Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Halad az idő, itt hát az újabb hibás Windows frissítés

2023. május 30. - GABOR2

Most komolyan, nem értem... Nem értem, hogy ez hogy történhet meg. Ez már egy vicc.

Nagyon komoly gondok vannak a Microsoftnál a szofterfrissítési osztályon. Persze papiron lehet sohase volt ilyen jó ott minden, hisz most a legdiverzebbek. De talán... "talán" fontosabb lenne végre hozzáértő embereknek ott lennie inkább.

A mostani frissítés miatt... nem tudsz fájlt másolni vagy dokumentumokat elmenteni... Hogy kerülhetett ez ki úgy nem vették észre? Valami minimális minőségellenőrzés legalább nem kéne hogy legyen?

"Nagy bajt okoz a Windows-ok működésében a Microsoft egy új frissítése"

"A Microsoft a héten egy fura bejegyzéssel bővítette a Windows 10 és a Windows 11 ismert működési rendellenességeinek listáját weboldalán. Az új bejegyzés szerint ugyanis egyes felhasználóknál a szóban forgó rendszerek két alapvető funkciója is elromolhat, aminek következtében mind a fájlmásolás, mind a dokumentumállományok elmentése problémába ütközhet rajtuk - aki pedig nem figyel oda ezekre, az el is veszítheti adatait."

Így lehet mesterségesen "értéket teremteni", a drágább szoftvercsomagnak, amiben van lehetőség kicsit hátráltatni a frissítések telepítését. Azok akik meg azt hiszik, milyen okosak, hogy spóroltak néhány dollárt, hogy az alapot kérik, azok végtelen sz@póágra vannak ítélve.

Törvénnyel kéne tiltani hogy ne lehessen nemet mondani a frissítésekre... több kárt okoznak mint sok vírus.

Vállalati zsenik:

"A vállalat egyelőre nem tudja, hogy pontosan mi okozza a hibát, aminek meglétét ugyanakkor már elismerte, és aminek részleteit vizsgálja. "

"A Microsoft szerint azok a felhasználók, akik belefutnak a fent említett hibaüzenetbe a másolási, illetve mentési művelet ismételt megkísérlésével orvosolhatják a problémát, ami újbóli próbálkozásokra állítólag előbb-utóbb sikerülhet nekik."

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr8918135436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2023.05.30. 17:20:47

Ezt azért teheti meg a cég, mert nincs egy komoly vetélytársa sem, ha lenne legalább egy közepes méretű vállalat ahol csak a minőségre figyelnének és nem a divezitás lenne a fő céljuk, át tudnának menni oda az elégedetlen emberek.

GABOR2 2023.05.30. 18:03:03

@Madarász Henrik: Hát, azért a kedves fogyasztók se szeretnek annyira kísérletezni sajnos.

gigabursch 2023.05.31. 10:23:57

4 -5 évtized alatt az MS főleg az Office-szal olyan szinten kinőtte magát, hogy nem feltétlen akarja az ember lecserélni másra és a többihez képest egyáltalán nem drágább szolgáltatást.
süti beállítások módosítása