Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Csak egy a sok haszontalan okos cucc közül...

2017. május 08. - GABOR2

Egy újabb nagyreményű Startup tünt el a sülyesztőben magával víve a befektetők pénzét. Hát legalább a fejlesztő informatukusok kerestek egy kis pénzt talán...

https://www.hwsw.hu/hirek/57149/plastc-card-csod-bankkartya-fintech-startup.html

"Aranykorukat élik a fintech startupok, a modern, digitális pénzügyi szolgáltatásokat kínáló kezdeményezések sorra bukkannak fel - a tortából ugyanakkor nem jut mindenkinek, így azok szép számmal el is esnek a küzdelem során. Ilyen a 2014-ben indult Plastc is, amely az egyik legegyedülállóbb okoskártya megoldásnak indult, először közösségi finanszírozásból, hosszú távon azonban nem tudott elég befektetést összekalapolni a működéshez, így csődöt jelentett."

"Az eredeti koncepció szerint a Plastc Card névre hallgató eszközt a felhasználók Bluetooth segítségével párosíthatták (volna) okostelefonjukkal, ahonnan feltölthették rá különböző kártyáikat. Az e-papír panel a kártyaszámok mellett vonalkódok és QR-kódok megjelenítésére is alkalmas, így a legkülönbözőbb hűségkártyák tárolását is biztosította a vezeték nélküli töltést támogató, 30 napos üzemidőt ígérő készüléken."

Szuper termék ami még bonyulultabbá tesz mindent... Ahogy az egyik kommentelő írja:

"Sérülékenyebb, mint a hagyományos kártya, lemerül, mint a telefon, szóval mindennek a hátrányait egyesíti."

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr1912489853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása