Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések - különkiadás - 7

A Demokraták kisebbségi számításai összeomlani látszanak

2020. január 22. - GABOR2

Ideje frissíteni a demográfiai és hatalmi helyzettel kapcsolatos információkat. Ugyanis úgy tűnik, hogy az eredeti Demokrata elképzelés erről az egészről összeomlani látszik és totál pánikmódba kapcsoltak ezért. Olyan kijelentések hangoztak el nemrég, hogy eldobod az agyad, ha kicsit is ismered az amerikai politikát.

Előtte viszont nézzük meg mi volt az alapelképzelés...

Amerikában hamarosan a fehér többség távoli álom lesz csupán. A fehérek csökkenése sokkal nagyobb a Demokrata párti szavazók között, ennek a pártnak a szavazói jelentősen kevesebb gyereket vállalnak. Tehát kellenek új szavazók, ezek lennének a migránsok és a már bentlevő kisebbségek. Tehát a Demokrata terv az, hogy mivel a jövő a mai kisebbségeké, már most el kell kezdeni nekik kedvezni mindenben. Sőt nemcsak kedvezni, hanem például a korábbi elvileg képviselt fehér munkásokat lealázni, démonizálni. ( Pl. fehér ember nem tudhatja milyen az szegénynek lenni, hangozott el több baloldali politikus szájából.) Ez simán látszodott a Demokrata jelöltek közötti vitákban is, ahol az amerikakikról alig ejtettek szót, mindenki a migrikért volt oda, a helyiek akkor jöttek szóba, amikor arról volt szó, hogy ezért emelni kéne az adókat. Nagyon fontos, hogy a Demokraták áttértek a rasszok szerinti osztályozásához az embereknek. A fehérek gonoszak, a világ minden bajért felelősek, a többiek csúcsszuperek. Azt akarják elérni, hogy aki nem fehér még csak gondolni se gondoljon arra, hogy republikánusra szavazzon. Ezt annyira nyomatták, hogy ők maguk is meglepődtek azon, hogy van pl. fekete republikánus szavazó. Tehát az alap elképzelés lényegében ez volt: minél több a nem fehér, annál több a Demokraták hatalma és végül eljön az idő, amikor a Republikánusoknak abszolút zéró esélye lesz, mert a mai kisebbségek többség lesz és ez a többség faji alapon mindig csak a Demokratákra szavaz.

Ez a kép összeomlani látszik és emiatt a Demokraták totál bepánikoltak, és legjobbnak tartják nem is tudomásul venni mik történtek az utóbbi időkben.

Bizony sok kisebbségi nem kér a Demoratákból és egyre több hajlandó Trumpra szavazni. Persze azért ne legyenek illúzióink, a kisebbségek nagy többsége még mindig a Demokratákra szavazna.

Viszont nincs is szükség arra, hogy a kisebbségek nagyobb része a Republikánusokra szavazzon. Ha például a feketéknek csupán a 20%-a Republikánusokra szavaz, a Demokratáknak esélye se lenne nyerni. 

De miért is lehet az, hogy ezek a logikus Demokrata elképzelések kezdenek csődöttmondani?

1. Beigérték, hogy Trump mindenkit deportál majd, meg a feketéknek elveszi a jogait stb. és... ebből lényegében semmi sem lett. Volt, hogy illegálisakat rakott ki, de Obama sokkal többel tette ezt.

2. Trump inkább hatalmas erőfeszítéseket tesz, hogy a kisebbségiek jobban kedveljék őt.

3. A gazdaság az USA-ban most rekordokat dönt és nemcsak a összfoglalkozatottság ér el rekordokat, hanem bizonyos kisebbségek esetében is erről van szó. Trump alatt dolgozhatnak és nem kell a megalázó segélyre várni. Már azoknak akik ezt így fogják fel...

4. Igazából a már ittlevő mexikóiak is, akik legálisan mentek be az USA-ba nem örülnek az illegálisaknak, hisz nekik nem kell egy csomó terhes dolgot megtenniük amit nekik kellett, plusz elveszik tőlük a munkát, hisz egy illegális nem pattoghat magasabb fizetésért és lenyomják az árakat.

