Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések 23

2020. április 08. - GABOR2

A mostani eset is mutatja, hogy mennyire jó, ha valaki beszéli az eredeti nyelvet...

Kitörlődött a konkrét cikk az előzményemből, de nem nehéz találni ilyet... a 444 annyira, de annyira hamisan festi le, a képet arról, hogy mennyire tartják felelősnek Trumpot az amerikaiak a vírus miatt.

Ha őket olvastad, azt láthattad, hogy szemlátomást mindent elcseszett és mindenki utálja ezért. Pont minden az ellenkezője...

Trump már rég felállított egy akció csoportot a vírus kezelésére, amikor a sajtó tele volt azzal, hogy Trump félelmet kelt és hogy az influenza rosszabb. Vannak akik összegyűjtötték ezeket a cikkeket, de most sok forrásom odalet, de amúgy is van egy csomó minden más, ha keresed megtalálod, talán majd berakom később kommentbe.

Nos, miután meg kiderült, hogy ebből sokkal nagyobb baj lesz a média átcsapott az ellentétébe, azért kezdte csesztetni Trumpot, hogy későn reagált... ugyanaz a média ami nemrég még az ellenkezőjéért támadta.

Na mind1, ha 444-et olvasol azt gondolhatnád, hogy Trumpot most utálja mindenki. Ehhez képest az van, hogy Trump napi vírusbeszámolóit óriási számmal követik tévében és egyettértenek vele az amerikaiak, még Demokrata szavazók is és ez annyira zavarja a ballibeket, hogy felvetették, hogy abba kéne hagyni az élő közvetítését a beszámolóinak.

"Trump’s Briefings Are a Ratings Hit. Should Networks Cover Them Live?"

Kitalálták azt, hogy ez veszélyes, mert Trump hazudik ezeken a beszámolókon és életekbe kerülhet... de itt is annyira ferdítenek, hazudnak... egyszerűen undorító és... ezt látják az emberek is, a média totál lejáratja magát.

Az ezen való ballib szenvedés folytatódott:

"CNN, MSNBC Bosses Ignore Staff Pleas to Cut Trump Coronavirus Pressers"

Kijelentették, hogy Trump előadásai amit 10 és 20 millió között néznek élőben, nem hasznos a népnek, úgyhogy nem közvetítik ezután, vagy közvetítik, de ha szerintük Trump hazudik leveszik a hangot...

Ja, merthogy azt végül tán nem merték meglépni, hogy nem közvetítik, mert akkor simán az emberek másik csatornát nézik és ők kimaradnak a pénzből.

Viszont a ballibek rendkívül frusztráltak és végül peticiót indítottak amit több mint százezren írtak alá, hogy ne közvetítsék Trump ezen beszámolóit:

"NEARLY 100,000 SIGN PETITION CALLING FOR END TO LIVE COVERAGE OF TRUMP’S CORONAVIRUS BRIEFINGS – NEWSWEEK"

És tényleg az ember valósággal belefárad az hazugság áradatokba, amik pl. a New York-i lélegeztetőgép helyzetet is körbeveszik; a ballibek baromira hazudnak, de most baromira nem jól, mert nagyon könnyen vissza lehet nézni, hogy mi az igazság, sőt sok ember el se felejtette, hogy nemrég még pont az ellenkezőjét húzták sokszor.

Úgyhogy hagy mutassak egy érdekes hazai kivételt, ami meg merte írni, hogy Trumpot támogatja a lakosság többsége, bár megjegyzem, ők is a leglightosabb adatokról beszélnek csak, vannak felmérések amik messze nagyobb támogatottságot mutattak ki:

"Az amerikaiak többsége szerint Trump jól kezeli a válságot"

Persze ezt a ballibek nem értik, minden más hír úgy jön le, hogy Trump egy idóta volt, akit mindenki most biztos utál.

De nézzünk másra is rá. Ugye lesz idén egy elnök választás.

A legesélyesebb jelölt a Demokrata oldalon Obama alelnöke, aki eltünt és nem is lesz tán jelölt bemutató, meg semmi... nagyon úgy tűnik sok jelből, hogy ő szellemileg leépült és van, hogy szinte azt se tudja, hogy hol van. És tudod mit? Lesz@rják. Annyira, hogy le is merték írni egy cikkben.

"Stay Alive, Joe Biden"

"Democrats need little from the front-runner beyond his corporeal presence."

Ki hitte volna, hogy valaha ilyet leírnak egy újságban... Szóval a szöveg kb. az hogy csak annyi a lényeg, hogy életben legyen; nincs rá szükség csak a teste legyen jelen...

Merthogy a politikája nem fontos, csak hogy ő a legesélyesebb, hogy kiütheti Trumpot. De senki se szereti, vagy rajong érte... még saját legelkötelezetebb szavazói se rajonganak érte felmérések szerint:

"Biden consolidates support, but trails badly in enthusiasm: Poll"

Aztán itt vannak azok a kijelentései amivel nagyon nem tudnak mit kezdeni az emberek... kijelentette, hogy a koronavírusra adott kúra rosszabbá teszi majd a helyzetet:

https://www.youtube.com/watch?v=gzbGKqSkg1A

Senki se tudja, hogy ezt most, hogy értette.

És egy friss mai hír, Bernie Sanders kiszáll a versenyből. Ha nem lenne vírus, állítólag most lángbaborítanák a városokat az emberei, talán így nem.

"Kiszáll az amerikai elnökválasztási kampányból Bernie Sanders"

Aztán egy teljesen más történet... ballib média.

Egy ballib média, ami kifejezetten arra specializálódott, hogy a dolgozókat érő igazságtalanságokat, vagy "igazságtalanságokat"(SJW cuccok) mutassa be, vagy hát... harcoljon ez ellen, saját házán belül talált problémát.

Ezért a hős újságírók sztájkba kezdtek, azt remélve, hogy így hipp-hopp megoldódik a probléma.

Nos, nem egészen úgy ahogy ők gondolták, de megoldódott. A tulaj kirúgott mindenkit és felszámolta a lapot.

"Truthdig staff laid off amid work stoppage"

"The progressive publication's owners appear to be committing the kinds of injustices it sought to uncover"

Úgy tűnik a progresszív tulajdonos ugyanazt követi el ami ellen harcol elvileg, de ha ő az érintet... akkor inkább kinyírja a saját lapját. Mínusz egy ballib lap és plusz újabb ballib újságírók akiket pofonvágott a valóság.

Lehetne még írni, de minek... leginkább arról szólna, hogy Trumpot valamivel vádolják, igazságtalanul, hogy mit csinált a koronavírussal kapcsolatban. Ja meg megint valamiért bíróság elé akarják vinni, de annyira lefárasztóan aljasak ezek, hogy meg se hallgattam miért.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr1215599356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.04.08. 21:09:15

Hagyjad már te is őket komolyan...
Az egyetlen amit olvasok mert nem valami napi bolhacirkuszi pi..füst hírek vannak ott. Omg most ez az új divat?

GABOR2 2020.04.08. 21:19:54

@Tripla Dé: Az egyetlen amit olvasol az...? Pont az maradt ki, hogy mi.

2020.04.08. 21:28:52

@GABOR2: Így jártál :D Te se árultad el mit hozzon neked a Jinny. Most én se mondommeg :P

GABOR2 2020.04.08. 21:53:51

@Tripla Dé: Kitalálom: 444
Vannak témák amikben tényleg tényszerű és jó cikkeket tudnak írni, például számítástechnikával kapcsolatos dolgok, de elfogultak nagyon a balliberális oldalnak amúgy.

2020.04.09. 11:03:54

@GABOR2: Leszögezem nem vagyok egy észlény, mondjuk úgy gyenge közép, mégis azt mondom hogy az értelem lustasága elfogadni a nekünk tetsző "forrás" hazugságait és elutasítani a nekünk nekünk nem tetsző "forrás" igazságait. Senki és semmi sem 100%-ig igaz vagy hazug, rossz vagy jó.
És akármelyik akarna agymosni arra, hogy úgy gondolkodjak, ahogy nekem nem tetszik, mert mondjuk egy rám káros hatással levő hazugság, főleg ha első szintes módszerrel próbálkozik, úgyis elutasítom, ha nem élből, akkor azután, hogy elgondolkodtam rajta.
Van annak valami újságírói romantikája, hogy akkor is megjelenik egy írás, ha széllel szemben kell pisálni közben.

2020.04.09. 11:18:53

@GABOR2: Mondjuk aki elfogult az nem változik a büdös életben sem, és csak örülök, ha ilyenekkel max napi pár percet lehet érintkezni, mert jó ha nem kapargatom túlságosan a felszínt, nehogy szörnyűlködnöm kelljen mi van alatta.
Különben most nem olvastam el melyik írásról van szó, azt sem tudom mennyire igaz, most nincs is kedvem hozzá az az igazság.

GABOR2 2020.04.09. 11:22:43

@Tripla Dé: Azért bizony van olyan, hogy színtisztán hazudnak a médiában és ha az újságíró a saját táborával "szembe pisál" rendszeresen, akkor nem sokáig lesz munkája. Itt is pont van egy story, hogy mivel lázongtak kicsit egyből kirúgtak mindenkit, pedig pont a profiljukba vágott az amiért lázadoztak.
süti beállítások módosítása