hogy heteken át lessen szavazni és hétekig kelljen várni az eredményre.

Ebben nagyon is igaza van.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr8017981482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2022.11.17. 20:43:28

Nekem a levélszavazás a kedvencem az USA-ban, mivel a legtöbb államban nincs naprakész nyilvántartás az ott lakó emberekről, rengeteg olyan ember van a választói névjegyzékben aki már elköltözött egy másik államba vagy meghalt, ők aztán mind lelkes demokrata szavazók.

gigabursch 2022.11.18. 08:22:53

D azok, akik állandóan a hazai választásoknál csalást emlegetnek, azok az AEÁ-miért is nem hozzák fel példának?

Koenigsberger 2022.11.20. 19:57:22

Mert papíron nem lehet csalni...
süti beállítások módosítása