Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Az IBM tovább folytatja a "ami működik add el és vegyél helyette felhőt" stratégiáját

2023. szeptember 12. - GABOR2

Találtam ezt a kis aranyos történetet, miszerint az IBM azért mert ők már "felhős cég" úgy döntött, hogy ismét csak felesleges tehernek tekinti azt az eszközét ami éppenséggel valóban pénzt termelt neki... méghozzá nagyon is magas haszonnal. Előre a megszünés és teljes jelentéktelenség felé!!!

 

"A legnépszerűbb időjárás-appokat is érinti, amit az IBM tett"

"Eladja az időjárással foglalkozó üzletágát az IBM, ez pedig a The Weather Company fogyasztókra szabott, igen népszerű termékeit is érinti."

"Az IBM úgy döntött, hogy eladja az időjárással foglalkozó üzletágát, ez pedig azt jelenti, hogy a  The Weather Company és az összes terméke, így a fogyasztók körében igen népszerű The Weather Channel, a Weather.com és a Storm Radar is a Francisco Partners kezébe kerül. "

"Ez persze számos igen népszerű időjárás-appot és szolgáltatást is érint, rengeteg használják ugyanis a The Weather Company adatait. A teljes ágazat eladása azt jelenti, hogy az üzleti szolgáltatások is érintettek (a média vagy éppen a repülőipar is használ ilyeneket)."

Az eladást azzal indokolták, hogy az elmúlt években hibrid felhős- és AI-céggé fejlődtek, a portfóliójukat pedig rendszeresen elemzik, hogy az üzleti területeik alapot képezzenek ehhez a stratégiához.

Csak a felhő...

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9718212873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2023.09.13. 11:10:45

Semmivel se pontosabbak, mint a hazai időjósok.
süti beállítások módosítása