Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A jövő vakcinái: nincs idő tesztelgetésre...

2022. augusztus 08. - GABOR2

A koronavírus még itt van, de nézzünk most kicsit a jövőbe, mit akarnak ránkereszteni vakcinaügyileg. Talán nem is olyan soká...

Egyre-másra jönnek ki mainstream tanulmányok amik arról szólnak, hogy a koronavírus-vakcina utolsó mentsvára - hogy legalább megvéd a kórházba kerüléstől és a haláltól - is kezd összeomlani, hivatalosan is.

Pl. itt van egy kaliforniai orvosok által készített tanulmány az Egyesült Királyság lakosságáról... hiába vannak az idősek beoltva akárhányszor is, ez úgy tűnik nem védi meg őket a kórházbakerüléstől és haláltól:

"California Physician-driven Study of UK Population: COVID-19 Cases, Hospitalizations & Deaths Show Fully Vaccinated Elderly at Significant Risk"

"the authors find the elderly are at elevated risk even if vaccinated. "

Szóval a vakcina nem akadályozza meg a vírus továbbterjedését, el tudod kapni az oltás ellenére is, tüneteket is mutathatsz, súlyosakat is és meg is halhatsz, a valamiféle védelem szuperrövid ideig tart...

... és mégis úgy van ez az egész story eladva, hogy ez tökéletes, így kell csinálni... a jövőben is.

És ami a jövőt illeti... dolgoznak újabb koronavírus vakcinán, ami Omikron ellen jobban védene, de... vannak akik itt sokkal távolabb tekintenek.

Olyan cikkek jöttek ki, ami szerint a jövő valami olyasmi lenne, hogy lesz egy szupervakcina, ami véd az összes koronavírus fajtától, még azelőtt, hogy az létrejött volna.

Magyarán ezután ha jönne egy új vírus, máris le tudják majd venni a polcról az ellenszerét... nem kell vacakolni tesztelgetéssel, meg ilyenek... máris be kell adni az embereknek a cuccot.

És nemcsak gondolkoznak ezen... már kész is, éppen tesztelik:

"BioNTech, Pfizer to start testing universal vaccine for coronaviruses"

Fejlődik ám a technika sebesen... vagy legalábbis ennyit mondanak arról, miért dobnak mindenféle korábbi óvatosságot a kukába.

Maga Dr. Anthony Fauci így fogalmazott a tervekről:

"We want a pan-coronavirus vaccine so that you have it on the shelf to respond to the next viral pandemic," Fauci said. "Ultimately, you want to get a vaccine that covers everything."

https://www.nbcnews.com/health/health-news/whether-need-yearly-boosters-remains-open-question-fauci-says-rcna11952

Egyetemek is dolgoznak, nem kevés pénzért, a "jövőálló", "szupervacinán".

"Cambridge spin-out enters $42m partnership to develop ‘future-proofed’ coronavirus vaccines"

Ezzel párhuzamosan próbálnak készíteni olyan új jogszabályokat amik minden országra érvényesek lennének és a vakcina létrehozás idejét próbálják minimalizálni.

Az Egyesült Királyság kormánya pl. 214 millió dollárnak megfelelő fontott adott arra a célra, hogy egy vakcina létrehozására legyen elég 100 nap... a korábbi mondjuk olyan 15 év helyett.

Szóval a jövő vakcinái egyáltalán nem lesznek bevizsgálva normálisan és csodálatosan máris ott lesznek készen, vagy pár napra a késztől... Aztán majd beadják neked a valamit... igazából bármit beadhatnak amit akarnak.

"CEPI Secures $214m from UK Government in Bid to Cut Vaccine Development Time to 100 Days"

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr2917903793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vodkasprite 2022.08.08. 21:29:28

Most, hogy volt egy vakcinájuk, amiről kiderült, hogy csak árt, jön az új vakcinájuk, ami viszont mindenre jó lesz. Gondolom pár év múlva pedig érkezik a mindenre is jó vakcina. Ki kajálja be még ezt?

vodkasprite 2022.08.08. 21:30:29

Nem az a lényeg, hogy biztonságos legyen, hanem az, hogy minél hamarabb beadhassák :)

GABOR2 2022.08.08. 21:54:59

@vodkasprite: Olyan értelemben tuti bevállt, hogy milliárdokat kerestek vele + tudják, hogy a lakosság nagy része gondolkodás nélkül odanyújtja a karját.

Deansdale 2022.08.09. 07:45:06

A majomhimlőre is van már vakcina, nem tudom azt említetted-e már a blogodon...

GABOR2 2022.08.09. 19:17:47

@Deansdale: Itt talán nem, de még Orbánék is tán bevásároltak belőle. Érdekes módon azután terjeszkedett Afrikán kívülre, hogy megcsinálták a vakcinát. Micsoda véletlen, micsoda szerencse...
süti beállítások módosítása