Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A Microsoft elnöke nem igazán hisz a felhő erejében?!

2022. július 22. - GABOR2

Brad Smith, a Microsoft elnöke adott egy interjút, aminek a fő témája nem a felhő volt, de kitért arra is.

A cikk felfestette, hogy b@romi rossz korszak elé nézünk gazdaságilag és sok cég bajba fog kerülni... és itt jön a felhő:

"Smith szerint sok cégnek szüksége lehet a Microsoft eszközeire, felhőjére, AI-megoldásaira a lejtőn is."

Mi ez, hogy csak "lehet"?!

Hisz... ha felhőt használ egy cég akkor a profit 300%-kal,  a munkavállalói elégedettség, meg 1500%-kal fog nőni, a kötlségek meg 50%-kal csökkenni...

Miért beszél az elnök úr a termékeikről, vagy inkább szolgáltatásaikról akkor úgy mintha egy felesleges luxus pénzkidobás lenne, amit elsőnek szüntetnek meg a cégek amikor elkezd rosszul menni a soruk?

Ha másnál tárolsz adatokat és újra és újra fizetsz ezért jó sokat és ha ki nem forrott, igazából senki se tudja mire jó, igazából nem is AI, AI-re költesz a tudomány szerint is kilő a profit valahol... csak nem nálad.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr8717888803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása