Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Néhány példa rá, hol tart a mai, amerikai közbeszéd

2022. szeptember 01. - GABOR2

Az USA ugye a nagy példa rá, hogy milyen is egy "igazi demokrácia".

Nos, nézzünk néhány megnyilvánulást tőlük.

Sam Harris, egy zsidó... hát nem tudom... "okos ember", aki amolyan Jordan Peterson 2 akart lenni, sőt tán van is vele egy közös csoportjuk, a "Intellectual DarkWeb"... szóval ilyen őszinte, megmondó ember volt, aki olyannak próbálta mutatni magát mint aki, független, középütt van, vagy nincs senkivel... Nemrég megnyilatkozott.

Azt mondta, hogy ha Joe Biden fiának házában gyerekek maradványait találnák meg az se érdekelné, akkor is Joe Biden mellett volna. Plusz, még ha igazak is a feltételezések, hogy Joe Biden eladta magát Kínának, akár bármekkora mértékben is, nos ez kevésbé érdekli, mint hogy Trump akar tán nyitni egy saját egyetemet, tehát mégha bizonyíték is volna rá, hogy Joe Biden hazaárulást követett el a legmesszemenőkig, akkor is rá szavazna.

https://www.youtube.com/watch?v=vtuhTIlnqVY

Azóta sokan nem egy okos, független embernek tartják, hanem egy elmebeteg pszchiopatának...

De ő csak megy tovább ebbe az irányba. Trump szerinte veszélyesebb mint Osama Bin Laden.

"Author Sam Harris under fire for saying ‘Trump is worse than Osama bin Laden’"

Magyarul is láttam erről tán valamit, most ezt találtam:

https://neokohn.hu/2022/08/22/sam-harris-es-a-racionalitas-halala/

Az ateistákat égeti be, ez a cikk erre is fókuszál.

Aztán... megnyilatkozott a korábbi CIA nagyfőnök.

Azt írta lényegében, hogy az egyszerű republikánusok sokkal veszélyesebbek, mint bármelyik extrémista, vagy terrorista csoport akivel dolga volt...

"CIA director under Bush says today’s Republican Party is more ‘nihilistic and dangerous’ than terror groups"

Aztán... saját pártján belül is el tud szállni minden józan ész...

Van egy rebulikánus tag, Liz Cheney, aki tavaly megnyert tán egy előválasztást és utánna azt nyilatkozta, hogy mindent megtesz amit tud, hogy Trump ne térhessen vissza a hatalomba.

Nos... Trump nem támogatta idén az újraválasztását, hanem más jelöltet támogatott és ezután Liz Cheney egy megsemmisítő vereséget szenvedett el Trump jelöltjétől. Trump persze örült és elmondta tán, hogy Liz Cheney sohatöbbé nem jut majd semmi hatalomhoz.

Ezután volt egy TV interjú, ahol Liz Chreney kijelentette, már megint, hogy nem számít, hogy mi az ára, de mindent megtesz, hogy megállítsa Trumpot, bármi lehet az ára... bármi, plusz a riporterek kierőltették belőle tán, hogy bár most vesztette el a választást, mégis indulna Trump ellen mint elnökjelölt.

"Liz Cheney considers run for president after Republican primary defeat"

https://www.youtube.com/watch?v=5F5CBGm_KeI

Amúgy minden Trump által támogatott jelölt nyert...

Aztán... megnyilatkozott New York kormányzója is és azt mondta, hogy szerinte, az összes republikánusnak szépen el kellene takarodnia New Yorkból, nem tekinthetik magukat New York-inak... több millió ember.

"DeSantis calls Hochul ‘ridiculous’ for telling conservatives to leave New York"

 

Ők a példa a világnak milyen jó a demokrácia...

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr6617921715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása