Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Valami van a Google Chrome inkognitó módjával. Vajon mi lehet az? Találjuk ki együtt!!

2020. június 11. - GABOR2

Kedves gyerekek, a hírekbe került megint a Google böngészőjének inkognitó módja. Na, gyerünk egyszerre mondja mindenki vajon mi lehet vele, úgyis tudjátok... Tehát egyszerre:

'INKOGNITÓ MÓDBAN IS ADATOKAT GYŰJT RÓLAD!'

Úgy van gyerekek, ügyesek vagytok, kitaláltátok:

"Perelik a Google-t, mert a Chrome inkognitó módban is adatokat gyűjt"

"A vád szerint a Google által fejlesztett Chrome böngésző még akkor is gyűjtött adatokat a felhasználókról, amikor azok inkognitó módban böngésztek. A kaliforniai San José-ban benyújtott szövetségi bírósági kereset szerint a nagyvállalat a Google Analytics, a Google Ad Manager, és egyéb beágyazott programok és böngésző-kiegészítések, valamint okostelefonos alkalmazások segítségével is gyűjtött adatokat, ráadásul attól függetlenül, hogy a felhasználók rákattintottak-e a Google által forgalmazott hirdetésekre."

"Mint fogalmaznak, a Google "nem folytathatja a titkos és engedély nélküli adatgyűjtést mindenki számítógépéről és telefonjáról"."

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr4015804740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása