Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Joe Biden elhozta a "normalitást"

2021. április 01. - GABOR2

Először is... most elég későn írok. Ez azért volt, mert mostanában több nap is totál fáradtnak éreztem magam és inkább hagytam az írást, rosszul is voltam, most se vagyok jól, és ahogy nézem még több hibát vétek mint szoktam, bocs ezért; olyanok is voltak, hogy a technika szólt közbe, pl. totál kicsinálódott a Windows-om... pedig nem is raktam fel frissítést... és oda lett nem tudom mennyi anyag; aztán meg most nagytakarítani is illik Húsvét előtt... de azért pár story-t hoztam, olyat is amiről nem számolt be a magyar sajtó, mert... nem illik a képbe se a baloldalnak se a jobboldalnak. Kezdjük is el.

Joe Biden kormánya a normalitás és professzionalizmus visszatérését ígérte... Ehhez képest rekord idő alatt máris összehoztak egy kis humanitáriánus válságot, meg felesleges összeveszést egy halom másik nagy állammal.

Az újságírók akiket beengednek legalább a szóvivőjéhez pedig próbálják "kímélni", de azért mégiscsak eljutott az egész egy olyan szintre, hogy a mainstream is kimondta... baromira elcseszték a dolgot.

Amiről meg nagy nagyon akarnak említést tenni, több "Trumpra emlékeztető" intézkedést csöndben visszahoztak.

"Kiszivárgott: Joe Biden kormánya humanitárius krízist próbál eltitkolni"

"Rekordközeli mennyiségű illegális bevándorló próbál bejutni az Egyesült Államokba, mióta Joe Biden átvette az elnökséget, viszont az új kormány mindenkit hazaküld, kivéve a felügyelet nélküli gyerekeket. Ez a politika oda vezetett, hogy már 15 ezer kiskorú bevándorlót tartanak fogva a bevándorlási hivatalok által használt intézményekben, viszont a Biden-kormány nem engedi sem emberjogi aktivistákat, sem a sajtó munkatársait a komplexumok közelébe. A kormány hozzáállását megelégelve Biden párttársai és a bevándorlási hivatalok munkatársai is elkezdtek szivárogtatni arról, hogy mi folyik az intézményekben és a helyzet nem meglepő módon drámai. Bármilyen súlyos arcvesztés is a helyzet a bevándorló-barát hozzáállással kampányoló Biden-kormány számára, továbbra sem hajlandók elismerni, hogy krízis van a határ mentén, emiatt pedig félő, hogy a megoldás is sokáig várat még magára."

Milyen elmebeteg ötlet... a gyerekek jöhetnek... egyedül. Ezzel vajon humánusabbak, hogy mostmár gyerekek egyedül kellnek át?

Most az van, hogy nagyon gyorsan a határ közeléből az ország belsejébe küldik az embereket, de annyit, hogy nincs intézményi kapacitás már. Így hotelekben szállásolják őket el... több mint 80 millió dollárért... sőt azóta még többért, mert hát ugye... most később írom a storyt.

"Biden is spending $86 million on hotel rooms for migrants as his administration struggles to handle the surge of families and kids trying to come to the US"

Vajon majd kevesebben fognak-e jönni, ha azt hallják, hogy azonnal az USA belterületén egy hotelbe szállásolják el őket... 

És amint látjátok... Biden idején nincs nyivákolás a sajót részéről... egyszerűen oda se engedik őket. Egyetlen intézmény egyetlen szobájába mehettek be miután jól előkészítették és azok a felvételek is borzalmasak; ilyen egymás egyénhátán vannak ezüst takarókba mintha hullák lennének DEEEEEEEE, nem ketrencben vannak hanem tán valami műanyag átlátszó fal mögött. Ja így már tök más. 250 ember befogadására volt tervezve... most olyan 4100-an vannak ott.

De azért valahogy nekem az is égőnek tűnik, hogy egy akkora ország mint az USA 15000 embernél is "összeomlik".

Mindenesetre Biden intézkedései miatt tán tavalyhoz képest 2800%-kal ugrott meg a bejutni kívánó kiskorúak száma és ahogy a cikk is írja Biden nem hajlandó elismerni, hogy ez az intézkedései miatt van, vagy hogy egyáltalán van valami gond... pedig pl. volt hogy migri család interjújából kiderült, hogy pontosan Biden intézkedésai miatt csinálják.

Aztán tudjátok végre megvolt az első sajtókonverenciája is... és tán magyar sajtó nem ír róla, de... nagyon gáz dolgok történtek ott. Én végighallgattam, sőt néztem amerikaiakkal együtt is, hogy biztos, hogy nem én néztem be valamit... de nem ők is ugyanúgy csak pislogtak, hogy ez most mi volt...

Volt olyan, hogy elkezdett válaszolni valamire, de persze semmi konkrétumokkal, amik kellettek volna, de aztán az egész közepén elfelejtette a mondanivalót és... simán abbahagyta a válaszadást. És úgy csináltak a sajtósok, mintha nem történt volna semmi. Tök jó, valaki csinált ilyen összehasonlító videót, hogy milyen volt Trump első interjúja és hújjjjj... akkora paraszt módon aggresszíven estek neki. Igazából Biden esetében talán csak egy latina újságíró nő volt aki mert izzasztó kérdést feltenni, de senki más se.

Sőt a másik ami szerintem még nagyobb kiakadást kellett volna, hogy okozzon az az, hogy az egyik újságíró a fegyverek tiltásáról kérdezte, erre föl simán arról egy szót se ejtve arról beszélt, hogy miket fejlesztene az országban... és mindenki úgy csinált, mintha nem történt volna semmi... ezt néztem, hogy igazi amerikaik, mit szólnak ehhez, mert nem mindig koncentráltam oda, lehet, valamit benéztem, van rá 1% esély... de nem az amerikaik is csak néztek, hogy egy fegyverkorlátozásról szóló kérdésre, hogy válaszolhatott teljesen mást. Másnap egyébként meg egy cikkből kiderült, hogy az összes kérdés tán le volt neki előre írva válaszokkal...

De amúgy máskor is úgy volt, hogy annyit késett a következő szava, hogy az durva... tényleg mintha itt már komoly leépülés kezdődne...

A magyar beszámolóban semmi sincs arról, hogy mennyire gáz volt az egész, de arról sincs, hogy ezt a fejlesztési terveit ecsetelte pedig egy elég nagy szegmens volt... talán azért nem írják, mert nem a kérdésre válaszolt amikor ezt mondta.

"Íme a legfontosabb kijelentések Joe Biden első elnöki sajtótájékoztatójáról"

Aztán Biden "normalizálta" a külkapcsolatokat is, amikor is teljesen feleslegesen összeveszett pl, a kínaiakkal:

"Biden odacsap"

"Ehhez képest aztán bő egy órán át vagdostak egymás fejéhez keményebbnél keményebb vádakat, miközben a diplomáciában szokatlan módon nemhogy kizavarták volna a riportereket, hanem mindkét oldal arra biztatta őket, hogy maradjanak, és hallgassák meg a riposztjaikat is."

Trump miket kapott volna ilyenekért...

"Ez elég dinamikus indítása volt az új amerikai külpolitikának, különös tekintettel arra, hogy Bidentől, akivel szemben a legfőbb kifogás az szokott lenni, hogy centristásan málészájú, visszafogottan unalmas politikus, elsősorban az amerikaiak szövetségeseivel Trump alatt megromlott viszony helyreállítását várták."

Ez nem rasszista... ez "dinamikus".

Aztán csináljunk úgy mintha egy mainstream sajtó lennénk és jöjjön valami kis cuki hír, a sok borzalom közé.

Itt van egy kutyusos hír...

"Biden kutyája ismét megkapott valakit a Fehér Házban"

Biden kapott egy fél éves németjuhász kutyát ami azt akarja kideríteni, hogy ki a falkavezér és hát Biden... Így olyan dolgok fordulnak elő, hogy a kutya, amit cukiságnak hívnak sorra támadja meg a Fehér Házban lévőket. Talán már háromnál tart a megharapott emberek száma.

"Alig tért vissza Major kutya a Fehér Házba, ismét harapási ügybe keveredett, közölte a Jill Biden szóvivője kedden. Az esetről sok minden nem derült ki, annyit tudni, hogy a megharapott fehérházi alkalmazott óvatlan volt, és a történtek után a helyszínen ellátták, vissza tudott menni dolgozni,"

Természetesen az alkalmazott volt a hibás. De nemrég hallottam, hogy tán valaki vendéget is megharapott.

"A beszámolók szerint a kutya a beköltözése óta folyamatosan ugatta a fehérházi alkalmazottakat. Biden ezzel kapcsolatban arról beszélt egy tévéinterjúban, hogy Major még szokja az új életet: akárhova fordul, folyamatosan új emberek bukkannak fel, és Major csak védeni próbálja a gazdáját. "

Klassz lehet így dolgozni... amúgy meg itt valami 13 éves kutyáról írnak, szerintem van már egy új fiatal is, mert én arról hallottam. Mindenesetre gáz, hogy egy 13 éves kutya annyira neveletlen, hogy normális neki, hogy rátámadjon másokra... főleg ilyen idősen.

Mindegy... megvolt a cukis hír.

Aztán itt van a hír ami nem illik egyik oldal szokásos képébe, ezért tán Magyarországra el se jutott.

A lényeg... a kampányban, a korábban a rendőrség egyik fejét betöltőtő Kamara Harris a baloldal előtt menőzött azzal, hogy pot-ot, vagyis marihuanát fogyasztott ő is.

Most viszont előálltak azzal, hogy az ő kivételével mindenkit kirúgnak a Fehér Házból aki használt ilyen kábítószert, vagy helyesli, hogy vezessék be.

A sok egyéb ügy mellett ez is kiakasztja a a haladókat, egyébként ráadásul azokat is kirúgják akik olyan államban tették ezt ahol ez legális.

"Biden White House Sandbags Staffers, Sidelines Dozens for Pot Use"

"Dozens of young White House staffers have been suspended, asked to resign, or placed in a remote work program due to past marijuana use, frustrating staffers who were pleased by initial indications from the Biden administration that recreational use of cannabis would not be immediately disqualifying for would-be personnel, according to three people familiar with the situation."

Aztán egy másik elsőre érthetelen eset... Hisz megint olyat rúgtak ki aki "velük van". Csakhát ugye, ha a baloldal hatalomra kerül kiket likvidál elsőként? Azokat akik "velük vannak", hisz pont ők azok akik hajlandóak lázadozni a hatalom ellen.

Most kirúgtak egy special force vezetőt, mert annó még Trump ellen uszított... akkor még rendben volt, de most hogy ők kerültek hatalomra... egy katona ne lázadozzon a főnöke ellen. Repült, mert Trumpt ellen volt.

"Hitler-kép miatt robbant ki botrány a Pentagonban, leváltották a különleges erők egyik vezetőjét"

Voltak még story-k, de... köddé váltak... jobb mitha felhővé.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr1516487930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deansdale 2021.04.02. 10:14:15

A baloldali tömegbázisnak lassan már tényleg szembe kellene néznie a saját gerinctelenségével, ne akarják már ezt a végtelenségig húzni. Bidenről évekkel ezelőtt láthatta mindenki, hogy demens, nem volt ez titok, csak a libsik tettették szokás szerint, hogy a valóság csak valami széljobbos konteó. Pedig ezt már Hillaryval is eljátszották, akit párszor úgy kellett összelapátolni mikor szétcsúszott a 2016-os kampánya közben. Úgy látszik nem tanulnak. Bár, mivel úgy tűnik a libsiket akárhányszor palira lehet venni, nem is szükséges tanulniuk.

Az is vicces, hogy a baloldal úgy tesz mintha meglepné őket ez a "váratlan krízis" a mexikói határon, ami egyébként évtizedek óta folyamatosan zajlik, és legalább 1 éve mondogatja minden épelméjű ember, hogy egy esetleges bideni határnyitás drámaian rontani fog a helyzeten. Nahát, mik vannak, ez bekövetkezett. Pedig a kultúrmarxisták nem is sejtették hogy ez lesz, becsszó! Persze ez is orbitális kamu, nekik ez nem krízis, ők pontosan ezt akarták, csakhát azt nem lehet nyíltan bevallani, hogy minél gyorsabban minél inkább kisebbségbe akarják szorítania fehér fajt. Akkor már inkább azt hazudják, hogy nincs is bevándorlási krízis, és ha van is akkor nem tudják miért, de próbálják megoldani. Na persze.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.04.02. 12:12:04

@Deansdale: Jó, de most legyőzték a jók és igazak és a gáncstalanok a gonoszokat, úgyhogy mostmár ugyanaz az intézkedés és politika nem az elnyomó szélsőfóbizmus gyűlöletes fertelme, hanem igazságos fejlettdemokratikus bezzegjogállam, ami attól jó, hogy most a jók és igazak és gáncstalanok, egyszóval demokraták diktálnak.

GABOR2 2021.04.02. 15:02:52

@Deansdale: Van egy olyan érzésem, hogy a baloldaliak lelkivilága simán kifogja bírni az újabb képmutatásokat... sok éve üzik rengeteg témában.

A jó eltárs elvtárs mindenkor követi rendületlenül a Párt össze-vissza irányvonalát.

Most a határon csak a gyerekket nem küldik vissza... talán kell Epstein pedo harverjainak az utánpótlás. Simán most jönnek tömegesen , kísérő nélkül.

Ami pedig Biden állapotáros tudást illeti... már hónapokkal ezelőtt megjelent egy cikk, hogy nincs szükség Biden tudtatára, elég, ha csak a teste valahogy életben tartják, akár agyhalott is lehet.

AAbban se voltak biztosak, hogy megéri a választást:

Stay Alive, Joe Biden"

Democrats need little from the front-runner beyond his corporeal presence."

GABOR2 2021.04.02. 15:03:49

@GABOR2: Most néhány hiba azért van, mert a kommentrendszerrel van valami baj...

GABOR2 2021.04.02. 15:06:30

@don Fefinho: Biden rövidrezár sok mindent... Youtuberek, Twitterezők pofáznak: bannolják őket. Újságírók... nos ők eleve "kímélik", de amúgy se találkozik velük, meg simán kitiltja őket a helyekről, ahol valami kellemetlenség történik. És az újságírók nem szólnak semmit, mint amikor Biden a fegyvertartásra vonatkozó kérdésre azzal válaszolt, hogy miket fejlesztene az országban.

GABOR2 2021.04.02. 15:08:29

@Deansdale: A migri családok is tömegesen mondják, hogy Biden politikája miatt indítják a gyereküket, hogy Joe bácsi majd gondjukat viseli. A sajtókonferencián ezt Bidennek a képébe mondták és "nem hitte el".

GABOR2 2021.04.08. 00:44:17

Bide n folytatja a határfal építést:

"Joe Biden builds his wall"

www.washingtonexaminer.com/opinion/joe-biden-builds-his-wall
süti beállítások módosítása