5. A Demokraták elképzelése az, hogy a rasszi eltérés az döntő, és ezért például egyre több hispán, néger vezetőt tesznek ki az ablakba, hogy vonza az emberek, mint AOC...(bár őt hamarosan lehet kirúgják) Másrészről ezek a színesbőrű vezetők nyomatják a baloldali dumát, hogy az USA-t át kell alakítani szocialista országgá. Az volt az elképzelés, hogy ezt akarják a kisebbségiek. Viszont, most például ugye Venezuela totál összeomlik, de más dél-amerikai szocialista oszágok is hatalmas nyomort hoztak az emberekre és pont a szocializmus miatt menekülnek onnan el sokan. És... baromira nem vonza őket, ha az USA-ban arról beszél nekik egy latina politikus, hogy egy olyan rendszert szeretne bevezetni ahonnan elmenekültek, pont a rendszer miatt. Így például... eldobja az ember az agyát... AOC nemrég kijelentette, hogy ők... nem is baloldaliak, hanem konzervatívok. Be-sza-rás.

De nézzünk cikkeket.

A baloldali Buzzfeed szerint a Demokraták totál pánikolnak attól, hogy Trumpék fekete szavazókat célozzák meg.

"Democrats Are Freaking Out About Pro-Trump Messaging To Occasional Black Voters"

 "Democrats are getting increasingly worried that black Americans with an uneven voting history may tune out Democratic candidates in 2020, as fringe messaging campaigns and disinformation breed cynicism over what the party has done for black Americans"

"Trump’s reelection campaign strategy indicates that black men will be a major target next year."

Trump hamarosan a feketéket fogja a kampányban leginkább megszólítani és emiatt pánikolnak a Demokraták, mert ők meg elvesztették a szavazókkal való kapcsolatot és jaj be ne döljenek a félrevezető információknak a feketék...

Amúgy pedig szeretnek visszatekinteni sokszor a történelembe a Demokraták, de igazából a pártjuk szempontjából ez nem előnyös, mert hagyományosan a Demokrata párt volt inkább rasszistás mint inkább a Republikánusok. Ezt is megemlítik, hogy ettől is félnek.

Aztán egy friss cikk a témában... a Wall Street Journal foglalkozik ezzel és kapásból megemlítik, hogy a sok új munkahely olyan lehet a kisebbségieknek mint "manna az égből" és talán ezért hálásak lesznek Trumpnak... ettől félnek a baloldaliak.

"Can Trump Earn Black Support?"

Most egyszerre három felmérés szerint is Trump 30%-on áll a fekete szavazóknál, ami azt jeleti, hogy nyerni fog. A Demokraták persze ezt kétségbevonják, hisz az első szavazásnál még csak kemény 8% állt Trump mellett:

"This unlikely straw has been in the political winds recently because in three opinion polls—Emerson, Marist and Rasmussen—President Trump registered about 30% support among black voters.

Asked to respond by InsideSources.com, former Hillary Clinton adviser Joel Payne said: “I have a better chance of jumping center for the Celtics tonight than Donald Trump having 30% support in the African-American community.” He may get the call.

The reason this unlikely 30% number breaks the seals in Democratic heads is that for years it has been a rule of thumb in politics that if black support for Republicans ever reached 20% of the total vote, a Democratic presidential candidate would not be able to win, ever.

A Gallup analysis of the Roper Center’s exit poll data has Republican candidates averaging about 10% of the black vote since 1976. In 2016, Mr. Trump topped out at 8%. Still, one wonders if Mr. Trump’s potential pull from black and Hispanic voters may be the sleeper issue of the 2020 campaign, the way conventional wisdom missed the 2016 Trump vote in Pennsylvania, Michigan and Wisconsin."

Magyarán ha a felmérések igazak, akkor teljesen összeomlott a Demokraták rasszokra épülő hatalmat szerző mechanizmusa, Trumpra a feketéknek bőven elég része szavazna ahhoz, hogy elnök legyen és a Demokratáknak esélye se legyen.

Ahogy a cikkben is írják... a Demokratáknak rengeteg idejük volt, hogy megvalósítsák az igéreteiket, amikből leginkább semmi se lett, most itt az ideje, hogy elszámoltassák őket ezért.

Hogyan reagáltak erre a Demokraták? Csináltattak tán egy felmérést ami szerint Trumpot utálják a feketék:

"New poll: 83% of African Americans say Trump is a racist"

Szóval 3 felmérés vs egy... De igazából hála az internetnek ennél többet is megtudhatunk gyorsan.

Van egy oldal ami megmutatja, hogy a különböző felmérő cégek felmérései mennyire pontosak:

https://projects.fivethirtyeight.com/pollster-ratings/

Eszerint pl. a Maris A+ osztályzatot kap ami a legjobb, vagyis a legpontosabb cégről van szó, az Emerson az A-, ami még mindig nagyon jónak számít, több mint 80 %-os pontosság és a harmadik legjobb felmérő cég. A Rasumussen már nem annyira jó, azt hiszem talán ez a cég csak neten keresztül kérdez azért van ez, ők C+ 78%-os pontossággal rendelkeznek. Ezt az oldalt tán folyton update-elik én pl. először még az Emerson-t is A+-szal láttam pár napja.

A Trump-ot rasszistásnak bemutató felmérést a híres Ipsos csinálta. De az a baj a híres felmérőkkel, hogy előbb-utóbb talán eladják magukat és a felmérést végzők vágyálmait mutatják. A híres Ipsos pontossága csak B- és ők csak neten keresztül csinálják a felmérést, ami miatt a reprezentativitás némi csorbát szenved, csak 71%-os pontosságot érnek el.

Szóval a demokraták nagyon nagy bajban vannak úgy tűnik.

A másik dolog amit nagyon buknak az az, hogy a latina politikusnőik keményen nyomatták a szélsőbal szöveget, mert azt remélték az ideérkező menekülteknek ez kell, hogy vegyünk el az amerikaiktól és munka nélkül éljünk. Csakhogy a például a mexikóiak nagyon szorgalmas, keményen dologzó népség, mégha igazából többet is vesznek ki a közösből mint betesznek. Meg mint írtam, sokan rühellik a szocializmust, amiatt menekültek el.

Nos, ezt nemrég felismérték a Demokraták és képzeljétek... én nem tudom, hogy hogyan van egyeseknek ilyen vastag bőr a pofáján... miután AOC a legörültebb baldali dolgokért kardoskodott, most kijelentette, hogy... ők, a Demokrata párt tulajdonképpen középálló konzervatívok... bizony:

'Not a left party': AOC calls fellow Democrats 'center-conservative'

Ennél sz@rabb hazudozást? Ez már Gyurcsány Ferenci szint...

Rájöttek, hogy az új, kis migránsaiknak baromira nem tetszik, hogy ők ilyen szélsőbalos rémségekeket promotálnak, pont mint amik elől menekültek és most hirtelen átváltottak arra hipp-hopp, hogy ők konzervatívok és középüttállók. Nem baloldaliak ez kimondta... Hihetetlen... erre nincsenek szavak.

Mondjuk hozzá kell tenni, hogy AOC hamarosan nagyon valószínű repül a pártból, mert például nem hajlandó fizetni a tagsági díjat és a párttársai ellenfeleit viszont finanszírozza mint napvilágra került nemrég. Viszont nem csak AOC próbálja elterelni a figyelmet a balosságról.

Aztán egy újabb cikk ugyanezekről...

Három dolog miatt retteghetik magukat halálra a Demokraták Trumppal kapcsolatban...:

"Three things Trump is doing that should scare the hell out of Democrats"

Az elsőnek azt hozzák fel, hogy Trump rekord pénzt gyűjött össze az újraválasztására.

A második viszont egyből az, hogy "Latinos for Trump", vagyis hogy spanyolajkú kisebbség támogatja Trump újraválasztását. Egyébként ők a legnagyobb kisebbség az USA-ban, tehát a meggyőzésük a legnagyobb erőt adhatja Trumpnak ezen a fronton.

Harmadik aggodalom: "Blacks for Trump" vagyis a feketék, akik Trumpra szavaznának... róluk írtam most eleget.

Felmerülhet a kérdés, hogy ez ad-e reményt Európának is?

Nos, annyira nem. Hisz akik hozzánk jönnek, nem annyira szorgalmas népség, nem keresztények mint a latinok hanem muzulmánok, ha menekülnek is a rendszerből, ahonnan jönnek én nem hallok arról, hogy rühellenék a szocializmust, sőt mivel nem versenyképesek nagyon tetszik nekik az országokat nyomorító osztogatás. Szóval Európának valami más lesz a megoldás... ha lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr415421290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása