Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Ajánlás: Karácsonyi mesék a felhőről és barátairól, akik megmentik a Földet... Is

2019. december 19. - GABOR2

Hogy is lehetne ez másként... szegény felhő unatkozik, hisz nincs vállalat, vagy ember, aki meg szeretné őt tölteni, így felveszi az AI öltözetét, megkeresi néhány barátját és elhatározzák, hogy megmentik a Földet. Persze ez egy olyan szuperhős akinek állandóan kell védelmi pénzt majd fizetni... Jó sokat.

"AI és IoT technológiák oldhatják meg az élelmezési problémákat"

Aztán ha még tovább akarsz a felhő varázslatos Meseországában tartózkodni, olvashatsz a felhős... Oscar-ról. A Felhő Meseországában minden lehetséges, jövőre talán lesz Felhő-Béke-Nobel Díj is, csak el kell képzelni és szippantani egy kis havat  és kész, a felhővel minden lehetséges... kivéve, hogy jó ötlet legyen náluk tartani a fontos adataidat, vagy hogy olcsón használhasd... ó, de hagyjuk a negatívkodást, írány Felhő Meseország:

"Az adatközpontok Oscar-díját nyerte el egy magyar cég"

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr6915359440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2019.12.20. 00:09:13

Én Felhős Victoria Secret-et akarok majd jövőre. Az igazit már úgyis kicsinálták, a felhő Wonderlandban viszont minden lehetséges, csak egy kis fehér varázshó kell a marketingosztály vezetésének.

GABOR2 2019.12.20. 11:05:55

@Csillogó szemű Plüsscicus: "Én is így vagyok ezzel, csak én nem felhő vagyok, hanem snowflake (jól írom?)."

Nem tudum, én nem ismerlek, tehát honnan kellene tudnom. Mindenesetre, ha azt mondják rád, hogy snowflake vagy annak nem kéne örülnöd, mert az azt jelenti, hogy kb. mindentől idegbajt kapsz.
süti beállítások módosítása