Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Orbán eszközöket ad saját megbuktatásához

2018. december 17. - GABOR2

Valami itt készülődik. Ha ellenzéki képviselők járkálnak ki az USA-ba "továbbképzésekre" az általában egy jel arra, hogy készül egy újabb "színes forradalom". Vagyis egy mesterségesen megkomponált forradalom. Vagy inkább "forradalom".

Orbán most furát tett. Hozott egy népszerűtlen intézkedést ( munkatörvény módosítás ) amivel meggyorsíthatta az eseményeket, eredetileg nem mostanra terveztek szerintem kormánybuktatást, de egy tesztre jó nekik. Emellett ki is fog tartani a kormány, mert maga Orbán állt ki a törvény mellett és kijelentette, hogy tévednek a szakszervezetek, hogy bírálják. Szóval egyrészről lesz egy tömeg aki hajlandó utcára menni, meg az ellenzékiek is ott vannak, hogy átvegyék felette az irányítást, de van itt egy új elem is.

Még nem elég kifejlett a dolog, de ha Orbán tervei bejönnek akkor a digitális állam is bevethető lesz ellene, lényegében erről nyiltan beszélnek, hisz ezeket a mesterséges forradalmakat is fejlesztik. Erről írtam korábban ebben a cikkemben.

Ha azt hinnéd, hogy ez nem komoly, akkor pár idézet a sok közül az utóbbi pár napból:

"Hajnal Miklós, a Momentum szóvivője az egyik legjobb tüntetésen vett részt szerda éjjel. Szerinte még nagyobb tömeg kellene, és más eszközök is szóba jöhetnek."

"Fel kell készülni a polgári engedetlenség egyéb formáira is"

"Semmi más eszköz nem maradt a kezünkben, csak az erőszak."

"Nem a beszédnek van itt az ideje, hanem a cselekedetnek", 

"Mi sem biztos, hogy mindenben törvényesek leszünk."

 http://www.origo.hu/itthon/20181215-nemes-balazs-momentum.html

 https://hvg.hu/itthon/20181213_Momentum_fel_kell_keszulni_a_polgari_engedetlenseg_egyeb_formaira_is

Arra viszont mindenkit külön figyelmeztetek, hogy ezt mondták:

"A lopott pénzből tiltakozókat bérelhetünk fel, hogy felhívják a figyelmet a hírszerzés közben felfedezett korrupciós információkra. Arra is felbérelhetünk személyeket, hogy öltözzenek rendőrnek, és támadják meg a változásért tiltakozókat. Semmi nem állít annyira az oldalunkra tömegeket, mint a rendőrök által megtámadott állampolgárokról készített videók."

Vagyis elvileg "saját" tüntetőket fognak majd megtámadni, hogy ráfogják "Orbán rendőrségére".

Láthatjuk, hogy nagyon rámentek az utóbbi napokban az állítólagos rendőri erőszakra, amit igazából ők akarnak nagyon kiprovokálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr5414495112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemecsekerno_007 2018.12.17. 18:49:56

Meglátjuk mi lesz, de egyre nehezebben hihető, hogy nincsenek a Soroséhoz hasonló hálózatok :)

Ezekre figyelni kell....
süti beállítások módosítása