Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Szép kis jövő (2)

Internet of human

2017. április 18. - GABOR2

Ezzel túl sokat nem akarok foglalkozni, csak olvassátok el.

https://itcafe.hu/hir/chip_epicenter.html

Chip az emberbe. A Jelenések könyve is megmondta igaz? Nem tudom, szerintem talán van is egy figyelmeztetés benne, hogy ne rajtuk hozzá és ne vegyünk el abból a szövegből semmit. És én nem emlékszem, de mintha nem chipekről volna ott szó, úgyhogy mindenki olvassa el ha tisztábban akar látni a dologban...

Amúgy meg elszakadva ettől, fönttartva, hogy én nem tudom hogy is van ez az egész történet... Az Ördög a világ legokosabb teremtménye, ő volt Lucifer a fény hordozója ha jól emlékszem. Ő nem hiszem, hogy uralmát széthackelhető dolgokra alapozná, abból volna kiút. Szóval tegyük fel, hogy most sokan tiltakoznak ez ellen a chippelés ellen, ami igazából sérülékeny és nem egy biztos támasza a hatalomnak és sikerrel járnak... és pont emiatt jön el majd az igazi verzió ami valami nem hackelhető dolog lesz. A világ legokosabb lénye nem hihet ilyen IoT sz@rokban.

Amúgy meg önmagában az egész... egyszerűen értelmesebb dolgokkal kiváltható és felesleges.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9812433889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása