Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Néhány érdekes adat a koronavírusról és az új sztárolt Monkeypox-ról

2022. augusztus 07. - GABOR2

Jönnek ám egyre-másra a mainstream kutatómunkák a koronavírusról de mondhatod azt hogy a korábbiak miatt nem hiszel a mainstreamnek, akkor meg kit érdekel mit írnak? Nos... azért érdekesek mégis ezek a mainstream kutatások... mert mind arról szólnak, hogy vannak itt problémák a vakcina körül, mindenféle finomkodás ellenére.

"Germany’s Ministry of Health: 1 in 5,000 Germans Have Suffered ‘Serious Side Effects’ From COVID Injections"

Itt a tanulmányt, magát olvashatod:

https://www.pei.de/EN/newsroom/dossier/coronavirus/medicine-safety.html

Ami eljutott a újságokba mint nagy hír, hogy a vizsgálat szerint minden 5000. beoltott németnél volt súlyos "kedvezőtlen esemény" a beoltás után... mint például volt tán egy 16 éves német srác aki a beoltás után lefeküdt és meghalt, mert a szivének annyi lett. De sokan mások soha be nem gyógyuló sérüléseket szenvedtek...

Pár kiegészítés... ez a tanulmány csak az oltás után körülbelül azonnal jelentkező problémákról ír, amik később történtek arról nem... amiket nem tartottak a vakcina okának, de igazából az volt, arról sem szól... arról sem, amiket végül nem is jelentettek. Tehát az igazi szám sokkal nagyobb is lehet.

És persze ezek csak a nagyon súlyos esetek, a kevésbé súlyosak arány: "1.7 reports per 1,000 doses of vaccine"

Ez azt jelenti, mivel Németország több tízmilliós ország, hogy több százezer ember élete ment részbe vagy teljesen tönkre... érdekelne, hogy valóban "megérte-e"... mindig ezt mondták, hogy nem számít, hogy egyesekkel káros dolgok történnek, mert összességében "megéri"... De vajon "megérte-e" ez a sok kár egy olyan vírus miatti védekezért... ami amúgy szinte senkinek se árt semmit... csak azoknak akik nagyon idősek és/vagy nagyon betegek is mellette.

De nemcsak ez a tanulmány jött ki... Japánban állítólag már a lakosság 81% be van oltva teljesen és a lakosság 58% még boostert is beadatta. Mégis ez úgy tűnik semmit se ért, mert minden szempontból romlik ott a helyzet.

Ezen persze az aki követi a koronavírus híreket nem lepődik meg, mert hasonló dolgok mindenfele történnek.

Mi az érdekes itt?

Nos, kiderült, hogy az új halálesetek nagy része olyan időseket érint akik totál be voltak oltva és még boostert is kaptak.

A Fehér Ház egyik korábbi fő koronavírus szakértője Dr. Deborah Birx nemrég ezt nyilatkozta:

" I knew these vaccines were not going to protect against infection. And I think we overplayed the vaccines, and it made people then worry that it's not going to protect against severe disease and hospitalization. It will. But let's be very clear: 50% of the people who died from the Omicron surge were older, vaccinated. "

Vagyis úgy tűnik hogy mostmár eljutottunk oda, hogy bevallják... tök mindegy hogy hányszor vagy beoltva a vakcina nem fog megvédeni se a súlyosabb esetektől, se a kórházba jutástól, se a... haláltól.

De amúgy innen nem oda jutnak ám el, hogy akkor hagyjuk a fenébe a vakcinát hanem... van egy új Pfizer termék, vegyük azt is meg mellé:

"the key is testing and Paxlovid. It's effective. It's a great antiviral. And really, that is what's going to save your lives right now if you're over 70, which if you look at the hospitalizations, hospitalizations are rising steadily with new admissions, particularly in those over 70. And so if you live in the South - I know people keep talking about the fall - I'm worried about the South. "

Szóval azt szeretnék, hogy a vakcina mellé mostmár menjen a Paxlovid.

Ezt a kombinált terápiát nemrég a WHO a legjobb és leghatásosabb megoldásnak nevezte:

"WHO recommends highly successful COVID-19 therapy and calls for wide geographical distribution and transparency from originator"

A gond csak az, hogy sorra jöttek az esetek amikoris az történt, hogy miután végeztek ezzel a terápiával... az illető utánna azonnal... tényleg azonnal, újra koronavírusos lett.

A leghíresebb köztük... hát épp friss eset maga Joe Biden, akivel ugyanez történt... "meggyógyult" a terápiától... de azután azonnal újra beteg lett:

"Why do some people who take Paxlovid for COVID get ‘rebound’ symptoms? Or test positive again, like President Biden?"

Aztán... ugye szó volt arról anno, amikor még ért volna valamit, mert akkor talán nem adják be maguknak az emberek az oltást, hogy hatással van a női menstruációra a vakcina. Ez először a mainstrem szerint hazugság volt, összeesküvés elmélet... aztán lett belőle valami olyan, hogy voltak ilyen esetek, de ritkák voltak és nem voltak súlyosak.

Nos, itt egy frissebb tanulmány... a legnagyobb eddig a témában, és ezek szerint... figyelem... a nők felét érinti a probléma:

"COVID-19 elleni vakcina és menzesz - Új adatok láttak napvilágot"

"Szakértők szerint a COVID-19 ellen beadott védőoltás hatással van a menstruációs periódusra, befolyásolhatja hosszát, gyakoriságát, a vérzés erősségét - erre a következtetésre jutottak szakértők az eddigi legnagyobbnak tartott vizsgálat adatai alapján."

"A legfrissebb felmérésben résztvevőknek csaknem fele, mindazok, akik a vizsgálat idején szabályosan és rendszeresen menstruáltak, arról számoltak be, hogy miután felvették a COVID-19 elleni vakcinát, sokkal erősebb lett a vérzésük. Azon többiek, akiknél korábban sem volt szabályos a menstruáció (ide értve fogamzásgátló tablettát szedőket, a már nem menstruáló, menupauzában élő nőket, továbbá a transzgender férfiakat is) szintén szokatlan vérzést tapasztaltak."

Sok szakértő ezért (az előnyök mellett eltörpülő mellékhatások miatt) korábban félresöpörte azokat az aggályokat, amelyek szerint a vakcina felvétele után sokak vérzési ciklusa vált rendszertelenné.

"A szaporodó panaszok hatására végül két amerikai egyetem orvosi kara (University of Illinois és a Washington University) 2021 áprilisában online felmérést indított a vakcinációt követő menstruációs zavar jelenségének jobb megértésére. A kutatás szervezői a világ sok-sok különböző pontján élő több ezer embernek küldték el kérdőívüket."

  • Csaknem minden második egyénnél, a kérdőívet kitöltők 42 százalékánál, akik korábban szabályosan működő ciklussal éltek, az oltást követően erősebb lett a vérzés,
  • 44 százaléknyian semmiféle változást nem tapasztaltak,
  • a válaszolók 14 százaléka esetében pedig a periódus enyhébb lett.

Pár magyar nő vallomása:

https://qubit.hu/2022/08/01/nok-tizezreinek-menstruaciojara-lehetett-hatassal-a-koronavirus-es-az-ellene-beadott-oltasok

De most térjünk rá az új sztárolt betegségre... a Monkeypoxra.

Igazából megintcsak nem értheti az ember miért ez a felhajtás.

Hisz ha el is kapod, akkor is simán kb. semmi bajod nem lesz és tovább se adhatod egykönnyen.

A vizsgálatok szerint 99%-a a betegeknek homoszexuális férfi, vagy legalább bisex...

Szóval jótanács, hogy ne kapd el 99,9999999999999... (és még sok kilences itt) %-kal a monkeypox-ot:

1. Ne utazz el Afrikába, hogy majmokat d@gj meg.

2. Ne d@gj meg olyanokat akik Afrikába voltak és majmokat d@gtak meg.

3. Csak, hogy biztos ne legyen baj... nagyvárosi, liberális barátaidat került el, ha azt tudod róluk, hogy külföldön nyaraltak.

"99% of Confirmed Monkeypox Cases Interviewed Identified As Gay Or Bisexual Men: UKHSA"

Ennyi.

Na most... ehhez képest megy  a nagy felkészülés. Van az USA-ban valami komoly prof. Jonathan Reiner, aki szerint az összes tanulót be kéne oltani ellene mielőtt elkezdődne a tanítás újra...

https://twitter.com/JReinerMD/status/1554055965372284928 

Úgy tűnik afrikai majmok után jönnének a diákok a listán...

De aztán kitört a káosz amibe belezavarodtak a woke emberkék.

99% homoszexuális aki elkapta és két gyerek, mindenki más felnőtt... na most erre azt mondják a homokosok szóvivői, hogy nem szabad ezt homokosok problémájának tartani, mert van két gyerek is aki elkapta. ( talán inkább a gyerekeket kéne megnézni hogy nem bántalmazták-e, de ez fel se merült )

A másik hogy előálltak politikusok is azzal, hogy nem szabad olyan tanácsokat adni a homoszexuálisoknak, hogy most fogják vissza magukat... érted, több éven át a normál emberektől akiknek semmi kockázatot nem jelentett a koronavírus elzárták annyi mindentől, de a homokosoknak azt tanácsolni, hogy fogják vissza magukat két hónapig... gyűlöletbeszéd.

De aztán kialakult egy káosz, mert valaki felvetette, hogy a homoszexuálisok most veszélybe vannak ezért speciális jogok kéne nekik járni, meg sok pénz... na ez már viszont rendben van, ilyenkor nem gond, hogy akkor ezzel azt mondod, hogy mégis homoszexuális probléma ez, sőt.

Aztán még tovább élesedett a vita, amikor valaki felvetette, hogy olyan kevés a vakcina, hogy még az összes meleget se lehet beoltani, akkor talán mégis a melegeknek kéne adni ami van, hisz... 99%-ban ők kapják el... de akkor felmerült, hogy aki ezt tanácsolja az talán akkor végülis... gyűlöletbeszédet követett el... akkor most mi legyen?

"99% of Confirmed Monkeypox Cases Interviewed Identified As Gay Or Bisexual Men: UKHSA"

Szóval arrafele nem az van, hogy fogd vissza magad és ne d@gj egy darabig elalább össze-vissza, hanem ilyen egész országra vonatkozó vészhelyzetet rendelnek el pár tucat eset miatt és sok pénzt kérnek vakcinára és tesztelésre stb..

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr4717902317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása