Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A Microsoft viselkedésének gyümölcse: már az NSA könyörög, hogy frissítsünk

2019. június 13. - GABOR2

A Microsoft az elmúlt időszakban rengeteget tett azért, hogy a felhasználók ne akarják egyből frissíteni a rendszerüket, hisz jutalmul nem egyszer teljes összeomlást kaptak.

Nem is teszik:

"Az AdDuplex adatai szerint a Windows 10-et használók többsége (több mint 60 százaléka) még mindig a tavaly áprilisi frissítéssel használja rendszerét, azaz – jegyzi meg a Betanews – a felhasználók inkább a stabilitást részesítik előnyben, amit egyébként a Windows 7 tartós népszerűsége is jelez."

Mostmár viszont az NSA úgy gondolta, hogy ideje nekik is szólni, hogy ebből baj lehet... vagy csak szeretnék, hogy minél többen telepítsék a még fejlettebb kémkedési funkciókat. Nem is, ez a lényeg, hanem hogy látszik, hogy a bizalom romokban.

"Viszonylag ritka jelenség, amikor az amerikai hírszerzés elektronikai felderítéssel foglalkozó részlege, a hétköznapjait amúgy pont ilyen biztonsági rések kihasználásával töltő NSA ad ki figyelmeztetést a nagyközönségnek azt kérve, hogy feltétlenül és sürgősen frissítsék a Windowst."

Szerintem meg inkább ne a Windowst frissítsd, hanem használj valami mást.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr8814892734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása