Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések - különkiadás- 5

Bill Mahar útja a "kivégzőosztag" felé

2019. október 11. - GABOR2

Ez a különkiadás megmutatja, hogy a mai modern időkben is mennyire igaz, hogy a baloldal felfalja önmagát is, nem számít milyen nagy voltál és szélsőséges korábban.

Bill Mahar volt az idegesító tipikus libsi. Hatalmas szerepe volt abban, hogy oda jutott a kultúrháborús helyzet ahova jutott amerikában. Egy népszerű talkshowja volt-van, ami valaha állítólag 10 millós nézettség fölött is ment. Most viszont ő is "kivégzőosztag" elé került nemrég és "kiderült" róla, hogy bigott, náci szar.

Pedig nem szereti Trumpot; nem is volt olyan rég, hogy arra szólított fel a műsorában szupergazdag, demokratákkal szimpatizáló emberkéket, hogy idézzenek elő mesterségesen gazdasági recessziót, mert csak ezzel lehet megbuktatni Trumpot, ugyanis tagadhatatlan, hogy a gazdaság Trump alatt a megelőző időkhöz képest kivállóan teljesít, rekordokat dönt, és a kisebbségi csoportok is rekordon vannak foglalkoztatva, ez pedig népszerűbbé teszi.

Ime erről a videó:

"Bill Maher " ‘Bring on the recession! ’ he says."

Arra nem gondolt, hogy Trump esetleg nem akarná megmenteni adófizetői pénzekből majd a mesterségesen neki (is) bajt keverőket.

És gondoljunk bele, ez milyen súlyos... ez az ember annyira el akarja tüntetni Trumpot a hatalomból, hogy a bevallottan jó helyzetet tönkre akarja tenni és nem gazdag embereket nehéz helyzetbe hozni, nemcsak amerikában, hisz ha az USA recesszióba kerül, akkor abba kerül valószínű kb. az egész világ és emberek lesznek öngyilkosak, házasságok mennek tönkre, pályakezdők élete siklik ki... ez neki mind óké lenne csak tünjön el Trump... Ilyen szinten ballib ez a Bill Mahar.

Mára viszont már ő is csak egy jobbos náci, de ne ugorjunk annyira előre.

Korábbi "Kultúrháborus történések" részekben mutattam eseteket, hogy felszóllal, hogy amit csinál a Demokrata Párt és a baloldal ott, egyszerűen rossz... mert szavazókat veszít, semmi értelme annak amit csinálnak.

Több ilyen viszonylag finom figyelmeztetés jött tőle.

Aztán ami nagyott szólt tán az az, hogy ateista libsiként beszólt a muszlimoknak is és erről jött is egy "vélemény cikk", hogy talán őt ezután bojkottálnia kellene a baloldalnak. Nem álltak mellé az elvtársai.

Aztán talán érezve a hamar bekövetkező végét, belecsapott a lecsóba... kijelentette, hogy a politikai korrektség olyan mint a rák a progresszívek számára... szegény nem tudja, hogy a kettő ugyaz:

"Bill Maher says 2020 Dems' far-left policies are a 'cancer on progressivism'"

Szeritne mostmár biztos, hogy a demokraták veszítenek és a demokratáknak csak egy dolgot kellett volna tenniük, hogy győzzenek: normálisnak tűnni Trump mellett, de elbukták és mostmár az átlag szavazók szemében őrültebbek a Demokraták. (Hisz pl. már olyan szövegek mennek, hogy a migránsok ne csak ingyenes egészségügyi ellátást kapjanak, hanem fullos jóléti csomagot, ingyen... amit az adófizetők fizessenek akik dolgoznak.)

 "A OCASIO-CORTEZ PROPOSES FULL WELFARE BENEFITS FOR ALL IMMIGRANTS, REGARDLESS OF LEGAL STATUS, AFTER TRUMP VISA BAN"

Szóval Bill rákapcsolt amíg lehet neki, hogy józan észt vigyen a Demokrata politikába:

"Bill Maher Mocks ‘Tedious Virtue Signaling’ Anti-White Liberals: Their ‘Weird Self-Loathing’ Is ‘Not Helping Anyone"

Aztán mint ahogy oly sokszor a baloldaliak történelmében, a baloldali elvtársai jöttek elásni őt; rájöttek, hogy ő csak egy náci aki eddig megbújt közöttük.

Ez a cikk számol le vele először teljesen konkrétan:

"The Phony Liberalism of Bill Maher’"

A cikk végére megkapja a golyót: nem liberális ő, hanem bigott, rasszista, ravasz üzletember, aki csak tette, hogy velük van.

"Call him a racist, a bigot or an astute businessman; just don’t call him a liberal."

Ez van, mindig vannak progresszívebbek, akik rájönnek hogy az elöző legszélsőségesebb progresszív baloldali igazából jobboldali náci akinek golyó jár átvitt, vagy a történelmi helyetből fakadóan, nem átvitt értelemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr3515217786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása