Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Ime a jövő autója: DLC-ket vehetsz hozzá mintha csak egy játék volna ( teljesítmény csökkentés )

2019. június 13. - GABOR2

A jövő autója valahogy úgy tűnik egyre inkább, hogy szívás lesz az ügyfeleknek, mert már most is vannak olyan "jövő autók", ahol mesterségesen, szoftveresen csökkentik az autó teljesítményét és ahhoz, hogy teljesen "unlockold" amit tud az autód, fizetned kell majd pluszba... meg majd a jövőben folyamatosan, rendszesen, hisz majd "szolgáltatás" lesz.

"Kipatcheli a potyaextrákat a Tesla"

"A Tesla idővel orvosolta a problémát: a Range Plus hardveres jellegű extrái elvileg a mai napig megtalálhatóak minden Standard Range konfigurációban, de szoftveresen le vannak tiltva. A cég most közölte, hogy napokon belül a tiltásokat eddig nem tartalmazott Standard Range autók tulajdonosai elveszítik majd a potyaextráikat, a következő rendszerfrissítés telepítése után például a gyári zenestreamelő szolgáltatáshoz való hozzáférésről, és az élő forgalomvizualizációról is lemondhatnak.

Ez még hagyján: az fogja kiakasztani a kocsik tulajdonosait, hogy tíz százalékkal csökken majd az autójuk hatótávolsága, és az ülésfűtésük sem működik majd többé."

Szóval röhej, ahhoz, hogy annyit mehes a kocsiddal amennyire a verda képes fizetned kell pluszba... Máris rühellem a jövőt.

"alapvetően 4500 dollár az árkülönbség a két felszereltségi szintű Model 3 között."

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr2214892724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalmanBlog 2019.06.20. 22:03:51

Ez egy kicsit idegesítene, hogy minden benne van, csak nem kapcsolják be a funkciót.

Ezt láttad? news.slashdot.org/story/19/06/20/140223/florida-city-pays-600000-to-ransomware-gang-to-have-its-data-back

GABOR2 2019.06.25. 18:29:56

Ez nagyon jó story, abszolút illik a blogomra. Kösz szépen.
süti beállítások módosítása