Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések 34 (+ vadiúj sztori hozzáadva )

2020. szeptember 04. - GABOR2

Megint annyi minden történt, hogy lehetetlen dolog mindről írni... pedig legalább egy közepes fontossággal bírnak. Tehát ha tényleg teljesen képben akarsz lenni, akkor követned kell az angol nyelvű sajtót... ha az igazság érdekel, akkor pedig nem leállni a  baloldali médiánál. Bár... most pont kénytelenek beismerni, hogy... "tévedtek" pár dologban. (Értsd: látják, hogy a viselkedésük miatt zuhan Biden esélye, hogy elnök legyen.)

De amúgy még rájöttem másra is... A magyar sajtó, még a jobboldalinak és ezért mondjuk, hogy Trump barátnak mondott sajtó is, baromira félrevezető volt a tüntetésekkel kapcsolatban. Az "Orbán rádiója" stb. Kossuth rádió is úgy mesélte el a történeteket, hogy ha csak annyit tudnék a dologról amit elárultak azt mondanám... igen, megértem a felháborodást. Például: lázongások törtek ki miután a rendőrök lelőttek hátulról egy fekete férfit aki próbált eltávolodni tőlük. Szinte már baloldali... technikailag még igaz is, de... azért talán a teljes tájékoztatáshoz hozzá kellene tenni: A rendőröket kihívta egy fekete nő, hogy megtámadta őt ez az illető, aki amúgy már volt börtönben súlyos bűncselekményekért, most is van nála kés és a rendőrök előbb próbálták együttműködésrebírni, leteperni, sokkolni, de ő elsétált tőlük... egy kocsihoz, amiben volt három gyerek, és a kocsinál a fegyveréhez nyúlt és ekkor lőtték le a rendőrök... hátulról, mert éppen behajult a kocsiba a fegyverért és minderről van videófelvétel... Úgye kicsit másként hangzik. De amúgy... igazából lázongások már azért is kitörtek, mert... egy szintén bűnöző fekete öngyilkos lett a rendőrök előtt.

Szóval a lényeg... a magyar sajtó, még a Kossuth Rádió is, egy hulladék a hiteles tájékoztatás szempontjából ha erről a témáról van szó és olyan mintha a baloldali külföldi sajtótól venne át mindent anélkül, hogy utánnanéznének a dolgoknak...

Egyébként a "békés tüntetések" egyre durvábbak és egyre jobban "eljönnek az egyszerű emberekért".

Például volt ahol elmentek a külvárosi házakhoz és... nemes egyszerűséggel kijelentették, hogy a fehéreknek onnan ki kell települniük, készüljenek fel a fehérek... jönni fognak házaikért:

"Black Lives Matter crowd demands Seattle homeowners 'give up' property: 'We coming for it'"

Ez akkorát szólt, hogy még a magyar sajtó is írt róla valamit:

"A fehérek kitelepítését követelte a radikális baloldal Seattle-ben – videók"

Volt a Demokraták... nem tudom, hogy mondanák helyesen magyarul... nagy gyűlése és ott voltak vicces dolgok. Pl. "digitális bejelentkezések, amihez nem tudtak összeszedni, húsz embert, hanem duplikáltak néhány bejelentkezőt.

És például, ha jól tudom, (mert erről csak meséltek valakik akik végignézték) volt egy olyan, hogy ilyen idős, nagyon régóta Demokrata szavazó is bejelentkezett és elcsúfította az egészet, mert egyszercsak arról kezdett beszélni, hogy miért nem beszélnek ezen a nagygyűlésen a "lázongásokról" ami épp náluk is zajlik, épületeket gyújtanak fel a városában és... nagyon fél. Ez még pár hete volt, amikor nem volt "menő" Demokratáknak szóbahozni se a dolgot.

Egyébként talán láttad a videókat arról, hogy különböző celebek hogyan örültek a lázongásoknak, meg támogatták, hogy a rendőrséget szüntessék meg, és hogy ők ezért "felelősséget vállalnak". Nos, most a gazdag hollywoodi elit, menekülőre fogta:

"REPORT: Rich And Famous Leaving Hollywood ‘In Droves’ Over Unrest, Taxes"

De vannak vezetők is... városvezetők. Nos, Chicago-ban a tüntetők csinálhatnak amit kb. csak akarnak, mehetnek és lophatnak, gyújtogathatnak, ha el is kapják a rendőrök őket, lényegében pár óra múlva büntetés nélkül kiengedik... Kivéve, kivéve, ha... a Demokrata városvezetőnő házához mennének békés tüntetni. Azt a rendőrség valósággal elbarikádozta és ha valaki első felszólításra nem távozik a közeléből, akkor bizony megy a hűvösre. Felvetették, hogy... ezt, most, hogy a f@szba képzeli, mire úgy válaszolt, hogy joga van a biztonsághoz. Őőőőőő, és mi a f@sz van mindenki mással a városában?!

"Citing threats, Mayor Lori Lightfoot defends ban on protesters on her block: ‘I have a right to make sure that my home is secure’"

Az ilyentől hányni tudnék undoromban.

De amúgy még vannak ám "vicces" történetek. Portland Demokrata polgármestere, akinek városában hónapok óta tartanak a súlyos zavargások, írt egy nyílt levelet, ahol kijelentette már megint, hogy nem kér Trump segítségéből... méghozzá elég durván és hogy az ő városában nincs helye a vandalizmusnak és náluk "békés tüntetések" zajlanak stb.. Na szóval, miután írt egy nyílt levelet, ahol leszögezte világosan, hogy Trump segítsége ide nem jöhet, a saját rendőrségük meg már eleve nem tesz semmit, és akik valahogy mégis börtönbe kerülnek, azok is kijönnek hamar, nos pár órával a levél után... a "békés tüntetők" megjelentek a lakásánál és követelték az... azonnali lemondását (és pl. természetesen a zéró rendőrséget stb-t.) Nem tette meg... másnap... megpróbálták felgyújtani az épületet amiben lakik (és ahol még sok mindneki más lakhat). Erre kijöttek a rendőrök, de hiába fogtak el embereket, rögtön kiengedték őket és visszatértek és megint megpróbálták felgyújtani a lakását, erre a polgármester elmenekekült egy titkos helyre.

Egyébként a Kenosha nevű hely, ahol szintén fontos dolgok történtek, de nekem ez nem fér bele, most végül elfogadta Trump segítségét, és lényegében egyből vége lett a zavargásoknak ott.

Ami megint Portlandot illeti... a helyi rendőrség kijelentette, hogy ők nem fognak segíteni a polgármesternek és kormányzónak "rendet tenni", ugyanis tudják, hogy pár óra múlva szabadok lesznek akiket bevisznek, ezért ők nem kockáztatják az életüket, hogy a polgármester azt hazudja, mostmár tesznek valamit.

"BLM with demands swarm Portland mayor’s condo, stage sit-in, hours after he praised ‘peaceful protests’"

"March to Portland Mayor Ted Wheeler’s home declared riot Monday as burning debris thrown into building: Key takeaways"

Amúgy ez is jellemző... hányszor el volt mondva, hogy a rendőrség ne avatkozzon be a "békés tüntetők" "tevékenységébe", meg, hogy meg kéne őket szüntetni, de azért a polgármester seggét mentsék meg... arra jók, arra már kellenek.

"Sheriffs say they won't help governor's plan to stop Portland protest violence"

Egyébként meg amiről tán szintén nem esik szó Magyaroszágon... már jópáran meghaltak. Van már egy külön oldal ami azt számolja hányan haltak meg konkrétan a "békés tüntetések" miatt. Ezek egy részéről ha nem lenne annyi minden más, írnék is, tulajdonképpen fontos dolgokat jeleznek, de mégegyszer, olyan sok minden történik, hogy nem fér bele.

Viszont van egy történet ami mindet übereli szerintem, ezért erről most külön írok.

Az történt, hogy Portlandba elmentek jobboldaliak felvonulni... semmit se csináltak csak felvonultak. Aztán amikor vége lett elindultak a maguk dolgára; egyikük a felvonulás helyszínétől már távolabb ki lett szabályosan végezve... csak úgy. Videó is van és egy katonai szakértő szerint pl. a többi kocsi mozgásából látni lehet, hogy nem magányos elkövető csinálta, hanem ez egy megtervezett csapatmunka volt. Rakok be videót. De a lényeg... mondták, hogy itt találtunk egy "Trumpistát", az illető megfordult és két lövéssel kivégezték. Akit elkaptak a dolog miatt bekavarhatott abba a narratívába, hogy "igazából nincs is Antifa", mert kijelentette, hogy ő "100% Antifa".

Amikor a legkisebb kis sérelem éri a baloldali embereket mit szoktak követelni? Elhatárolódást, nos nézzük meg, hogyan reagáltak rá az Antifások... csináltak egy bejegyzést aminek az ünneplés nevet adták és ott van a videó, ahol kijelentik, hogy nem sajnálják, hogy egy "kib@szott fasiszta" meghalt ma és aztán éljengésben törtnek ki... Megölendő, mert... "Trumpista". Kell ehhez komment?

Amúgy az eset után gyűjtésbe kezdtek... golyóállómellényekre, mert attól tartanak, hogy ezért már bosszút fognak állni rajtuk, ez szabályos, ok nélküli kivégzés volt.

És még pár slusszpoén: Az illető aki kivégezte ezt az embert, kb. egy hete le lett csukva, csak ugye hála a progresszíveknek, azonnal mehetett is vissza "békésen tüntetni".

VPN-nel rendelkezők előnyben: https://www.koin.com/news/crime/records-suspect-arrested-at-protest-one-week-before-deadly-stabbing/

Utánna előállt Portland polgármestere és kijelentette, hogy mindez Trump hibája.

Mindenesetre a halálának annyi értelme volt, hogy ezután a szövetségi intézmény veszi át az ügyeket ott, vagyis többé nem lehet olyan, hogy valakit bevisznek a rendőrök és egyből kiengedik.

De nézzük egy kicsit a nagyobb képet. Ugye Trump sok közvéleménykutató szerint Biden mögött volt sokkal. Hát mostmár nem igazán és ez azért van, mert az emberek nem szeretik, hogy felgyújtják a városukat, többek között.

Ez is amúgy olyan fura, tegnap a Kossuth-on azt hallottam, hogy "elemzők" szerint a lázongások Biden-t segítik, ami annyira nincs úgy, hogy még a CNN legjobban Trump gyűlölő bemondója is, most először a "békés tüntetéseket" lázongásoknak nevezte, kijelentette, hogy a Demokraták nem foglalkoznak a "problémával", ami Trumpot segíti és... hogy igazából a feketék se akarják, hogy a rendőrséget beszüntessék... erre Magyarországon, egy Kossuth Rádió ezt a baromságot mondja be.

Egyébként az utóbbi egy hónapban hatalmas zavar volt a fejekben erről a dologról a Demokraták részéről. Volt, hogy már szót ejtettek róla, hogy ez nem jó dolog, de aztán tettekben mindig a "békés tüntetőkkel" voltak és megint kiálltak szóban is mellettük. De lényegében minden kimutatás szerint a lakosságnak elege van ebből és igazából a napokban csináltak valamiféle fordulatot, Biden először ítélte el úgy-ahogy, általánosságban az erőszakot (persze Trump a hibás miatta) és történt valami nagyon tipikusan baloldali, nagyon undorító dolog. Miután Biden elmondta ezt a beszédét felszólította Trumpot, hogy "kihívja őt", hogy szólaljon fel ő is a "békés tüntetések" ellen... Trumpot... aki hónapok óta már ezerszer elitélte és ha a helyi vezetőség engedte... tett is ellene. Az is vicces, hogy amikot Trump tenni akart az erőszak ellen akkor diktározoták, meg "Trump titkos rendőrségéről" beszéltek, most meg... Tipikus baloldali taktika... úgy beszélt Biden, mintha Trump sohase tette volna meg, bár megtette már milliószor, hogy elitélte az erőszakot.

És most friss hír, hogy Biden-ék a "rendre és törvényre" alapuló kampány videóval jönnek elő... miközben hónapokig támogatták a "békés tüntetőket" még úgy is, hogy csináltak egy pénzügyi gyűjtést, hogy még hamarabb kijussanak a "békés tüntetők" a szabadba, ha elkapták őket a rendőrök.

De amúgy talán most is zavarban vannak, mert az erről szóló New York Times cikknek a címét megváltoztatták:

Többször is (alighanem a cikket is):

Írjátok be a keresőbe:

"biden to air law and order"

Kiad címeket ezzel:

"Biden and Trump Unveil Dueling Law-and-Order Ads - The..."

" Biden to Air Law-and-Order Ad Condemning Rioters and"

Ha viszont most kattintasz ezekre már ez a cím, magán az oldalon:

"Amid New Wave of Polls, Biden and Trump Intensify Clash on Unrest"

"To the frustration of some in the Biden campaign, it has been fielding concerns and complaints from allies about how the issue of law and order will play in the final nine weeks."

Szóval úgy tűnik még mindig káosz van, nem tudják, hogy most a "békés tüntetőkkel" legyenek, vagy higgyenek a millió felmérésnek ami szerint a lakosság utálja ezt, még a feketék is.

Miért is útálják ezt a feketék? Nos, mióta sok helyen megszüntették a rendőrséget és folytak a "békés tüntetések" a fehérek erőszak miatti halála növekedett, a latinokké jelentősen növekedett, viszont a feketéké, akiknek az élete állítólag számít... kilőtt mint egy rakéta.

Azért mondják a feketék minden felmérés szerint, hogy nem akarják, hogy megszünjön a rendőrség, mert éppenséggel ők szenvedik meg a legjobban:

"Black People Make Up The Overwhelming Majority Of Shooting Victims Amid NYC Wave"

Seattleben is ugye a baloldai utópia alatt a baloldai "biztonsági csapat" kivégzett egy fekete tínédzsert és most az apja 3 milliárd dollárra perli a progresszív vezetést, hogy engedte ezt a helyzetet kialakulni:

"Dad of Seattle CHOP shooting victim files $3B in claims against government"

Egyes Demokrata városokban annyira tisztában van a helyi vezetés azzal, hogy a Demokraták hozzáállásával a "békés tüntetésekkel" kapcsolatban elege van az embereknek, hogy egyenesen azt szeretnék, ha Trump győzne.

Hat demokrata polgármester előállt azzal, hogy Trumpt akarják nyertesnek:

"Six Democrat mayors in Minnesota endorse Trump for reelection"

Viszont ha történik valami a Demokraták gyorsan visszaállnak a "békés tüntetők" oldalára, legalábbis a "nagyok", hisz azt remélik majd azok rájuk szavaznak.

És itt egy példa arra, hogy a mindig elhatárolódásokat követelő baloldaliak elhatárolódnak-e az erőszaktól. Itt az egyik baloldali híresség akinek milliókban lehet mérni a követőit:

"Nah. I’m not going to call for peace. We’ve tried peace. For years. Y’all don’t understand that language. We are calling for a complete dismantling of American policing. It’s NOT broken. It was built to work this way. And mayhem is the consequence. You earned it."

Ő bizony nem kéri a tömegeket, hogy békések legyenek, azt már "próbálták", követelik a rendőrség tökéletes, teljes megszüntetését és végül... mészárlás lesz majd és ezt megérdemlik( vajon kik ).

Szóval a Demokraták ebben a szétfeszülésben vannak, az emberek többsége nem kér a "békés tüntetőkből", de eddig még úgy igazán nem is merték elitélni őket, sőt.

Sőt olyan is megtörténhetett,  hogy miután talán valami Demokrata értelmiségi írt egy cikket, hogy azért kirabolni üzleteket nem jó dolog, főleg, hogy sok üzlet családi vállalkozás és éppenséggel fekete családé. jöhetett egy cikk, aminek a címe kb. hogy a "A fosztogások védelmében" és a filozófiája szerint ez egyfajta tiltakozás a magántulajdon ellen és rendben van a dolog...

"One Author's Controversial View: 'In Defense Of Looting'"

Sőt egy könyv is megjelent róla... filozofálgatás arról, hogy engedni kéne a masszív lopásokat.

Na és amikor ilyeneket lát néhány Demokrata szavazó a közvetlen közelében talán elgondolkozik, hogy többet ne legyen Demokrata szavazó.

És íme, friss felmérés, hogy egy újabb kulcsállamban Trump növelte a támogatottságát... 8%-kal... egy hét alatt... a fekete szavazók körében.

"Dead heat: Trump erases Biden’s 8-point lead in Pennsylvania as blacks abandon Democrat"

Egy másik felmérés ami szerint Biden elveszített 15%-nyi fekete szavazót:

"Black voters pushing Trump to victory, with support for Biden 15 points down"

Egyébként Biden rendesen tesz érte, hogy ne kedveljék és elszörnyedjenek tőle. Ki tudja hanyadik furcsa beszédén van túl mostanában... Most volt többször is, hogy egyszerűen összevissza mondott dolgokat és senki se érti mit akart mondani ezekkel. Már így is sokszor igazából újságírok fejezték be a mondatait, hogy szerintük mit akart mondani... mert amúgy többnyire bújkál a nyílvánosság elöl és az újságírok se tehetnek nagyon fel neki kérdéseket (baloldaliak nem is akarnak), most lehetett, és baj is lett neki belőle.

De volt egy olyan dolog is, hogy kiderült... saját és mások évekkel ezelőtti beszédeit mondta el megint kb. szóról szóra.

Aztán... egyéb sztorik.

A rendőrök elárulták, hogy az egyik nagy Antifás vezér, akit Vörös Parancsnoknak neveztek és többek között egy lángszóróval kapták el békésen tüntetni, a rendőrségen állítólag mint egy bébi úgy sírt és lehet látni róla képet... egy fehér, vörhenyes gyerek, aki amolyan tipikusan az "iskolában kiközösített fejű".

De nemcsak ő viselkedett nem éppen bátran, vagy következetesen. Az BLM összetűzött megint pár hazafival, veszített és... rendőrségért kiálltottak és kiakadtak rajta, hogy szerintük a rendőrök nem akarják őket megvédeni!!!! Miközben a megszüntetésükért harcolnak és folyton rájuk támadnak, meg rossz hírüket keltik.

"WATCH: Portland Black Lives Matter Whine About Police Not Saving Them As They Get Walloped By Patriots"

Aztán... a Facebook lényegében bejelentette, hogy ezután olyan baloldali szervezeteket is bannolnak mint az Antifa, nemcsak jobboldali csoportokat. A haladók sokkot kaptak, hogy egy kalap alá veszik őket a jobboldaliakkal és úgyazt kapják amit másoknak követeltek: bannolás:

"Facebook Is Treating Anti-Fascism the Same as Murder-Linked Conspiracy Groups"

Aztán... az egyik nagy Demokrata, Nancy Pelosi lebukott... Ugye a Demokraták erővel bezáratnak mindenfelé gazdasági egységeket a vírusra hivatkozva, ami amúgy most friss adatok szerint a halálhoz önmagában csak 6%-ban járult hozzá, minden más esetben volt társult betegség; és Pelosi tán jogi végzetségű és nagy erővel hírdeti, hogy be kell zárni ezeket a helységeket... Nos, most az történt, hogy lebukott, elment egy fodrászatba, nem hordott maszkot és a fodrász annyira kiakadt rá, hogy nyilvánosságra hozta a biztonsági kamera felvételét, hogy ezt bizonyítsa; amúgy neki nem is szabadna dolgoznia, vagy csak a szabadban... és persze Pelosi nem a szabadban volt.

Mit csinál ilyenkor egy baloldali? Tagad... de ez most nem megy, mert van videó, hát... visszatámad!!! ÉS KÖVETELI A FODRÁSZATTÓL, HOGY KÉRJEN BOCSÁNATOT AMIÉRT MEGSZEGI A KORONAVÍRUS ELŐÍRÁSOKAT ÉS "BECSERKÉSZTÉK"! Ami őt illeti... elintézte azzal, hogy... NEM TUDTA, HOGY EZ A TÖRVÉNY!!! és hogy szerinte "becserkészték" őt. Persze, ha még így is volna... maszkot csak nem tépték le róla... minimum annak kellett volna lennie rajta, de nem.

"Nancy Pelosi calls for apology from San Francisco salon for hair appointment 'setup'"

Aztán ami még nagyot szólt... Magyaroszágra is eljutott, bár amit én láttam az nem igazán a teljes kép volt.

Szóval a Goodyear gumigyártó cég tagadta, hogy ők készítették volna a diát amin az látható, hogy mi engedhető meg náluk és mi nem.

A szokásos... A Black Lives Matter támogatása kimutatható, a rendőrségé nem, az mellett kiállni, hogy "Minden élet számít" tilos, ugyanúgy MAGA sapka tilos, de LGBT támogatás mehet stb.. 

Aztán kiderült, hogy lehet tényleg nem ők készítették... de az teljesen mindegy, mert a lényeg igazából, hogy tényleg ez megy náluk és egy külső SJW készítette nekik. És ez nem jutott tán el Magyaroszágra... másnap "kiszivárgott" egy hangfelvétel is, ami végképp bizonyította, hogy bizony ez megy náluk és Trump felszólitott bojkottra és a részvényük elkezdett zuhanni, jöttek felvételek, hogy emberek más gumira váltanak... Majd az idő megmutatja igazából mekkorát szívnak.

"Audio from Goodyear training session reveals more about ‘zero tolerance’ policy"

Aztán a sportba se állt le az örület. Az MLS játékosok a nemzeti himnusz alatt nem megfelelően viselkedtek, erre a közönség kifujjolta őket és ahogy az várható manapság... a közönség megkapta ezután, hogy "abszolút undorítóak"... sok sikert a jegyeladásnál:

"MLS fans boo soccer players for kneeling during national anthem"

"After the game, Reggie Cannon, a Dallas defender, did not hold back his anger with the fans who decided to boo."I think it was disgusting. I think it was absolutely disgusting,""

Az NBA-nál is láthattunk hasonlót, ott valami 45%-ot zuhant a nézettség, miközben az emberek otthon vannak vírus miatt és kb. mindennek nől.

"NBA VIEWERSHIP IS MORE TROUBLING THAN WE THOUGHT"

Volt egy olyan NBA sztori is, ami nagyon szánalmas... Szóval... kijelentették, hogy sokkolódtak a rendőrség miatt és ezért nem lépnek pályára és hogy elhatározták, hogy Tesla kocsikat fognak maguknak venni, mert a rendőrség biztos nem számít majd rá, hogy egy feketének lehet Teslája és akkor így nem állítják meg a rendőrök őket.

De aztán ez tartott tán másfél napig és visszamentek játszani... többen azt találgatták, hogy csak be akartak kerülni a hírekbe, hogy az emberek újra emlékezzenek rájuk és visszajöjjenek nézni őket... nem sikerült. Sok kommentet olvastam, hogy voltak akik sohase hagyták volna ki, de mostmár... egyszerűen hidegen hagyja őket az egész NBA.

Aztán egy történet arról, hogy a progresszív tanárok... szomorúak, szomorúak attól, hogy kiderült több tanítványuk szívesen hallgat "szélsőjobboldali" Youtubereket akik "Red-Pill"-t adnak nekik. Úgy érzik... elbuktak.

"THE KIDS ARE ALT-RIGHT: WHEN YOUR STAR PUPIL GETS RED-PILLED"

“Honestly,” she adds, “it makes me feel like I’ve failed at my job.”

Vicces, hogy a kritikus gondolkozás hiányát hozzák fel okként, hogy másokat is meghallgatnak a diákok rajtuk kívül.

Aztán magyarul egy cikk:

"A Yale Egyetem hátrányosan megkülönbözteti a fehér és az ázsiai hallgatókat a feketékkel szemben"

"A neves amerikai Yale Egyetem diszkriminálja, azaz hátrányosan megkülönbözteti a fehér bőrű és az ázsiai gyökerű amerikaiakat a felvételik során - állapította meg pénteken nyilvánosságra került jelentésében az amerikai igazságügyi minisztérium."

Ez egy híres-neves egyetem, biztos figyel az arányokra, egy kis belenyúlás a dolgokba nem árthat... Node, 10X-es?!!

"Mostanra megállapították, hogy a fehér és az ázsiai gyökerű amerikai fiataloknak egytizednyi esélyük van az afroamerikaiakhoz képest arra, hogy felvételt nyerjenek a Connecticut államban lévő egyetemre."

Ez nagyon durva... saját jó hírnév se számít itt már, ha ekkora az elhajlás a bőrszín felé a tehetség ellenében. Amúgy vicces, hogy a rasszizmus ellen küzdenek ezzel, de az ázsiaiakat ugyanúgy nem engedik be... hisz ők a létükkel cáfolják a rendszer szintű rasszizmus dogmáját.

Aztán itt van Trump programja, ha újraválasztanák:

"Ahead of RNC Kickoff, President Trump Releases His Second Term Agenda"

A "fal' szó nincs is már benne, amin meglepődtem... talán nem akar kérdéseket erről; bár persze van szó valamennyire a dologról legalább közvetetten.

A legnagyobb dolognak sokan azt tartják, hogy ezután limitálná a kongresszusi tagok "szolgálati" idejét, magyarul nem lehet, hogy ugyanazok a politikusok legyenek ott egy életen át, mint most. A rendőrséget is jobban finanszírozná, de vannak olyan dolgok is, minthogy eljutni a Mars-ra emberrel... lehet nézegetni. 

+ Sztori, Bréking News: Hogy pörög az élet! Nos, ugye fentebb írtam, hogy egy szakértő szerint a Trump támogatót lelövő illető igazából csapatban dolgozott. Nos, fura dolog történt. Megölték őt is... rendőrök, de előtte adott egy interjút, amiben azt mondta, hogy egy háborút akart kirobbantani, vagy mi a szösz. Ez annyira új hír, hogy el se olvastam normálisan a cikket, de itt van:

"Before he was killed by officers, an activist described shooting a Trump supporter in Portland as 'like the beginning of a war'"

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr7716188908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2020.09.05. 00:23:54

Jó cikk volt. Úgy látszik mégsem volt jó ötlet a balosoknak már most elkezdeni a fehérek elleni terrort, ezért bukhatják az elnökválasztást, pedig ha semmit nem csinálnak, akkor Trump katasztrofális járványkezelése miatt simán győzött volna Biden.

Madarász Henrik 2020.09.05. 00:27:08

Az MTI általában a balos világmédia alapján írja a híreit, a magyar fideszes sajtó meg ez alapján írja a cikkeit.

GABOR2 2020.09.05. 01:14:09

@Madarász Henrik: Nem tudom, mert nem bízok a közvéleménykutatásokban nagyon. Ott is volt a Demokratáknál olyan tán, Pelosi volt, hogy elment valami kínai városrészbe, hogy mindenkit bulizára bíztasson, hogy Trump csak ilyeszget. Meg elitélték, hogy lezárná a kíniaik előtt az utat, mert félelmet kellt amikor összehívott valami vírus task force-t. Aztán persze fordítottak mindent a Demokraták és sokan elfelejtették, hogy amikor Trump már intézkedett, ők akkor éppen ezért cseszették. Bár az is tény, hogy az USA-ban nagyon elterjdt a vírus. Gondolom nem kis mértékben a "békés tüntetők" is terjesztették.

GABOR2 2020.09.05. 01:15:03

@Madarász Henrik: Úgy tűnik a külföldi híreket nem ellenőrzik nagyon, jöhet át a balos narratíva símán.

GABOR2 2020.09.05. 21:10:31

@Gazellla: Szíesen és köszönöm a kommentedet!

Madarász Henrik 2020.09.05. 23:10:30

Tudsz valamit arról , hogy miért verték szét az éttermet a BLM majmok ?

mandiner.hu/cikk/20200905_szetvertek_egy_ettermet_a_blm_aktivistak

GABOR2 2020.09.06. 12:42:12

@Madarász Henrik: Hallottam erről, de okot senki se mondott. Igazából nem történt semmi kirívó, hisz folyton rombolnak, gyújtogatnak, fosztogatnak. És egyre inkább az "egyszerű embereket" célozzák.

Itt egy másik éttermes story nemrégről. Ott is odamentek és felszólították az embereket, hogy emeljék fel a kezüket, hogy ezzel jelezzék, hogy egyettértnek a BLM-mel. Ez aféle vagy megteszek, vagy kapsz a képedbe felszólítás volt. Mire egy fehér pár nem volt hajlandó ezt megtenni, mert nem engednek a terrornak. A nő még ki is jelentette, hogy korábban vonult BLM tüntetésen, de nem hajlandó kényszerítésnek engedni. Hát odament hozzájuk az egész csoport... Lehet itt is ez volt. Kérték, hogy mindenki jelezze, hogy a BLM-mel van, a tulaj meg lehet nem tette meg, hát rá is ráolvasták egyből, hogy akkor náci és meg lehet semmisíteni az éttermét. De igazából ez már nem számít. Van olyan történet is, hogy egy feketének gyújtották fel a kereskedését, mert aznap kirúgott egy BLM aktivistát, mondván, hogy drogosan jön be minden nap dolgozni vagy mi. Odaállt eléjük, hogy ő is fekete ne bántsák az üzletét, de nem érdekelte őket, porig égették.

Azt is mondogatják, hogy ezzel nem lesz semmi bajuk a tulajoknak, mert van biztosításuk, de pont nemrég volt erről cikk, hogy az egyik üzeltnek okoztak tán 190.000 dollár kárt, és kapott a biztosítótól 25.000 dollárt és soha többé nem fog újra kinyitni... és ez is tán valami régi fekete tulajdonosú bolt volt.

Ja itt a pár terrorizálásáról egy videó:

www.youtube.com/watch?v=BwmRXWnkABM

Itt egy kép... "Nagyon" kellemes lehet:

i.dailymail.co.uk/1s/2020/08/26/15/32413516-8664345-image-a-2_1598453010985.jpg

GABOR2 2020.09.06. 12:47:34

@rgs: Igazából már igazi ok se kell. Simán "tüntetnek" ha a rendőri intézkedés teljesen jogos, mint írtam azért is szétvertek mindent, mert egy fekete simán öngyilkos lett a rendőrök előtt... Csak egy kamu ok, hogy lopkodhassanak.

Viszont nemrég jött ki egy újabb felmérés arról, hogy a megkérdezetteknél 10-ből 9 azt válaszolta, hogy a választásnál a "békés tüntetések" döntő tényező lesz, hogy kire szavaz, ezért is vannak pánikba Bidenék, mert ez azt jelenti már megint, hogy elfordulnak az emberek tőlük, viszont nem merik elitélni nyíltan a "békés tüntetőket", mert eddig végig az ő szavazataikért hajtottak. Most volt nemrég egy interjú ahol ha jól emékszem nyiltan kijelentette, hogy nem beszél a BLM-ről, mert az Trumpnak kedvezne... Még egy elszólás tőle a sok közül.

GABOR2 2020.09.06. 13:22:18

@Madarász Henrik: Pont itt van arról cikk amiről írtam neked, pedig azért nem tegnap volt a sztori:

mandiner.hu/cikk/20200905_kitalal_a_no_aki_nem_volt_hajlando_a_blm_jelet_mutatni

Madarász Henrik 2020.09.06. 15:54:35

@rgs: Köszönöm, akkor ezek szerint ha már összegyűltek, menet közben a rendőrséghez szétverték az éttermet is, csak ez kimaradt a cikkből.

Madarász Henrik 2020.09.06. 15:55:58

@GABOR2: Ismertem a történetet, megérdemelte a nő, megismerte milyen az a banda akiket támogat :)

Madarász Henrik 2020.09.06. 16:00:02

@GABOR2: Olyan banda ezek, mint annak idején nálunk 1945-ben a kommunisták voltak, a szovjet hadsereg megérkezése után gyorsan kirabolták a kastélyokat, villákat, meg beköltöztek a gazdagabb emberek házaiba.

GABOR2 2020.09.06. 16:44:07

@Madarász Henrik: Inkább talán mint Németországban annó... Ugye voltak az utcai bandák a kommunisták részéről és az SA... ami mondjuk inkább rendett tett. A szovjet hadsereg kényszerítő ereje azért nagyobb volt... a filozófiájuk hasonló. A kiskatona lopta az órákat mondjuk a Zsukov pedig a múzeumokat; korábban Göringet mondták nagy "gyűjtögetőnek", de Zsukovhoz képest kisiskolás volt.
süti beállítások módosítása