Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Ha nem a felhőt, akkor mit választ a piac?

2017. január 23. - GABOR2

Mindent eláraszt az a szöveg, hogy a felhőjé a jövő. Én meg rámutattam többször is, hogy szerintem nem, és hogy miért. Hogy is nézne ki a helyzet ma, ha úgy lenne ahogy a felhős cégek álmodják? Évente több száz százalékkal kéne nőniük, és az egyéb lehetőségeknek pedig durván csökkeniük kellene... Ehhez képest itt van ez a cikk:

http://www.hwsw.hu/hirek/56711/synology-rackstation-nas-storage-vallalati-tarolo.html

"Két új tárolóval próbál nagyobb szeletett hasítani a vastag bevétellel kecsegtető tárolópiacból a Synology."

"Két új termékével a Synology immár hat, nagyvállalati környezetbe szánt RackStationnel rendelkezik aktuális kínálatában. A pár éve, otthoni és kisvállalati NAS-okkal indult gyártó tárolós tapasztalatát kihasználva igyekszik meglovagolni a teljes gőzzel robogó, éves szinten jelenleg 40 milliárd dolláros forgalmat generáló piacot. Nem csoda, hogy tavaly már a QNAP is bemutatta első ilyen megoldásait, amivel a két konkurens a nagyvállalati termékek piacán is egymásra találhat."

A vállaltok többsége elkerüli a cloudot és mint látható is a cikkből ez az alternatív piac pezseg, "vastag bevétellel" jár míg a felhőt választó nagy techcégek csak szenvednek és ölik a pénzt a marketingbe. Nagyon jó, hogy a dolgok ilyen irányba mennek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr1612147423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása