Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Egy jel amit legalább sokan láthatnak ( Egy szőke nő esete )

2019. június 04. - GABOR2

Nem vagyok elégedett azzal, ahogy a mainstream média kezeli az infobiztonsági kérdést... enyhén szólva. Sokszor félrevezetnek azzal kapcsolatban mennyire megbízható egy technológia. De... vannak történetek amik celebbekkel történnek és ezt ők is megírják és az értelmesebbje fel teheti magának a kérdést... ha ezt a hackerek meg tudják tenni egy nagy szolgáltatóval... akkor elég gáz a helyzet, nem?

Itt a story:

"Kétmillió követőt szerzett, majd hacker áldozata lett a szőke szépség"

Az eset az Instragrammal történt, tehát ha egy hacker akarja a nagy Instragrammról is törölni tud... na erre még a tinik is figyelnek.

"A 22 éves nő Instagram-oldala azonban igen hamar kétmillió újabb követőt szerzett, azonban nem sokáig örülhetett ennek Kinsey Wolanski (ennyi ember már kereskedelmileg is fontos, reklámozhat a tulajdonos saját oldalán, jó pénzért), ugyanis egy hacker eltüntette az oldalt, amely most, hétfő délelőtt is elérhetetlen."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr7714878406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása