Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Nálunk lesznek az adataid, mindegy mit akarsz ( Microsoft )

2018. február 13. - GABOR2

A Microsoft próbál cselezni és a nagyon figyelmetleneknek reményt adni, hogy nem náluk köt majd ki mit csinálsz a gépen.

Rühelled a felhőt és nem akarod használni? Nem vagy egyedül. Minket viszont ez nem érdekel, akkor megszerezzük cselezve.

Ugye azt akarják, hogy az üzleti titkaidat a felhős Officeban intézd... de ezt sokan nem akarják. Mi hát a megoldás? Adunk ki nem felhőbe levő Office-t... egy nagy csavarral. Ez az Office csak Windows 10-ben működik majd. Hehe, amit nem töltesz fel nekünk és az NSA-nak önként a felhőbe, majd a minden billentyű leütést figyelő Windows 10 elküldi nekünk. Mert mi figyelünk a fogyasztóinkra... hisz hogyan tudnánk máshogy jól átb@szni őket; Microsoft.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr3613664408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2018.02.13. 11:13:02

"Utóbbi rendszerek használói ennek ellenére nem maradnak teljesen Office nélkül, ugyanis az irodai csomag előfizetéses változatát, az Office 365-öt ők is tudják majd használni. Ennek használati jogáért cserébe ugyanakkor havonta, illetve évente kell fizetni, szemben az Office 2019-cel, amely licencének megvásárlását követően azt - elméletileg - korlátlan ideig lehet futtatni."

Fizess örökkön-örökké ugyanazért.
süti beállítások módosítása