Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Ajánlások: hasztalan titkosítás + megvan az X+ egymilliárdomik súlyos sebezhetősége az Iphone-oknak

2020. december 08. - GABOR2

Van egy hírem: kidobhatod a kukába a titkosítások jórészét... bár igazából eleve sokat mesterségesen legyengítettek eddig is, de ezután majd arra se lesz szükség; azt se feled, hogy olyan hírt sohase fogsz olvasni, hogy megépítették a gépet ami már tőri a milliárd évig elvileg kitartó titkosításokat... azt majd talán halálunk után 100 évvel történelmi dokumentum filmekben, sőt ki tudja... lehet már most eleve már megvan ez a gép; arra se nagyon számíts, hogy valaki majd előáll egy vezető azzal csak úgy, hogy... oké tudjuk, hogy ezt meg tudják már csinálni ellenséges erők... akkor... talán nem kéne ezeket a titkosításokat használni

"Kína csinált egy számítóigépet, ami 3 perc alatt old meg egy 500 millió évig tartó számítást"

másik story, pedig, hogy megtalálták az Iphone nagyon sokaid nagyon súlyos sebezhetőségét... semmi különös, csak pl. lehetővé teszi, hogy mindent lelopjanak róla... szokásos; de használd szinte mindenre, különösen a pénzed bízd rá.

"Megint durva távoli sebezhetőséget találtak az iPhone-okban"

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9916324992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása