Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Önsorsrontás a Googlenél: a felhő beégett és magával rántotta az árfolyamot

2023. október 30. - GABOR2

Igazából a Google-lel minden rendben. Túlszárnyalta bőven a várakozásokat a profit jelentés... kivéve egyetlen egy osztály szerepelt rosszul: a felhős.

És normál esetben ebből nem is lenne baj, viszont... ha folyton telikiabálód az internetet azzal, hogy a felhőre mint valami meghatározó jövő techre gondolsz és az rosszul szerepel... akkor a befektetők elkezdenek aggódni.

Nem számít, hogy igazából a felhő egy apró törpe a bevételi diagrammon igazából, nem számít, hogy remekül teljesített mindenki más... 

"Mélyrepülésben a technológiai részvények az Alphabet jelentését követően"

"Amerikában azonban igencsak kedvezőtlen hangulatban indul a nap, az esést pedig a technológiai részvények vezetik, miután a Google anyacégének, az Alphabetnek jelentősen elmaradtak a számai a felhőalapú szolgáltatások terén. (Minden más területen azonban megfelelt, vagy felülmúlta a vállalat az elemzői várakozásokat.) Ezt követően az Alphabet mellett az Amazon, a Meta, és az Nvidia részvényei is komolyabb mínuszt mutattak. A Nasdaq hónapok óta nem esett akkorát, mint ma."

Mindenki köszönje meg a felhőnek... minusz néhány milliárd dollár cégérték.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr5318246831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása