Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

"Megbízható" emberekre lenne rábízva az agyunk és kocsink... ( Elon Musk )

2023. május 30. - GABOR2

Elon Musk cége engedélyt kapott, hogy embereken végezzen kísérletet, így a "felhőbe kötött ember" rémképe közelebb került.

"Már embereken is kísérletezhet Elon Musk agyi implantátumos cége"

Ezzel párhuzamosan jött a hír, hogy a másik cége a Tesla simán megszegi az adatvédelmi előírásokat és hogy az Autopilot tán sokkal rosszabb mint eddig bárki gondolta és több ezer panaszra derült fény. Ez egy korábbi dolgozó szivárogtatásából derült ki.

"A holland hatóságok már vizsgálják a Tesla nagy adatszivárgását, az ügyfelekről és a dolgozókról is sok mindent tett valaki közzé, és állítólag rengeteg a panasz az Autopilotra. Egy korábbi dolgozó lophatta el a sok adatot, az ügy akár hatalmas büntetéssel is járhat a Tesla számára."

"A Handelsblatt szerint olyan sok komoly panaszt kapott a Tesla, hogy valójában sokkal nagyobb technológiai problémák lehetnek az Autopilottal, mint azt eddig bárki gondolta."

És mellesleg megint egy autógyártó cég aki még több adatot akar majd tőled, de kiderül az adatvédelme egy vicc.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr518135424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2023.05.30. 17:13:54

Nem is értem, hogy épelméjű ember hogy engedhet meg ilyet, hogy az agyával ezt tegyék.

GABOR2 2023.05.30. 18:02:13

@Madarász Henrik: Majd sok sok pénzt költenek rá, hogy más legyen az általános vélekedés.
süti beállítások módosítása