Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Érzelmi hullámvasúton... ezúttal az Apple-lel

2021. április 01. - GABOR2

Valamikor a múltban, milliárd alkalom közül az egyik...

Gyorsan! Vészhelyzet van! Feltörhetik az Iphone-od! Nem vagy biztonságban... A frissítés... az segíthet... töltsd le a frissítést és biztonságban leszel... Jaj csak legyen meg végre a frissítés és minden rendben lesz... BIZTONSÁGBAN LESZEL! De addig ne haszáld!

Valamivel később:

Itt a frissítés! Töltsd le és BIZTONSÁGBAN leszel!

Érzed a pihepuha melengető érzést... biztonságban vagy. A világ megmenekült... te is megmenekültél.

Valamivel később, újságcikkek a sok közül:

"Szakértők szerint a fejlődést szolgálná, ha mindent is okostelefonnal intéznénk."

"Intézd minden pénzügyedet az okostelefonoddal!"

"Ha nem intézel mindent is okostelefonnal, akkor menjél vissza a fára"

Valamivel később a milliárdnyi körforgás közül az egyik éppen újraindul:

"Gyorsan! Vészhelyzet van! Feltörhetik az Iphone-od! Nem vagy biztonságban..."

És most pedig a jelen:

"Már megint hackerek törik az iPhone-okat, azonnal foltozni kell őket"

"Az Apple a napokban soron kívül tett elérhetővé egy új frissítést a cég minden még támogatott mobileszköze számára. Kiderült ugyanis, hogy az érintett készülékekben - köztük az összes iPhone-ban és iPad-ben - egy olyan sebezhetőség bújik meg, amit hackerek már jelenleg is aktívan kihasználnak azok megtámadására."

"A hiba az iPhone a 6s-től kezdődő minden változatát érinti, de ezen kívül iPad, iPad Pro, iPad Air, valamint iPod Touch utóbbi pár évben kiadott változatait, sőt, az Apple Watch-okat is érinti, amik mind foltozásra szorulnak. A frissítéseket szokás szerint a készülékekről magukról lehet letölteni, és ezt érdemes minél előbb megtenni.

A mostani idén már a sokadik vészfrissítés, amit az Apple kénytelen soron kívül kiadni termékei operációs rendszereihez, mert kiderült, hogy hackerek már aktívan támadják azokat egy-egy újabb, számára csak most ismertté vált, de már az eszközökön évek óta tátongó biztonsági résen át."

Gratulálok! Letöltötted a frissítést... Biztonságban vagy. A nyomodba voltak, az életed veszélybe volt, de túlélted. Megvolt a thrill. Nos... már csak annyi a dolgot, hogy megint ne tanulj az egészből semmit és töltsd le a legújabb alkalmazásunkat a szuperbiztonságos alkalmazásboltunkból. Semmi nagy dolog, csak annyi, hogy kezelnénk a teljes megtakarításodat...

És induljon hát az újabb körforgás...

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr6216488038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása