Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Tovább "fejlődik" a Windows 10: még több dolgot vesz el tőled

2021. március 18. - GABOR2

Régebben amikor azt hallottad jön egy új verzió, izgalomba jöttél, hogy mennyivel lesz ettől jobb és több a géped.

Nos, egy ideje a Windows 10 esetében már nincs így... mármint, hogy jobb lesz és több lesz a géped, mert ami az izgalmat illeti nálam már valahol a Win 8-nál kihalt a dolog.

Nem, nem, új idők jönnek, amikben az "update"-ek sokszor azt jelentik, hogy törlik azt ami eddig a gépeden volt program.

"Megint ki fog dobni pár dolgot a Windows 10-ből a Microsoft"

"Azok a felhasználók, akik frissen rakják majd fel gépeikre a Windows 10 ősszel érkező új verzióját, hiába keresnek majd pár dolgot benne, amik az előző kiadásokban még megvoltak. A Microsoft ugyanis úgy döntött, hogy eltávolít pár dolgot a rendszerből, amik így a szoftver új telepítéseiben már abszolút nem jelennek majd meg."

Milyen aranyosak, hogy ezt így eldöntik nélküled.

"Ezek között már biztosan ott lesz két 3D-s alkalmazás: a Paint 3D és a 3D Viewer is, amik közül előbbiekkel létrehozni, míg utóbbival megtekinteni lehetett 3D-s képeket, illetve modelleket. Ezeket programokat a Microsoft alig pár éve rakta be a Windows 10-be annak 2018 elején kiadott Alkotói Frissítésében, a rendszer legújabb előzeteséből azonban már teljesen hiányoznak."

"Ezek ugyanakkor vélhetően nem az egyetlen alkalmazások lesznek, amik szűrét a Microsoft ki fogja rakni a Windows telepítésekből. "

"Korábban ugyanis kiszivárgott, hogy a cég ugyanezt tervezi a Mail levelezőprogrammal és a Calendar naptáralkalmazással, de a Paint rajzolóprogram és a WordPad szövegszerkesztő esetében is..."

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr7816468670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása