Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések - különkiadás - 13

Megint csak a választás... nagyjából

2020. november 20. - GABOR2

Amikor Biden arról beszélt, hogy létrehozták a legnagyobb és "legbefogadóbb" választási csalást úgy tűnik nem túlzott, mert ahogy halad előre az idő, annyi de annyi, hogy is mondjam... furcsaság jön elő és nem lehet csak egy-két kategóriába sorolni a "furcsaságokat". Vagyis... én most talán tudok mutatni pár dolgot amiről nem hallottál eddig, de simán lehet, hogy nem fedek le mindent, hisz pl. csak ebben az órában is előjött újabb "furcsaság", plusz már annyi van, hogy simán lehet elfelejtkeztem egy részükről. És a "furcsaságokban", amikről itt szó lesz, szinte mindben részt vett  a számítástechnika.

De kezdjük a baloldali sajtóval. Olyan durva félretájékoztatások voltak hogy csak na.

Itthon is látom megjelent az, hogy Trump először ismerte el, hogy vesztett... állítólag. Mind a külföldi, mind a magyar médiában elkezdtek tonnaszám jönni  a hírek, hogy ilyet mondott és később meg mit tudom én, kik hogyan reagáltak erre. Valaki politikus a hírre tán hálát adott Istennek, valaki sírvafakadt az örömtől... Ilyen jellegű cikkek, elemezgetések, hogy mit jelent ez, meg persze, hogy akkor mostmár tuti győzött Biden. Nem linkelgetek, mert ezekkel a cikkekkel simán találkozhattál. Viszont mi volt az igazság? Igazából Trump annyit mondott, hogy Biden nyert, mert csalt... és világos, hogy Trump nem adja fel, hogy ezt bebizonyítsa, vagyis nem ismerte el, hogy veszített igazából:

"Donald Trump: Joe Biden nyert, mert elcsalták a választást"

A magyar jobboldali sajtó nagyrésze a címekből itélve jó munkát végez, hogy bemutassa ezt a választási csalás problémát, de pl. a Mandineren is simán vannak olyan cikkek, hogy mondjuk... bemutatjuk az USA első női alelnökét... Vagyis letojják, hogy Trump még nyerhet.

De aztán még ennél is durvább dolgok történtek, amit viszont nem láttam itthon, persze lehet, hogy volt róla szó... Az volt, hogy a sajtó egyszerűen kijelentette, hogy Trump dobta a kivizsgálást egy kulcsfontosságú helyen, tehát már nem nyerhet, közben meg simán le lehetett ellenőrizni neten át, hogy nem és később kiderült, hogy tényleg nem, de ez is előtte elterjedt a nyugati sajtóban, hogy game over ennyi volt.

A 444 is simán hazudik:

"Trump nem enged, de ezzel már a republikánusok érdekeit is fenyegeti"

"Tíz nap telt el azóta, hogy Joe Biden bebiztosította győzelmét az amerikai elnökválasztáson, de Donald Trump, az egy ciklusa után az újraválasztását elbukó elnök a mai napig nem ismerte el vereségét. Mit nem ismerte el, azóta is kitart képtelen vádjai mellett, hogy riválisa csak több amerikai államon átívelő, ezrek aktív részvételét követelő csalás révén tudott győzedelmeskedni, több ezer, illetve egyes esetekben több tízezer szavazatot meghamisítva."

Az hogy több ezer elcsalt szavazat, vagy hát... valami "hiba" miatt Trumptól Bidenhez elcsatangolt szavazat van már tény, de azóta is, hogy írtam róla még rengeteg dologgal bővült a "furcsaságok" tárháza.

Ami viszont igaz, hogy amiket első kőrben benyújtott vizsgálatokra Trump, kereseteket, nagy többségben elutasították, de aztán Trump behozott egy csomó új embert akik értenek ezekhez az ügyekhez. Egy példa rá Sydney Powell, akiről azt beszélik, hogy az ügyek amiket elvállal, azokat lényegében százszázalékban megnyeri és ő úgy nyilatkozott, hogy lesznek bizonyítékok arra, hogy Trumptól szavazatok millióit lopták el számítástechnikai úton, sőt többet is mesélt... az amerikaik ezt a rendszert direkt azért exportálták külföldre, hogy ott is megváltoztassák a szavazásokat, konkrét példa Venezuela volt. És erre van bizonyítékuk. Erre nem árt emlékezni majd később se.

És akkor térjünk rá a "furcsaságokra".

Voltak helyek ahol történtek újraszámolások már csak azért is, mert a különbség Biden és Trump között csak olyan tízezres nagyságrendben volt. És több kézi újraszámolásnál Trump kapott olyan 5-6%-nyi plusz szavazatott. Hoppá, ha mindenütt "találnának" ennyi új szavazatot, akkor Trump nyerne. Ja és rekord mértékben "vesztek el" szavazatok, soha ennyi problematikus eset nem volt... egy korábbi floridai eset volt csak, hogy több szavazatot "találtak" arányaiban, dehát azt csak egy helyen, itt pedig sokkal több helyen.

Mint minden esetben, itt is az van, hogy a "furcsaságok" Bidennek kedveztek. Ezen konkrét esetekre adtak több magyarázatot is. Az egyik az, hogy Trumpnak sok új szavazója van, akik biztos nem tudnak szabályosan szavazni. A másik az, hogy egyszerűen a  gép ami megszámolná a szavazatokat, nem olvasta be ezeket a szavazatokat, mert "rosszul kezelték". És akkor hopp így találtak több ezer új Trump szavazatot miközben a különbség minimális... Milyen "jó" rendszer. És ez még csak nem is mindenre kiterjedő újraszámolás volt.

Aztán ott van az, hogy... figyelem... és ebből már nem tudom mennyi van... az volt, hogy "találtak" adatchipeket, amiket "elfelejtettek" feltölteni, így szintén több ezer, sőt tán több tízezer, hisz nem egy ilyen eset van, Trump szavazatot "találtak".

"Elections director asked to step down after 2,600 ballots not initially counted in Floyd County"

És most is van magyar nyelvű forrás is, bár nem százszázalék, hogy egyről beszélünk, mert rengeteg hasonló eset van már.

"Egyre több eltűnt szavazatra találnak Georgia államban, ahol a demokraták most a szenátusi választáson készülnek csalásra"

Ami címet illeti, gyorsan kitérek rá... Demokratákat simán, nyiltan a tévén át, arra kérik, hogy jön, majd egy szenátori választás, amit Trumpék nyernének biztos, ezért... gyorsan menjenek és "költözzenek át", legalábbis papiron abba az államba, hogy ne Trumpék embere nyerjen. Ami választási csalásnak számít, de... simán nyomatják.

Ajánlom amúgy a cikket, mert úgy látom, hogy nem csak egy esetről szól, hanem annál átfogóbb írás.

Csak pár idézet:

"A GEORGIAI FLOYD MEGYE EGYIK KÖRZETÉBEN „TALÁLTAK" NAGYJÁBÓL 2600 SZAVAZATOT, AMELYEKET TÖBBSÉGÉBEN TRUMPRA ADTAK LE."

"A VÁLASZTÁSI TISZTVISELŐK „ELFEJTETTÉK" FELTÖLTENI A MEMÓRIAKÁRTYÁRA FELVITT SZAVAZÓLAPOKAT AZ ELEKTRONIKUS SZAVAZÓLAP-LEOLVASÓ GÉPBE."

"A Fox legfrissebb információi alapján a szavazatok újraszámolásának utolsó napján, azaz november 18-án

FAYETTE MEGYÉBEN „TALÁLTAK" MÉG 2755 SZAVAZÓLAPOT."

"Ezzel párhuzamosan interjút adott a Walton Tribune-nak Lori Wood, a Walton megyei választási bizottság elnöke. Közölte, hogy

ŐK 284 ÚJ SZAVAZÓLAPOT "TALÁLTAK", AMIT MÁR MEG IS SZÁMOLTAK, ENNEK KÖVETKEZTÉBEN A MEGYÉBEN 176-TAL NŐTT TRUMP ELŐNYE."

"GEORGIÁBAN 3039 EDDIG MEG NEM SZÁMOLT ÚJ SZAVAZÓLAPOT „TALÁLTAK", HA EHHEZ HOZZÁADJUK A FLOYD MEGYÉBEN ELŐKERÜLT 2600 SZAVAZATOT, AKKOR MÁR TÖBB MINT 5600 VOKSRÓL BESZÉLHETÜNK.

Így Biden előnye az államban nagyjából 13 100 szavazatra csökken. "

Mi lenne, ha mindenütt újraszámolnának, ha átlagosan Trumpnak jött több mint 5% plusz az újraszámolásokból?

Aztán pár szó a másik ügyről:

"ELKEZDTEK SZERVEZKEDNI ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY A LEGTÖBB DEMOKRATA VÁLASZTÓVAL RENDELKEZŐ KALIFORNIÁBÓL „ÁTKÖLTÖZTESSÉK" A SZÜKSÉGES EMBERTÖMEGET A DÉLI ÁLLAMBA."

"ANDREW YANG A TWITTER-OLDALA ALAPJÁN MÁR NAGYON VÁRJA A „KÖLTÖZÉST", HOGY EZÁLTAL SEGÍTSE „JOE ÉS KAMALA" JÖVŐBENI MUNKÁJÁT."

"A KALIFORNIAI DEMOKRATÁK GEORGIÁBA VALÓ „KÖLTÖZTETÉSE" SÉRTI AZ ÁLLAM TÖRVÉNYEIT."

Aztán nézzünk még eseteket:

"Szemtanúk eskü alatt tett döbbenetes vallomása az amerikai választásról"

Ezt nem másolom ki, tessék elolvani.

Én megyek tovább. Több tízezer eset van már tán abból is, hogy egyesek azt állítják, hogy pl. elköltöztek egy adott államból, de kiderült, hogy... szavaztak ott, pedig nem szabadna nekik. Persze igazából nem ők szavaztak, hanem valaki csalt a nevükkel.

És van egy spotoló celeb, aki Olimpiára készül és kiállt az üggyel, vállalva a nevét, hogy igen, az ő személyiségét is felhasználva szavaztak egy államban amiben már nem él és igenis csalás történt.

"No irregularities? Tennessee voter says SIGNATURE-VERIFIED ballot was cast in Maricopa County, Arizona using his name"

"Nahshon Garrett told Fox News’ Laura Ingraham that he had received a call from a voter integrity group telling him a ballot using his name had been cast in Arizona, and that he should contact the organization if he did not vote in the state. As it turns out, Garrett, a professional wrestler, had moved to Tennessee to train for the Olympics. The athlete said that he left Arizona more than a year ago, and that he had cast his ballot in Tennessee. "

Itt is van online rendszer, ami szerint minden rendben, szavazott, ami nem igaz:

"Using Maricopa County’s online voter portal, Garrett confirmed that someone had submitted a ballot in Arizona that was “signature verified and counted.” " 

Aztán még milyen furcsaságokról hallottam...

Az elektronikus szavazórendszer miután bevizsgálták, kapott egy update-et közvetlenül a választás előtt, amit viszont nem vizsgáltak.

Halottam olyan story-t, hogy az egyik szavazatszámláló három percen belül háromszor "téveszte el" a számolást és Trump szavazatokat Bidennek számolt... de ő ugye lebukott.

Aztán volt tán egy újabb hely ahol elküldték a szavazásmegfigyelőket és nélkülük számoltak tovább.

És még ki tudja mennyi minden volt...

Viszont mint láthatod ugye, magyar baloldali cikkek is ott tartanak, hogy Trump "képtelen állításokkal" jön elő, hogy voltak csalások, szabálytalánságok.

Viszont most összetört végleg ez a baloldali olvasóknak gyártott hamis valóság, mert több helyen már azt mondták , hogy annyi "furcsaság van", hogy megsemmisítik az eredményeket és nem hírdetnek nyertest.

"Nevadában megsemmisítették egy helyi szavazókörzet eredményét"

"MEGSEMMISÍTETTÉK A SZABÁLYTALANSÁGOK MIATT AZ ITT LEADOTT HELYI TANÁCSI SZAVAZATOKAT.Becslések alapján a Clark megyei voksok hozzávetőlegesen 1/6-a jöhetett a problémás C körzetből. A körzetben a verseny a republikánus Stavros Anthony és a demokrata Ross Miller között zajlott. Miller 10 szavazattal nyert, de 137 szavazat gyanús volt."

"A PROBLÉMÁS C KÖRZETBEN DECEMBERBEN ÚJ VÁLASZTÁSOKAT FOGNAK KIÍRNI,..."

"Donald Trump elnök ezért a Twitter-oldalán„NAGY GYŐZELEMKÉNT" JELLEMEZTE A NEVADAI FEJLEMÉNYEKET, ÉS HANGSÚLYOZTA, HOGY EZ A SZABÁLYTALANSÁG SZÉLESKÖRŰ SZABÁLYTALANSÁG JELE."

Aztán egy nagyon durva dolog történt. Michiganban is úgy döntött a választás tisztaságáért felelős hivatalnok, hogy túl sok a csalás/furcsaság úgyhogy nem fogja érvényesnek kikiálltani Biden ottani győzelmét. Erre olyan egészen szélsőségesen durva támadás indult ellene ( egy részét láttam is, Hitler hozzá képest csak egy csintevő , és őt és családját is egészen szélsőségesen megfenyegették), hogy úgy döntött, hogy akkor mégis érvényesíti Biden győzelmét. De... aztán megint meggondolta magát és kijelentette, hogy Bidennek nincs érvényes választási győzelme ott:

"Wayne County GOP members rescind votes to certify election, claim Dems 'bullied' them"

És még egy nagyon fontos dolog, bár technikai értelemben nem választási csalás.

A baloldali és a közösségi médiák ugye Biden fiának ügyét cenzúrázták, ezt be is vallották:

"A Twitter vezetője elismerte a cenzúrát Bidenék ügyében"

Készült egy kutatás, hogy vajon ez hogyan hathatott a választásokra. A kutatás szerint döntően.

Ugyanis a különbség nagyon kicsi ( így csalással ) Trump és Biden között és sokkal több ember mondta azt, hogy ha hallott volna Biden fiának ügyéről, akkor nem szavazott volna rá. Trump nagyon világosan nyert volna még a csalással együtt is:

"Media's hiding of Hunter Biden scandal robbed Trump of clear win: Poll"

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy vajon mennyien nem szavaznának most Bidenre. Én hallgatok Youtube-on baloldali embereket is és bizony van baromi nagy felháborodás több minden miatt is. Biden emberei most attól félnek, hogy Biden elnöknek való beiktatása egy Trump raliba fog torkollani, mert szinte senki, baloldali nem akar részt venni rajta, részben azért is, mert elkezdett világos lenni, hogy Biden valóban mit akar majd csinálni.

"Biden campaign reportedly worries inauguration could turn into Trump MAGA rally"

Mondjuk szerintem biztos ki fognak fizetni annyi embert, hogy a kameráknak közeli képpel jól mutasson a dolog.

A sok Biden ellenes panaszból volt annyi, hogy egy pici része eljutott ide is:

"Klímavédők tüntetnek Biden ellen főtanácsadója kinevezése miatt"

Aztán média területén is történtek érdekes dolgok, még a legnagyobbak is mint a CNN hirtelen nagy bajba kerültek.

Szóval a választás után kijelentették, hogy nyert Biden, Trump tök mindegy mit csinál és... bezuhantak a  nézettségi adatok. A CNN számai állítólag úgy bezuhantak, hogy azonnal elkezdték árulni, valaki vegye meg...

"AT&T reportedly looking to sell CNN after 'hit' from 'hating Trump': Gasparino"

Csak az a baj, hogy nem akar megvenni senki egy ilyen megbízhatatlan, elhasználódott nevet, csak az egyik milliárdost emlegetik, aki szeret belenyúlni a hírekbe... Amúgy az adósságuk: "$150 billion". Ó... a háborúnak ára van, mégha csak kultúrháború is.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr6616292622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2020.11.20. 19:46:01

Ja és persze az egyik legfontosabb story... A kérdéses elektronikus szavazó rendszer egy cég tulajdona, aminek vezetője "Trump-ellenes antifa-szkinhed". Csak azt nem tudom, hogy sok minden egyéb baj mellett ezt miért nem látták előre... vagy miért nem tettek semmit ellene.

"Trump-ellenes antifa-szkinhed a választási csalással gyanúsított Dominion egyik vezetője"

mandiner.hu/cikk/20201116_trump_ellenes_antifa_szkinhed_a_valasztasi_csalassal_gyanusitott_dominion_egyik_vezetoje

Madarász Henrik 2020.11.20. 21:13:16

Elég fura ez a amerikai számrendszer :) 150 billió dollár biztos nem lehet, ennyi pénz az egész világon nincs, 150 milliárd is egy kicsit sok, 150 millió meg kevésnek tűnik.

GABOR2 2020.11.20. 21:30:59

@Madarász Henrik: Ha elirták, akkor többször is megtették, mert nem csak egyszer szerepel ez a szám. Egyébként ez már nem csak egy cég, hanem két éve volt róla pl. cikk, hogy 98 cég tartozik még hozzá miután csinálnak egy 85 billió dolláros beolvasztást.

Itt egy másik cikk ahol még többet is írnak neki:

www.tweaktown.com/news/74462/at-paying-down-152-billion-debt-is-very-manageable-situation/index.html

Itt van, hogy két éve 98 cég tartozott még ezen cég alá:

bigthink.com/stephen-johnson/here-are-all-the-companies-att-time-warner-will-own-after-the-merger-2
süti beállítások módosítása