Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A Demokraták meglátták a lehetőséget a koronavírusban...

2020. március 24. - GABOR2

A progresszív erők beadtak egy javaslatot, hogy minden amerikai kapjon 1000 dollárt csak úgy, mire Trump mondta, hogy jó, sőt legyen 1200 dollár, de csak az kapja meg akinek évi 75 ezer dollárnál kevesebb jövedelme van.

A progresszívek Trump válaszától lesokkolódtak és... végül nem szavazták meg. Viszont a saját választóik is utálják ezért őket, hát kitaláltak valamit, hogy Trumpra fogják, miért nem fogadják el.

Miközben sűrgősen kéne a segítség az amerikai lakosságnak ők beadtak egy 1400 oldalas -mondhatni- követelést, hogy fogadja el azt Trump és akkor majd megszavazzák. Nos, még senki se olvasta tán végig... de úgy tűnik, hogy a Demokraták kb. minden örültségüket meg akarják cserébe valósítani...

"Democrats, please don't waste the coronavirus crisis. Hold out for what Americans need."

A cím is már elárulja, hogy igazából az amerikai lakossággal b@sznak ki így.

De itt egy mégjobb:

"Democrats try to hijack coronavirus stimulus for liberal Christmas in March"

A Demokraták megpróbálják elrabolni a koronavírus stimulust, hogy liberális karácsonyt csináljanak márciusban... ilyesmi a cím.

Itt van egy rész, hogy "Liberal special interests", ami tartalmazza a liberális kívánságlista egy részét... hisz még tán senki se tudja mi van az 1400 oldalba rejtve:

"The 1119-page bill is Christmas in March for liberal special interests. It imposes racial and gender pay equity provisions, diversity on corporate boards, increased use of minority-owned banks by federal offices, and a grab-bag of other diversity-themed requirements. It increases the collective bargaining power for unions and cancels all the debt owed by the U.S. Postal Service to the U.S. Treasury. For the global warming crowd there are increased fuel emission standards and required carbon offsets for airlines, plus tax credits for alternative energy programs. For the kids there is a provision for student loan payment deferment, and for the education bureaucrats who overcharge them a $9.5 billion giveaway to colleges and universities. It gives $100 million to juvenile justice programs, and suspends various aspects of enforcement of immigration laws."

Huh, szóval... legyen diverzitás a cégek vezetésében (tehát a cég ne dönthesse el kit vehet fel), a szövetségi irodák többet használják a kisebbségeik által használt bankokat, és még egy rakás diverzitás témájú követelések, megnövelnék a szakszervezetek tárgyalási erejét, eltörölnék minden tartozását a  U.S. Postal Service-nek a Kincstár felé... igen, ezt én se értem; aztán a globális felmelegedés aktivistáknak is adnának... még szigorúbb üzemanyag standardok, ellensúlyozzák a repülők kibocsátását, több pénzt az alternatív energia programoknak, diákhitel halasztás, 100 millió a diákok jogait védeni (Soros-szerzet féléknek), a bevándolási törvények egy részének felfüggesztése...

Aztán van itt egy ‘‘American Coronavirus/COVID–19 Election Safety and Security” or ‘‘ACCESS” Act. rész.

Itt lényegében a szavazással kapcsolatban írna elő egy csomó mindent... köztük a netes szavazásról is szó van. Lényegében személyes szavazást akar...ami még jó is lenne, de levélszavazást meg megengedné... és egyebek.

Huh... szerintem vissza fog ütni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr2915553182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deansdale 2020.03.24. 21:30:42

Hülyét csinálnak magukból azzal hogy felfedik az igazi arcukat, egy járványügyi intézkedést hátráltatnak ami miatt tömegek fogják megszívni, mivel ők ebbe a járványügyi(!) intézkedésbe akarják belefoglalni hogy amcsi vállalatok vezetőtanácsaiban legyen több nő meg színesbőrű... Ehhez valójában már nem lehet érdemben hozzászólni, ezek a félkegyelműek a civilizáció és az emberiség esküdt ellenségei, és nem fognak nyugodni míg az európai gyökerű kultúrák cakkompakk el nem tűnnek a föld felszínéről.

GABOR2 2020.03.24. 23:49:55

@Deansdale: Szerintem azért is feküdtek keresztbe, mert azt akarják, hogy inkább a vállalatok kapják a lóvét, ne az egyszerű emberek.
süti beállítások módosítása