Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A felhő a játékok terén se húz be piros pontot most se ( a Google Stadia szenvedés folyatódik )

2020. június 11. - GABOR2

"A Take-Two vezére szerint csalódást okozott a Stadia"

Hát mást se tudni róla mióta van.

 "a Grand Theft Auto játéksorozatot is kiadó Take-Two ügyvezető igazgatója a nagy felhajtás ellenére jelenleg nincs meggyőződve arról, hogy a felhős játékfuttatás valaha több lesz egy alternatívánál. Strauss Zelnick a Bernstein Annual Strategic Decisions konferencián elmondta, hogy a fogyasztók számára csalódást keltő volt a Google Stadia elindulása, még az achievementekhez hasonló alapfunkciókra is hónapokat kellett várniuk."

"Ami ennél érdekesebb, hogy nem hisz a felhős játékstreamelés átütő üzleti sikerében, a konzolok és PC-k halálában."

Ez a mondat is jelzi, hogy az újságírók nem tudnak másként gondolkodni, mint amit a techcégek a fejükbe öntenek, még akkor se, ha egy olyan kalap sz@rt tesznek le elé mint a Google Stadia. Na ná, hogy nem hisz senki se a sikerében, aki tud kritikusan gondolkodni.

Egy ok amin talán most gondolkoznak le a felhősök először:

"Szerinte ez nem realisztikus elképzelés, hiszen akik képesek és hajlandóak 60-100 dollárokat, vagy akár ennél is többet kiadni egy-egy játékra, azoknak nem jelent leküzdhetetlen akadályt egy 300 dolláros játékkonzol megvásárlása."

De a Stadia szállít újabb ok-ot is, hogy ne akard megszerezni (már amennyire ennek egy felhőnél van értelme):

"Újabb gyomrost kapott a Google Stadia"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr1915804718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása