Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Anno "aranyáron" vettük...

2023. május 04. - GABOR2

A koronavírus ideje alatt sok minden megtörtént aminek nem lett volna szabad megtörténnie és amik rombolták a bizalmat Orbánék iránt.

Az egyik ilyen -még a viszonylag kisebb ügyek közé lehetne betenni, - hogy hűtlen kezelést követett el, amikor bár rengeteg felmérés mutatta, hogy sokan nem akarják beadni a vakcinát, ők csak vették, vették méregdrágán az összes fajtát, sokkal, sokkal többet mint amennyire igény volt.

Most a méregdrágán vett vakcinákkal az van, hogy mennek a szemétbe... bocsát, elajádékozzuk, 1 milliót:

"Annyi vakcinát adományoz el a kormány, amely még Szijjártó Péter szerint is rekordnak számít"

 

"Magyarország egymillió adag koronavírus-oltóanyagot szállít Nicaraguának a világjárvánnyal szembeni védekezés erősítése érdekében, ami a valaha volt legnagyobb vakcinaadomány hazánk történetében - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter."

Közben amúgy mennek a tanulmányok, amik mutatják, hogy bizony vannak itt bajok, mellékhatások, csakhát, "további vizsgálatok kellenek még". Meg mostmár jöhet néhány egyéni tragédia történet is a napvilágra:

"A koronavírus-vakcina mellékhatásába halt bele a riporter, most beperelik a gyártót"

"A 44 éves Lisa Shaw a BBC Radio Newcastle munkatársa volt, 2021 májusában halt meg, egy héttel az első oltása után. 2021 augusztusában a halottkém szerint Shaw egy nagyon ritka, "vakcina által kiváltott trombotikus trombocitopénia" következtében halt meg, amely állapot az agy duzzanatához és vérzéséhez vezet."

"Azt mondta, hogy csak annyit szeretne, hogy "valamilyen módon elismerjék, hogy ezek a halálesetek megtörténtek. Mi nem vagyunk őrültek vagy összeesküvés-elméletek hívei, hanem férjek, feleségek és családtagok, akik elvesztettek valakit - ennyi az egész".

"Az AstraZeneca közleményében azt állította, ...az előnyök "felülmúlják a rendkívül ritka lehetséges mellékhatások kockázatát"."

"ügyvédje elmondta, hogy a kártérítési igényt arra alapozzák, hogy a vakcina "hibás termék, mivel nem volt olyan biztonságos, mint amilyet a fogyasztók általában ésszerűen elvárhattak"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr2218116786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2023.05.08. 09:43:54

Nincs ezzel semmi gond, ha...

...HA...

...ha ennek árán valami knowhow kerül Nicaraguába
süti beállítások módosítása