Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Valami ami nem vált ki belőlem örömöt...(új személyi igazolvány)

2016. június 10. - GABOR2

A cikk ez: http://pcforum.hu/hirek/18405/jon-a-szemelyi-igazolvannyal-torteno-webezes-az-eu-ba

"Bár jelenleg a személyi igazolvány még csak az emberek identitásának a való életben történő azonosításra használatos, hamarosan a weben is képes lehet majd ellátni ezen célját. Legalábbis akkor, ha az Európai Parlament elfogadja azt a tervezetet, ami azt javasolja: legyen kötelező a weboldalakon is a kormányzat által kiállított azonosító dokumentumok elfogadása."

Arról van szó, hogy újabb lépést tesznek, hogy eltünjön a névtelenség a neten. Igazából ennek előbb-utóbb be kell követneznie... talán. Viszont szubjektíve szomorú vagyok miatta. A névtelenség rengeteg elönye elvész. Teljesen más úgy netezni... Ráadásul így a különböző cégek is tudni fogják a neved, sőt elég talán csak hogy egy weboldalad legyen. Érdemes a kommenteket is elolvasni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr178796862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása