Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Mit igértek, mit lett? Okostévé forradalom mérlegen

2018. november 27. - GABOR2

Néhány éve még hány cikk született az okostévékről, hogy azon keresztül mennyi mindent fogunk csinálni. Mostmában már nem is hallom ezt a kifejezést, hogy "okostévé", pedig volt idő amikor nemcsak a terméket, hanem a fogalmat se kerülhetted ki bárhova mentél az interneten.

Most utánnajártak, hogy a mindent felforgató okostévé forradalom mennyire változtatta meg amit a televíziózásról gondolunk:

"Magyarországon alig van, aki okosan használja az okostévéjét"

"A hollandok és a britek közel negyede (22%) használja az okostévéjét okosan, vagyis néz rajta netkapcsolaton keresztül streamelt videókat, játszik rajta, online vásárol vagy valamilyen appot használ a tévéjén. Az EU átlag viszont már csak 11 százalék, Magyarországon pedig csupán a lakosság kb. 6 százaléka használja az okostévéje okosfunkcióit."

Kell ehhez komment? Újabb forradalomról és "elkerülhetetlen" jövőről derült ki, hogy bullshit. Legalábbis most még.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr8614396078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása