Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Jövőformálás ráolvasással... és totális bizonytalansággal

2018. október 08. - GABOR2

Bár már számtalanszor bebizonyosodott, hogy nem hatékony a módszer, hogy elárasszuk a sajtót elemzésnek álcázott marketinganyaggal, hogy alakítsuk a jövőt; az ilyen cikkek mégse szünnek meg, viszont egyre inkább durvábban beleolvassák a képedbe, hogy "ez lesz elkerülhetetlenül a jövő". Azt hiszem egyre idegesebbek a cégek, hogy mégse ezek lesznek a jövők, ezért agresszívebben nyomják ezt mint pár éve.

Viszont ez egy unique cucc, mert van benne valami amivel eddig nem találkoztam...

Együtt fejleszt a Microsoft és az E.ON

A nagy magabiztos "ez lesz a elkerülhetetlen jövő" kijelentése után az E.ON fél záradékban kijelenti, hogy talán mégse, és ebben az esetben ezt nem fogja bejelenteni és nem vállal felelőséget arra vonotkozóan ha mégse ez az amúgy atombiztos jövő lesz a valódi jövő. Magyarul bármikor faképnél fogja hagyni a Microsoftot, mert nem hisz igazán benne.

"És ami meglepő

Érdemes szó szerint idézni, elolvasni (majd elgondolkodni rajta) a hivatalos közlemény záradékát:

"Elképzelhető, hogy e sajtóközlemény bizonyos olyan, jövőre vonatkozó állításokat is tartalmaz, amelyek a cégvezetés és az E.ON cégcsoport jelenlegi feltételezésein és előrejelzésein, valamint egyéb, jelenleg rendelkezésre álló információkon alapulnak. Különböző ismert és nem ismert kockázatok és bizonytalanságok, valamint egyéb tényezők azt eredményezhetik, hogy a társaság eredményei, pénzügyi helyzete, fejlődése vagy teljesítménye jelentősen eltérnek az itt közölt becslésektől. Az E.ON SE cégnek nem áll szándékában, és semminemű kötelezettséget nem vállal annak tekintetében, hogy az ilyetén, jövőre vonatkozó kijelentéseket frissítse, és azokat jövőbeli eseményekhez vagy fejleményekhez igazítsa."

Valahogy nem sugárzik belőle a magabiztosság.

Viszont tessék itt van, nem úszod meg, megkapod bele a képedbe, rögtön az első mondatnál:

"Az biztos, hogy az IoT-eszközök terjedése, az ezekre épülő szolgáltatások mennyiségének növekedése megállíthatatlan."

"„Az E.ON erőteljes jövőképpel lép a piacra annak érdekében, hogy a világunkat jobb hellyé tegye, és az energiagazdálkodást biztosan működő készülékeken és felhőalapú infrastruktúrákat használva tegye lehetővé. "

Erőteljes, de azért talán mégse. És persze megint itt van a felhő barátunk, úgy tűnik az szinte semmi rosszból nem maradhat ki. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9614288885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása