Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Joe Biden és a többiek csalódást okozó lépései...

2021. április 12. - GABOR2

Itthonra egyik oldal sajtójába se nagyon jutnak el ezek a hírek... mert senkinek a képébe nem illik bele.

Joe Bidennék folyamatosan alázzák szét a progresszívek álmait, szegik meg a legszentebbnek tartott dolgokat.

Most ezekből egy kis izelítő.

Kapásból a legdurvábbat, legfeltünőbbet... amiről mint írtam, itthon senki se beszél.

Meglehetősen durva, de... Joe Biden tovább építi a határfalat.

Miután korábban megigérte, hogy egy centivel se építi tovább a falat, most ehhez képest nagyon jelentős... "kiegészítések" lennének. Amin persze van progresszív kiakadás, de amolyan csöndes...

"Biden’s DHS may resume border wall construction to fix ‘gaps’, report says"

Eredeti ígéret: "“There will not be another foot of wall constructed on my administration, number one,” Biden told NPR’s Lulu Garcia-Navarro."

Aztán meg ez van:

"President Joe Biden’s Department of Homeland Security may restart construction on the U.S.-Mexico border wall to fill the “gaps” in the current barrier, according to comments made by DHS Secretary Alejandro Mayorkas, The Washington Times reported. "

A fal javítás és tovább építés itt-ott mégis belefér:

“But that leaves room to make decisions as the administration, as part of the administration, in particular areas of the wall that need renovation, particular projects that need to be finished.”

"The secretary specifically noted that the portions of the wall in need of attention include “gaps,” “gates,” and areas “where the wall has been completed but the technology has not been implemented.”"

A progresszívek lelki átprogramozása is megkezdődött, hogy szeressék a falat:

Megjelent egy korábban elképzelhetelen írás a New York Times-ban miszerint Bidennek tulajdonképpen végig fel kéne építenie a falat.

"Biden should finish the wall"

Felmerülhet az, hogy hogyan lehet eladni a progresszíveknek a totális ellekezőjét annak ami eddig ment? Nos... náluk ez történelmi hagyomány úgyhogy biztos menni fog.

A konkrét indoklás most kb. ennyi: Bidennek kell felépíteni a falat, mert "Jön egy következő Trump aki megépítené."

Ugyanerről egy másik cikk:

https://www.nytimes.com/2021/04/11/opinion/letters/biden-border-wall.html

Aztán ugye a normailitás visszatérését várták és a békés párbeszédet Bidentől.

Nos... miújság itt a szomszédunkban Ukrajnában?

Először az orosz oldalon hallottam egy nyilatkozatot, hogy aggasztó az ukránok viselkedése, de aztán mindent eláraszott itthon az, hogy jaj az oroszok mit csinálnak.

Nekem nagyon érdekes volt, hogy mikor Trump volt az elnök hirtelen abbamaradtak a rendszeres ballék, de amint Biden lett az elnök egyből a semmiből jött az eszkaláció. Mintha Bidenék újraindították volna a szarkavarást.

És bár millió cikk született arról, hogy milyen fenyegetőek az oroszok mégis egy ilyen baloldali cikkben ott van, hogy nem ők kezdték, és hogy bizony kapásból beindult a dolog amit Biden lett az elnök.

"Azon izgul a világ, hogy mire megy ki a nagy orosz mozgósítás"

"Biden beiktatásának napján történt egy másik fontos fejlemény is: az ukrán kormány bejelentette, hogy Viktor Medvedcsuk többet nem vehet át hadifoglyokat a donyecki felkelőktől. "

"Medvedcsuk egy dúsgazdag, és igen befolyásos ukrán üzletember és politikus, az oroszbarát ellenzék vezetője a kijevi parlamentben, és az egyik lányának a keresztapja maga Vlagyimir Putyin."

"Három héttel később az ukrán nemzetbiztonsági tanács terroristának minősítette Medvedcsukot és a feleségét is. Lekapcsolták a hozzá kötődő három országos tévécsatornát, és befagyasztották a számláikat. A vád az volt ellenük, hogy oroszországi olajipari cégük bevételeiből a donyecki felkelőket finanszírozták. Putyin szóvivője erre úgy reagált már februárban, hogy úgy látszik, hogy Ukrajna háborút akar. "

Szóval Biden elnökségének már az első napján kirúgták a hatalomból az oroszbarát erőket és erre reagáltak az oroszok... valószínű.

 

 

Aztán AOC is sorozatba hozta az "árulásokat".

Először is a kis támogatóktól a "Egészségügyet mindenkinek"-re összegyűjtött pénzt odaadta olyan Demokrata képviselők támogatására akik éppenséggel ez ellen vannak.

"Vulnerable Dems fret after getting a shock: AOC’s campaign cash"

Ettől is a progresszív oldal visít, de ő lesz@rja. Persze kérdés... ha legközelebb akar majd gyűjteni valamire pénzt mennyire lesz majd sikeres.

Még a saját progresszív kollegái se tudják hovatenni az egészet:

"Ocasio-Cortez’s largesse — and an oversight at the campaign headquarters — has raised awkward questions among her colleagues."

"But Ocasio-Cortez's money poses a problem for Democrats such as Reps. Jared Golden of Maine and Slotkin, who represent more moderate turf and have sought to distance themselves from the left wing of the caucus. "

Egyes Demokraták a párton belül annyira utálják AOC-t, hogy inkább vissza is utalták a pénzt.

A Twitter is felrobbant, hogy AOC mekkora áruló, cikk is született róla, hogy a szocializmus ellenségeinek adja az összegyűtjött pénzt:

"AOC’s funding donations to ex-CIA Dems who are opposed to socialism show she’s now part of the establishment"

AOC egy áruló aki kiny@lja a seggét a hatalomnak és telibesz@rja a saját progresszív választóit.

Aztán AOC támogatta Izraelt is... ez arrafele nem divat, arabok, muzulmánok nem szeretik ezt.

"AOC panders to Israel lobby"

Ezután az egyik korábbi támogatója a Twitteren kifejtette a véleményét, hogy hányni tudna, hogy mekkora nagy áruló, de konkrétan nem fenyegette meg... mégis a hatóságok "elkapták", mert szerintük fenyegető a véleménye.

"CA podcaster gets visit from police after ‘lightly’ criticizing AOC on Twitter"

A "baloldali aktivistát" sokkolta, hogy a rendőrség megjelenik nála azért, mert kritizálta AOC-t:

"A left-wing, anti-war activist says he was left “shaken” after two police officers came to his apartment in California last week, accusing him of threatening Congresswoman Alexandria Ocasio-Cortez on Twitter." 

Az is sokkolta, hogy hova jutott az ország... várjunk csak nem ők akarták ezt "kapcsoljuk le az ellenséget" dolgot? Hát... megkapták.

Aztán volt az a hír, hogy a Youtube elkezdi nem mutatni a dislike-okat. Egyből felvetették, hogy ez olyanoknak fog jól jönni, mintpl. a Star Wars hivatalos oldala, amit teli raknak az elégedetlenek dislike-okkal, vagy pedig Joe Biden oldalai... nos, azóta bebizonyosodott, hogy a Fehér Ház dislike-jait valóban eltüntetgetik. Amit nem csak jobboldaliak nyomtak.

"A YouTube kísérletképp nem fogja mutatni egyes videók alatt a negatív visszajelzések számát"

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9716499134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deansdale 2021.04.13. 16:27:09

Az amerikai politikai élet gyakorlatilag szétesett, kimúlt, elporladt. Mutatóba is alig akad olyan politikus aki egyáltalán egy fikarcnyit is törődik az ország vagy a választói érdekeivel. A többség olyan elvadult szinten a saját pecsenyéjét sütögeti, hogy az valami elképesztő - gondolok itt az AOC és Ilhan Omar-féle grifterekre, akiknek az egész hacacáré kizárólag az önpromózásról meg az influencerkedésről szól. A konkrét politikai munka a legalsóbb városi önkormányzati szinttől egészen a csúcsig olyan kaotikus és esetleges, hogy arra nehezen lehetne jelzőt találni. Az egészet négyzetre emeli a média azzal, hogy mindent a háttérhatalom folyton változó érdekein keresztül magyaráz, dugig tömve hazugságokkal és ferdítésekkel. Közben Biden és környezete (Kamalát is beleértve) olyan szinten csak báb meg kirakat, hogy az a világtörténelemben egyedülálló. A deep state ural mindent, és már egyáltalán nem adnak a látszatra. Ahogy a tervük halad előre, úgy hagyják maguk mögött a saját elhülyített birkáikat is. Akik azért szavaztak Bidenre, mert remélték hogy hasonlóképp fog kormányozni mint Obama, azok pofára estek - persze ezt mondjuk előre tudhatták volna, ha nem olyan kretének. Irgalmatlanul felgyorsultak az események, az Obama óta eltelt cirka 5 évben a kultúrmarxista terv a célegyenesbe ért, úgyhogy most már teljesen más a hatalom hozzáállása a dolgokhoz. Voltaképp nem is csak Bidenék bábok, hanem az egész politikai garnitúra, a háttérhatalom immár közvetlenül kormányoz a média, a szocmédia és a multicégek által. A többi csak cirkusz azoknak akik nem veszik észre, hogy meghaladott paradigmák szerint élnek.

GABOR2 2021.04.13. 21:04:01

@Deansdale: Ez is mutatja, hogy igazából a hatalom nem az utcai ordibálóknál van, vagy az aktivistáknál, akik változásokat követelnek. Nem ők eszközök és azért hajtják végre a változásokat az óriás cégek mert ők is akarják... nemcsoda, hisz sok "civil szervezetet" eleve milliárdosok pénzelik.

GABOR2 2021.04.17. 17:21:50

Ez is egy jó példa rá, hogy mennyire más a duma és a valóság.

Biden tovább építi Trump falát.

Most itt egy cikk, hogy azért, hogy építhesse államosítanak erővel magánterületeket:

"Despite Campaign Promise, Biden Admin Seizes Family’s Property in Court to Build Trump’s Border Wall"

lawandcrime.com/immigration/despite-campaign-promise-biden-admin-seizes-familys-property-in-court-to-build-trumps-border-wall/
süti beállítások módosítása